Dimakos696 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι αποτέλεσμα τόκο κάποιος να κάνει κολυμβηση και να συνδυάζει και βάρη ? Θέλω να πο το ένα συνδει το αλο ? Η είναι αντίθετα και θα με πάει πίσω στο θα της κολύμβησης ? Στόχος μου είναι τώρα μέχρι τον Οκτώβριο να καταφέρω κάποιους χρόνους .. τι προτείνετε??.Ευχαριστώ
G.bar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Dimakos696 είπε Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι αποτέλεσμα τόκο κάποιος να κάνει κολυμβηση και να συνδυάζει και βάρη ? Θέλω να πο το ένα συνδει το αλο ? Η είναι αντίθετα και θα με πάει πίσω στο θα της κολύμβησης ? Στόχος μου είναι τώρα μέχρι τον Οκτώβριο να καταφέρω κάποιους χρόνους .. τι προτείνετε??.Ευχαριστώ Εχω 2 φίλους που κάνουν σοβαρο πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, και οι 2 κάνουν extra προπονήσεις με λάστιχα, οχι βάρη.
panostom Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Η κολύμβηση είναι κατά μεγάλο ποσοστό αερόβια άσκηση. Τα βάρη συμπληρώνουν την αναερόβια. Απλώς προσάρμοσε τις ασκήσεις σ' αυτές που σε βοηθούν να βελτιωθείς στην κινησιολογία της κολύμβησης. Υπάρχουν πολλά βίντεο στο γιουτιουμπ 1
Maisimba Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω τα βάρη είναι συμπληρωματική γυμναστική. όλα τα αερόβια αθλήματα χρειάζονται αναερόβια προπόνηση (βάρη ή για λιγότερη καταπόνηση λάστιχα) για ενδυνάμωση των μυών. Έτσι γίνεται καλύτερη στήριξη των αρθρώσεων και μειώνονται οι τριβές στους τένοντες. Με μέτρο ότι κάνεις καλό είναι, απλά χρειάζεται προσοχή και σωστή εκτέλεση των ασκήσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα