tasos2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, dali13gr είπε Βασικά, άμα έχεις τη δυνατότητα για επαγγελματικά ταξίδια στη Ντόχα και γκομενάκι στο Παρίσι, το πρόβλημα δεν είναι η γυναίκα σου αλλά το ότι είσαι γύφτος και πληρώνεις Family με τόσα λεφτά 🤣 χαχααχα.........οχι γιατι εχω το tidal για τις σοβαρες ακροασεις και στην εκδοση με high res υλικο......το spotify ειναι για τα ταξιδια που δεν μπορω να κουβαλαω το συστημα του σπιτιου και που ακουω μουσικη αγκαλια με το γκομενακι . Hταν απαλ ενα παραδειγμα περι παραβιασης προσωπικων δεδομενων.Φυσικα παραβιαση προσωπικων δεδομενων ειναι ακομα και αν απλα πρεπει να πω οτι ειμαι στο σπιτι μου!!!! Νομιζω οτι ηταν ενα λαθος απο το spotify και τελικα θα μειωσει και τα εσοδα του. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από tasos2012 1
Realakias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, dali13gr είπε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΟΡΙΣΜΟΣ Αρχικά, σύνολο υπηρετών και σκλάβων οι οποίοι ζούσαν στο ίδιο κατάλυμα. Ορισμός σήμερα: σύνολο ατόμων που είναι ενωμένα με δεσμούς του γάμου, αίματος ή υιοθεσίας, και τα οποία ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη ή, αν είναι χωριστά, αναγνωρίζουν ένα κοινό σπίτι (Sillamy, 1983). Δεν το είπα φουλ για κάποιους λόγους όπως το να μην κουράζεται ο αναγνώστης και να γίνει πιο αστείο αυτό που έγραψα. Παρολαυτα ευχαριστώ για την προσθήκη σου.
eko13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Τι λενε ρε οι ανθρωποι... Δεν το εχω, αλλα σιγα μην αφηνα εφαρμογη με το ετσι θελω να μου ζηταει την θεση... Μαχαιρι και αντε γεια... Παντα υπαρχουν εναλλακτικες... 1
NICH Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Πολλή φασαρία για το τίποτα. Τώρα που η δωρεάν δοκιμαστική πρόσβαση σε νέους χρήστες έγινε 3μηνη μπορείς να κάνεις εύκολα abuse την υπηρεσία απλά φτιάχνοντας νέα accounts με νέους paypal λογαριασμούς. Αν λοιπόν είσαι τσαμπατζής γιατί να χρεώνεσαι το οικογενειακό πακέτο? Είναι άσχημο το να ζητά το spotify στοιχεία και προσωπικά δεδομένα, κανείς δε θα πρέπει να το δεχτεί. Από τη άλλη για το σοβαρό μουσικόφιλο είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή λόγω της τεράστιας, κι όταν λέω τεράστιας το εννοώ, βάσης δεδομένων του. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με το tidal αυτή τη στιγμή, έχει λίγα πράγματα και στοχεύει κυρίως στα hirez αρχεία και στους audiophiles.
valkon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Πρέπει να καταλάβουν ότι πληρώνουμε συνδρομές επειδή είναι εύκολο. Αν γίνει μπελαλίδικο, δεν έχουμε πρόβλημα να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. 1 1
alejsalonica Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Τέτοια πάσα προς την Apple δεν έχει ξαναγίνει! Ποιος φωστήρας το σκέφτηκε αυτό;
Inside X Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μαχαίρα έδωσαν, μαχαίρα έλαβαν: ακύρωσα μια χαρά και είμαι στην trial του youtube premium και τους έστειλα αναλυτικότατα feedback για το γιατί. Εδώ διάβασα ότι οι ανεκδιήγητοι, αν μετακομίσεις (στο νοίκι είμαι) δεν μπορείς να αλλάξεις την διεύθυνση σου και πρέπει να κάνεις καινούργιο λογαριασμό, άρα πάπαλα η Library... Έπρεπε να το καταλάβω όταν στο app έβλεπα ότι ήμουν ο user 2c023ff##234895781Osd0 και να είχα κάνει καλύτερη έρευνα αγοράς... Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κάνουν ότι κάνουν, αλλά λύσεις one size fits all/μαζί με τα ξερά καίγονται και τα ξερά, θα καταλάβουν σύντομα ότι ενίοτε κάνουν backfire. Το tidal δυστυχώς πανάκριβο από ότι είδα, αλλά κατανοώ που απευθύνεται - απλά δεν κάνει για το usage scenario μου και τον εξοπλισμό που διαθέτω προς το παρόν. Καλά για apple δεν το συζητάμε. Δεν έχω καμία επαφή με το οικοσύστημα της και ούτε πρόκειται. 1
dali13gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, Inside X είπε Καλά για apple δεν το συζητάμε. Δεν έχω καμία επαφή με το οικοσύστημα της και ούτε πρόκειται Αυτα συμβαίνουν όταν κάποιος είναι hater. Περιορίζει τις επιλογές του. 1 1
Inside X Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, dali13gr είπε Αυτα συμβαίνουν όταν κάποιος είναι hater. Περιορίζει τις επιλογές του. Γιατί το λες αυτό αγαπητέ? Υπάρχει λόγος να κάνω (άλλο ένα) λογαριασμό στο iCloud, ειδικά για μη tech-savvy άτομα, τα οποία τυγχάνει να έχουν Android κινητά και άρα Google Account ήδη? To spotify το έβαλα για να βελτιωθεί η μουσική τους εμπειρία από το ad-driven youtube το οποίο ήδη χρησιμοποιούσαν και δεν είχα καν ψάξει τι εστί Youtube music. Αυτό και τα offline downloads και τα personalized libraries γιατί ως γνωστό με ένα account γίνεται χαμός, ειδικά όταν έχεις και παιδιά να σου κάνουνε pad τα videos με ότι να ναι. Αν μπορείς να με βοηθήσεις που υπερτερεί το Apple Music, ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Πάντως στην ποιότητα όχι, όπως υστερεί μάλλον και το Youtube Music σε σχέση με το Spotify (είδα τον ενισχυτή να κλειδώνει σε PCM και dolby αντίστοιχα αλλά με midrange εξοπλισμό μικρές οι διαφορές). Δεν είναι θέμα hating όπως καταλαβαίνεις.
Dts_Dimensions Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Ας πάρουν κανένα μαντήλι να κλάψουν, διότι με τις μαλακίες που αναφέρονται στο άρθρο για εκεί είναι..Μήπως να δίνουμε και το χρώμα από το βρακί όταν ακούμε μουσική.. Έχουμε εναποθέσει τα πάντα σε τρίτους και τώρα μας χορεύουν.. Κινητά είναι ρε spotify όχι σταθερά.. Και θα φύγουν απο το σπίτι, θα πάνε και την βόλτα, θα πάνε και κανένα ταξιδάκι...Πουτ@ν@κια όλα στα κρεβάτια σας..Spotify is ON! 1
Jimagik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/9/2019 στις 10:08 ΜΜ, xavier είπε youtube vanced στο android...το ιδιο πραγμα χωρις τις διαφημισεις... Ένας σοφός είχε πει, Όταν δεν πληρώνεις για το product, τότε συνήθως το product είσαι εσύ. Δεν εμπιστεύομαι third party applications (βέβαια έχω σταματήσει και το android εδώ και 4 χρόνια, οπότε και να ήθελα δεν μπορώ). Επίσης, όπως δεν θα ήθελα εγώ να μην με πληρώνουν για την μουσική που συνθέτω, δεν θέλω να πηγαίνω αντίθετα με τους όρους χρήσης ή να χρησιμοποιώ μια υπηρεσία τσάμπα, παράνομα. Λέγοντας αυτό όμως, δεν θα μείνω και σε μια υπηρεσία που βγάζει τέτοιου είδους πολιτικές (πχ Spotify) και θα επιλέξω κάτι που ίσως είναι κατώτερης ποιότητας, αλλά σέβεται τους χρήστες του. 19 ώρες πριν, Inside X είπε Γιατί το λες αυτό αγαπητέ? Υπάρχει λόγος να κάνω (άλλο ένα) λογαριασμό στο iCloud, ειδικά για μη tech-savvy άτομα, τα οποία τυγχάνει να έχουν Android κινητά και άρα Google Account ήδη? To spotify το έβαλα για να βελτιωθεί η μουσική τους εμπειρία από το ad-driven youtube το οποίο ήδη χρησιμοποιούσαν και δεν είχα καν ψάξει τι εστί Youtube music. Αυτό και τα offline downloads και τα personalized libraries γιατί ως γνωστό με ένα account γίνεται χαμός, ειδικά όταν έχεις και παιδιά να σου κάνουνε pad τα videos με ότι να ναι. Αν μπορείς να με βοηθήσεις που υπερτερεί το Apple Music, ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Πάντως στην ποιότητα όχι, όπως υστερεί μάλλον και το Youtube Music σε σχέση με το Spotify (είδα τον ενισχυτή να κλειδώνει σε PCM και dolby αντίστοιχα αλλά με midrange εξοπλισμό μικρές οι διαφορές). Δεν είναι θέμα hating όπως καταλαβαίνεις. To Apple music, αν δεν έχεις οικοσύστημα Apple (τουλάχιστον κινητό - υπολογιστή) δεν υπερτερεί πουθενά του Spotify αλλά είναι σαφές ανώτερο του youtube music. Το youtube music, παρ'όλα τα προβλήματά του, είναι σε καλή τιμή και φαντάζομαι θα ρίξουν χρήμα για development, δεν θα το αφήσουν έτσι. Το Spotify έχει καταφέρει να μπαίνει μέσα κάθε χρόνο και από την στιγμή που δεν μπορεί να στηριχτεί σε άλλα προϊόντα, δεν το βλέπω να μακροημερεύει. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Jimagik πολλαπλή απάντηση 1
Conan2046 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Κοίταξα αλήθεια τις άδειες τοποθεσίας που έχω δώσει σε εφαρμογές στο κινητό μου και οι εφαρμογές είναι 8, ανάμεσα τους το facebook, το google, το youtube, οι χάρτες, όσοι δεν θέλετε το spotify να ελέγχει την τοποθεσία αναρωτιέμαι αν οι άδειες σε αυτές τις εφαρμογές είναι απενεργοποιημένες.
kifinas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως είπαμε ήδη, το παραπάνω είναι λάθος. Κάνουν την τρίπλα και χρησιμοποιούν το Google Maps. Οπότε τα πράγματα ζορίζουν. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από kifinas
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει δοκιμάσει κανένας που δεν έχει ενημερωμένη διεύθυνση, να προσκαλέσει νέο μέλος στο family plan; Αν κατάλαβα καλά δεν σε αφήνει να το κάνεις αν δεν δηλώσεις πρώτα διεύθυνση, με την υποσημείωση ότι και τα υπόλοιπα μέλη θα πρέπει να την επιβεβαιώσουν. Δεδομένου ότι η αστεία πολιτική του Spotify προκαλεί προβλήματα αν πχ. κάποιο μέλος της οικογένειας αυτό τον καιρό λείπει εκτός οικίας ή ακόμα χειρότερα στο εξωτερικό, αναρωτιέμαι αν πρακτικά λειτουργεί η νέα διαδικασία. Γιατί δεν θα ήθελα να φτιάξω ένα νέο account (που το χρειάζομαι για οικιακή συσκευή) και να μου πει ξαφνικά ο θείος ότι του κόπηκε η συνδρομή και πρέπει να περιμένει 1-2 μήνες να επιστρέψει Αθήνα για να την ενεργοποιήσει ξανά. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από nzeppos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα