Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, geopapa είπε

Αρα ενα family account που αγορασα πριν  5 μηνες απο "ξαδερφο" (ebay) στο Αμερική δεν το βλεπω καλα απο Οκτωβρη. Τεσπα τα λεφτα του τα έβγαλε, ηταν καλο οσο κρατησε..

Αυτό είναι και το κίνητρο/επιχείρημα πίσω από την κίνηση του Spotify και ίσως μελλοντικά άλλων streaming services. 

Και λέγεται abuse ......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και το έχω κόψει το Spotify κι έχω πάει σε YouTube Music premium λόγω των videoclips και το ότι δίνει και YouTube χωρίς διαφημίσεις, μακάρι να αντέξει το Spotify γιατί ο ανταγωνισμός αυξάνεται και έχει πρόβλημα εσόδων.

1 ώρα πριν, pcos είπε

ΑΦΜ ζηταει ή οχι ακομα? :D

ΑΦΜ ζητάει μόνο το Novaflix. Τους εγχώριους δεν τους φτάνει κανείς στα καραγκιοζιλίκια. 🙂

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ignome4 είπε

Say allo to my little stalker! 💩
Και δηλαδή κάποιος που δουλεύει 6 μήνες σε νησί ή πήγε για 2 μήνες Αγγλία και όντως το έχει μα συγγενείς του, τι θα πει; Α! Μισό λεπτό να πεταχτώ στο Παγκράτι;

Subliminal message για Δεληβοριά!!!! 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Realakias είπε

Οικογένεια δεν σημαίνει να είστε γονείς και παιδιά, οικογένεια σημαίνει οποίος και να ναι να μένει μαζί σας. 😂 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΟΡΙΣΜΟΣ

Αρχικά, σύνολο υπηρετών και σκλάβων οι οποίοι ζούσαν στο ίδιο κατάλυμα. Ορισμός σήμερα: σύνολο ατόμων που είναι ενωμένα με δεσμούς του γάμου, αίματος ή υιοθεσίας, και τα οποία ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη ή, αν είναι χωριστά, αναγνωρίζουν ένα κοινό σπίτι (Sillamy, 1983).   

Δημοσ.

Δεν έχω Spotify οπότε δεν με αφορά προσωπικά. Όσοι πάντως αντιδρούν, μπορούν να προωθήσουν το email στην ελληνική/Ευρωπαϊκή υπηρεσία που ελέγχει το GDPR με ερωτημα εάν μια υπηρεσία μουσικής έχει δικαίωμα στην πληροφορία τοποθεσίας.

Εάν αυτοί κρίνουν ότι δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα, κάντε καταγγελία. Θα υποχωρήσει το Spotify γιατί θα κινδυνεύουν με πρόστιμο 4% του παγκόσμιου τζίρου τους. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aypnia είπε

Αν και το έχω κόψει το Spotify κι έχω πάει σε YouTube Music premium λόγω των videoclips και το ότι δίνει και YouTube χωρίς διαφημίσεις, μακάρι να αντέξει το Spotify γιατί ο ανταγωνισμός αυξάνεται και έχει πρόβλημα εσόδων.

ΑΦΜ ζητάει μόνο το Novaflix. Τους εγχώριους δεν τους φτάνει κανείς στα καραγκιοζιλίκια. 🙂

Έχει το youtube διαφημίσεις; Πρώτη φορά το ακούω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xavier είπε

Έχει το youtube διαφημίσεις; Πρώτη φορά το ακούω...

Έχει και οι περισσότεροι τις βλέπουν.

Μην κρίνεις από την Ελλάδα, έχουμε τη παγκόσμια πρωτιά χρήσης ablockers.

Ω ναι είμεθα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του adblocking.

Δες το πινακάκι, είναι επίσης περίεργο το ότι οι πιο ανεπτυγμένες χώρες χρησιμοποιούν λιγότερο adblockers με εξαίρεση τη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Σουηδία.

https://www.statista.com/statistics/351862/adblocking-usage/

Δεν ξέρω αν μπορείς να δεις το statista γιατί είναι premium site και θέλει συνδρομή.

Κάνω post ένα screenshoot με τον πίνακα αν δεν μπορείς να δεις το site.

Τop 5

Lslj6OU.jpg

Όλος ο πίνακας

0jkIbAv.jpg

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.

και βεβαια  με το να ζηταει να προσδιορισεις την θεση σου (οτι ωρα τους ερθει),μπορει να θεωρηθει και παραβιαση προσωπικων δεδομενων.Δηλαδη εγω εχω πει στην γυναικα μου οτι ειμαι σε επαγγελματικο ταξιδι στη Ντοχα ,ενω ειμαι με ενα γκομενακι στο Παρισι........γιατι να τους το πω? Φυσικα για αυτους οπου και να πω οτι ειμαι παλι θα μου κοψουν το πακετο,αφου δεν θα ειμαι στο σπιτι.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tasos2012 είπε

και βεβαια  με το να ζηταει να προσδιορισεις την θεση σου (οτι ωρα τους ερθει),μπορει να θεωρηθει και παραβιαση προσωπικων δεδομενων.Δηλαδη εγω εχω πει στην γυναικα μου οτι ειμαι σε επαγγελματικο ταξιδι στη Ντοχα ,ενω ειμαι με ενα γκομενακι στο Παρισι........γιατι να τους το πω? Φυσικα για αυτους οπου και να πω οτι ειμαι παλι θα μου κοψουν το πακετο,αφου δεν θα ειμαι στο σπιτι.

Βασικά, άμα έχεις τη δυνατότητα για επαγγελματικά ταξίδια στη Ντόχα και γκομενάκι στο Παρίσι, το πρόβλημα δεν είναι η γυναίκα σου αλλά το ότι είσαι γύφτος και πληρώνεις Family με τόσα λεφτά 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Οι υπηρεσίες αυτές είναι φορητές, αυτή είναι η δουλειά τους. Και σου βγάζουν ένα πακέτο που σου λέει μπορείς να το μοιραστείς με κάποιο αριθμό ανθρώπων, που μπορούν να έχουν τις υπηρεσίες αυτές όπου θέλουν. Τι τους νοιάζει που μένουν και ποιοι είναι; Ακόμα και το family που αναφέρουν κοροϊδία είναι. Ας μην είχαν τέτοια πακέτα και να είχαν χαμηλότερες τιμές κατά άτομο. Σε λίγο θα ζητάνε και ατομική ακρόαση/θέαση να μην ακούς μουσική δυνατά μαζί με άλλους! Μόνος σου με ακουστικά, αλλιώς ban...!

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, nikosjc είπε

Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Οι υπηρεσίες αυτές είναι φορητές, αυτή είναι η δουλειά τους. Και σου βγάζουν ένα πακέτο που σου λέει μπορείς να το μοιραστείς με κάποιο αριθμό ανθρώπων, που μπορούν να έχουν τις υπηρεσίες αυτές όπου θέλουν. Τι τους νοιάζει που μένουν και ποιοι είναι; Ακόμα και το family που αναφέρουν κοροϊδία είναι. Ας μην είχαν τέτοια πακέτα και να είχαν χαμηλότερες τιμές κατά άτομο. Σε λίγο θα ζητάνε και ατομική ακρόαση/θέαση να μην ακούς μουσική δυνατά μαζί με άλλους! Μόνος σου με ακουστικά, αλλιώς ban...!

προσωπικα νομιζω οτι αυτο που θελουν να χτυπησουν, είναι τις πωλησεις "οικογενειακων" λογαριασμων μεσω ebay κτλ. Το spotify δεν ειναι περιορισμενο σε μια συσκευη...ο φιλος που εχει την αδελφη του στην αυστραλια, φανταζομαι οτι θα μπορει να μπαινει στο λογαριασμο της απο το σπιτι του και να ενημερωνει την τοποθεσια, οταν θα του το λεει...

στις πωλησεις μεσω ebay που δεν υπαρχει επικοινωνια μετα την πωληση, δε θα γινεται...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

You tube music μου φαίνεται ανώτερο από όλα ... λίγο στα δοκιμαστικά που τα έχω δοκιμάσει όλα . 

Το χρησιμοποιώ από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, πιστεύω ότι είναι πολύ κατώτερο και από τους 2 κύριους ανταγωνιστές και σε ποιότητα ήχου αλλά και σε αλγόριθμο αυτόματης αναπαραγωγής μουσικής (τουλάχιστον προς το παρόν).
Παράδειγμα: 'Εχω βάλει Μαραβέγια 2 κομμάτια, παίζει μετά Μουζουράκη μόνο του(fair enough), μετά Σαββόπουλο (what?) και στα καπάκια Βέρτη και Μαζωνάκη. Σε διεθνή κομμάτια είναι λίγο καλύτερο αλλά δεν ακουμπάει καν το apple music, πόσο μάλλον το Spotify. 

Από κει και πέρα το πακέτο για να έχεις μουσική και youtube χωρίς διαφημίσεις (βασικό για κάποιον που βλέπει youtube από ipad, tablet ή κινητό) στην τιμή που το δίνει είναι πολύ καλό deal.

Από κει και πέρα δεν καταλαβαίνω πως το spotify θα προχωρήσει με τέτοιους όρους. Και δεν καταλαβαίνω γιατί ο καταναλωτής να το δεχτεί ενώ υπάρχουν άλλες υπηρεσίες διαθέσιμες. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...