Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 minutes ago, Inside X said:

Αν θεωρεί ότι μπαίνει μέσα ας κάνει το family plan για soyboys. 2 άτομα και το μωρό υιοθετημένο.

Αν θεωρεί (βασικά ξέρει) ότι μπαίνει μέσα και δεν θέλει να μπαίνει (μπορεί και να θέλει), θα κάνει αύξηση και θα γκρινιάζετε πάλι.

Δημοσ.
Just now, Shadowjump said:

Γιατί δεν κάνουν αύξηση στην τιμή?  Πιο απλό. 

Ίσως να θέλουν πρώτα να εδραιώσουν μια υγιή αγορά, που είναι και πιο μετρήσιμη, για να μπορούν να βγάλουν ένα πιο "δίκαιο" προϊόν.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε

Αν θεωρεί (βασικά ξέρει) ότι μπαίνει μέσα και δεν θέλει να μπαίνει (μπορεί και να θέλει), θα κάνει αύξηση και θα γκρινιάζετε πάλι.

Ας την κάνει. Κανένα πρόβλημα.

Αλλά μαλακίες του τύπου φέρε τον κολλητό σπίτι για να είναι στο ίδιο δίκτυο να κάνει verify, ε αυτό είναι too much.

Δεν κατάλαβες μάλλον. Πληρώνω - αν το το αντίκρυσμα αξίζει τα λεφτά θα τα δώσω.

Τα δίνω ήδη.

Δημοσ.
1 minute ago, Inside X said:

Αλλά μαλακίες του τύπου φέρε τον κολλητό σπίτι για να είναι στο ίδιο δίκτυο να κάνει verify, ε αυτό είναι too much.

Είδες κάτι μαλακίες; Δεν σε αφήνουν ούτε να τους κοροϊδέψεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε

Είδες κάτι μαλακίες; Δεν σε αφήνουν ούτε να τους κοροϊδέψεις.

Σε παρακαλώ. Πήγαινε να τρολάρεις κανένα άλλο ατομάκι που πειρατεύει.

Έχω 150 συνδρομές που λέει ο λόγος και τις πληρώνω κανονικά - μεταξύ αυτών και το spotify.

Στο netflix π.χ με το Premium είμαστε 3 εντελώς συγγενικά άτομα (από τα 4) 

Στο Game Pass game share με την αδελφή μου.

Στο spotify να καλέσω την αδελφή μου να κάνει 600 χλμ. για να κάνει verify το Spotify?

Άσε ρε μάγκα.

Να αλλάξει όρους το spotify αν είναι να τελειώνει η υπόθεση.

Και αυτό θα γίνει.

Οι άνθρωποι δεν έχουν καν το backend να κάνουν verify ποιος μπαίνει και από που.

ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα τους και για ΑΥΤΟ γίνεται ότι γίνεται. Ο client τους είναι από τα σπήλαια.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, Inside X said:

Στο spotify να καλέσω την αδελφή μου να κάνει 600 χλμ. για να κάνει verify το Spotify?

Να πληρώσει τη δική της συνδρομή.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Να πληρώσει τη δική της συνδρομή.

Δεν είναι αδελφή μου? Δεν είναι family? Που και γκόμενα να ήταν...

Και σε τελική που ξέρει το spotify αν μένω με την αδελφή μου και πετάγομαι Αθήνα για δουλειές?

Ρε... σύνελθε.

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 5
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Inside X είπε

Πλάκα κάνεις? 6 συσκευές - όπου και να είναι. Τι είναι FBI το spotify να θέλει και να ξέρει την οικογενειακή κατάσταση του καθενός?

Δεν είναι καν 6 συσκευές γιατί ο κάθε χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει το ίδιο account σε ένα σωρό μηχανάκια, πχ εγώ το έχω σε PC, κινητό, tablet, laptop, PS4, Xbox, Amazon Echo κλπ. Αντίστοιχα και οι υπόλοιποι της οικογένειας που φυσικά δεν μένουν όλοι στο ίδιο σπίτι.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως ακριβώς θα εφαρμόσουν το μέτρο τους. 

Εγώ πάντως έχω ήδη αρχίσει να κοιτάω προς Tidal μεριά ενώ λογικά κάποια στιγμή θα έρθει και το Google Music προς τα μέρη μας (τελευταία φορά που κοίταξα δεν υποστήριζε ακόμα Ελλάδα). 

Γενικά από τον συγκεκριμένο περιορισμό το Spotify έχει μόνο να χάσει γιατί υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και φυσικά κανένας δεν θα δεχθεί να πληρώσει πολύ παραπάνω για να διατηρήσει τη συνδρομή του σε ατομικό πρόγραμμα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inside X είπε

Δεν είναι αδελφή μου? Δεν είναι family? Που και γκόμενα να ήταν...

Και σε τελική που ξέρει το spotify αν μένω με την αδελφή μου και πετάγομαι Αθήνα για δουλειές?

Ρε... σύνελθε.

Σε βλέπω εξοργισμένο. Μάλλον κάτι ξέρει το Spotify και κάνει τον έλεγχο. Είσαι από αυτούς που θα συνεχίσουν να το πληρώνουν. Αλλιώς τι σκας; Πήγαινε σε άλλη υπηρεσία.

1 λεπτό πριν, nzeppos είπε

Δεν είναι καν 6 συσκευές γιατί ο κάθε χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει το ίδιο account σε ένα σωρό μηχανάκια, πχ εγώ το έχω σε PC, κινητό, tablet, laptop, PS4, Xbox, Amazon Echo κλπ. Αντίστοιχα και οι υπόλοιποι της οικογένειας που φυσικά δεν μένουν όλοι στο ίδιο σπίτι.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως ακριβώς θα εφαρμόσουν το μέτρο τους. 

Εγώ πάντως έχω ήδη αρχίσει να κοιτάω προς Tidal μεριά ενώ λογικά κάποια στιγμή θα έρθει και το Google Music προς τα μέρη μας (τελευταία φορά που κοίταξα δεν υποστήριζε ακόμα Ελλάδα). 

Γενικά από τον συγκεκριμένο περιορισμό το Spotify έχει μόνο να χάσει γιατί υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και φυσικά κανένας δεν θα δεχθεί να πληρώσει πολύ παραπάνω για να διατηρήσει τη συνδρομή του σε ατομικό πρόγραμμα. 

Μάλλον δεν έχετε αντιληφθεί πως δουλεύει η βιομηχανία. Σε λίγο καιρό θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. ΠΑΝΤΑ έτσι γίνεται.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Σε βλέπω εξοργισμένο. Μάλλον κάτι ξέρει το Spotify και κάνει τον έλεγχο. Είσαι από αυτούς που θα συνεχίσουν να το πληρώνουν. Αλλιώς τι σκας; Πήγαινε σε άλλη υπηρεσία.

Δεν σκάω καθόλου.

Το ξαναλέω. Έχω family premium. Με τον δικό μου είμαστε 3 μοναδικά account (email πρόσκληση) - 2 εντός οικίας - 1 εντός και εκτός ανάλογα το mood του.

Στην πρώτη μαλακία email θα προβώ στο αυτονόητο.

Είναι τόσο ΑΠΛΑ τα πράγματα.

7 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Και ναι ρε φίλε. Δηλαδή αν μου χαλούσε το κινητό και ήμουν διακοπές και ήθελα να συνδεθώ από ένα tablet - θα μου έκανε GPS verify και θα έτρωγα χυλόπιτα επειδή ήμουν διακοπές και όχι σπίτι που έκανα το account.???!!!!!!!!

Έλεος. Πραγματικά καταλαβαίνετε τι λέτε?

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.

νομιζω οτι ειναι καπως ακραιο σαν μετρο απο την μερια του Spotify μιας και υπαρχουν χιλιαδες λογοι που ολα τα μελη της οικογενειας δεν μενουν μαζι για πολυ ή λιγο καιρο! Με αυτο το σκεπτκο σε λιγο καιρο θα ζητησει απο τους φοιτητες να στειλουν συντεταγμενες απο την σχολη και να αποδειξουν οτι ειναι ακομα ενεργοι φοιτητες και δικαιουνται το φοιτητικο πακετο! Να τονισω πως δεν εχω λογαριασμο οποτε δεν το γραφω γιατι θελω να κραξω

• Thanks 1
Δημοσ.

Αφήνω αυτό εδώ:

Το Spotify τον Απρίλιο του 2018, μπήκε στο Χρηματιστήριο.

Μετρήστε πόσα φάουλ έχει κάνει έκτοτε και πόσα πριν και θα καταλάβετε. 

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Inside X είπε

Και ναι ρε φίλε. Δηλαδή αν μου χαλούσε το κινητό και ήμουν διακοπές και ήθελα να συνδεθώ από ένα tablet - θα μου έκανε GPS verify και θα έτρωγα χυλόπιτα επειδή ήμουν διακοπές και όχι σπίτι που έκανα το account.???!!!!!!!!

Έλεος. Πραγματικά καταλαβαίνετε τι λέτε?

Εμείς καταλαβαίνουμε, εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί εξάπτεσαι και δεν αλλάζεις υπηρεσία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dali13gr είπε

Εμείς καταλαβαίνουμε, εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί εξάπτεσαι και δεν αλλάζεις υπηρεσία.

Αϋπνίες έχεις και θες κουβέντα? Θα μου πεις στο insomnia είμαστε....

Επιχειρήματα δεν βλέπω.... 

5 λεπτά πριν, fytotech είπε

Αφήνω αυτό εδώ:

Το Spotify τον Απρίλιο του 2018, μπήκε στο Χρηματιστήριο.

Μετρήστε πόσα φάουλ έχει κάνει έκτοτε και πόσα πριν και θα καταλάβετε. 

Για πες?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...