Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 minutes ago, oletiras said:

Προσπαθωντας να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι εξωθεις τον αλλο στην παρανομια και οχι αδικα.

Έχουνε χεστεί στο τάλιρο... Τρέχα κι εσύ στον θείο να τους τιμωρήσεις.

20 minutes ago, oletiras said:

Η εξυπνοτερη κινηση που θα χαν να κανουν ειναι να δώσουν οτι εδωσε και το Netflix: Screens. Ποσες παραλληλες θεασεις  (ακροασεις στην περιπτωση μας) μπορει να έχει ενα account. Τα υπολοιπα περιττευουν.

Λες, μ' αυτή την έξυπνη κίνηση, να μαζέψουν τόσο πολύ κόσμο που να σταματήσουν να μπαίνουν μέσα;

Δημοσ.

Μόλις έσκασε το άρθρο - μου ήρθε και e-mail από το Spotify με το περιεχόμενο που αναφέρεται αυτό.

Έχω Spotify Family Premium και το μοιράζομαι με την σύζυγο μου και την ανιψιά μου η οποία πότε μένει στο σπίτι μου, πότε εξαφανίζεται για μέρες.

Αν θεωρούν ότι κάνω game το σύστημα τους ας μου ρίξουν ban ενώ έχω άλλους 3 κενούς λογαριασμούς να το μοιραστώ.

Το ποιος θα χάσει το ξέρουμε.

Γελοίοι.

Δημοσ.
5 minutes ago, Inside X said:

Το ποιος θα χάσει το ξέρουμε.

Πάμε γερά, θα τους κλείσουμε όλους και θα ξαναγυρίσουμε στο Napster, να μάθουν.

• Like 3
Δημοσ.

Λόγια μακακίες είναι και καλά να φοβηθούμε λίγο μεχρι να αρχίσουμε λίγο να πανικοβαλλόμαστε, όπως και με το ban που τρώνε όσοι έχουν adblocker.... τι να σας πω... γέμισε ο τόπος με banαρισμένους..... not!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Πάμε γερά, θα τους κλείσουμε όλους και θα ξαναγυρίσουμε στο Napster, να μάθουν.

Λάθος άτομο βρήκες να τα βάλεις.

Πληρώνω κανονικά συνδρομή Family Premium μόνο και μόνο για να μην ακούω τι μαλακίες μπορεί να ακούει η σύζυγος ή η ανιψιά.

Από το plan το οποίο πληρώνω κανονικότατα - χρησιμοποιώ μόνο τις 3 από τις 6 θέσεις ΑΠΛΑ και ΜΟΝΟ για να έχω την personalized συλλογή μου.

Τι μαλακίες γράφεις περί napster?

Δηλαδή θα αναγκάσω την ανιψιά π.χ. έλα σπίτι γιατί το spotify θέλει gps coordinates?

Αει σηχτίρ δηλαδή με την πάρτη τους.

Πειρατής δεν θα γίνω - απλά θα αναζητήσω άλλη υπηρεσία. Απλό.

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

εγω δεν καταλαβαινω με ποιο δικαιωμα μια υπηρεσια που την πληρωνουμε απαιτει να γνωριζει την τοποθεσια μας με δηθεν λογους ....εμενα το παιδι μου μπορει να μενει σε αλλο μερος λογο οτι σπουδαζει η γιατι μενει αλλου ετσι .... γιατι πρεπει να δωσο λογαριασμο .... εχει παρει πρεφα οτι αν δεν το επιτρεψει αυτο θα χασει πελατες ετσι και αλλιως....

Δημοσ.

Κλασικά διασκεδαστικοί οι συνήγοροι των εταιριών (ειδικά όταν πρόκειται για αντικαταναλωτικές κινήσεις)...

• Like 6
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Κλασικά διασκεδαστικοί οι συνήγοροι των εταιριών (ειδικά όταν πρόκειται για αντικαταναλωτικές κινήσεις)...

Αντικαταναλωτική κίνηση είναι π.χ. να πληρώνεις 10€ για την Χ υπηρεσία και να αλλάξει την παροχή υπηρεσίας προς το χειρότερο με τα ίδια λεφτά.

Αντικαταναλωτική κίνηση ΔΕΝ είναι να δίνει family κι εσύ να το μοιράζεσαι με 5 ακόμα φίλους πληρώνοντας 2.5€/μήνα ενώ κάποιος που δεν εχει 5 φίλους που να θέλουν Spotify να πληρώνει κανονική συνδρομή.

Καλο το τζάμπα αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Εκτός αν πιστεύουν μερικοί ότι είναι πιο πονηροί από μια πολυεθνική.

Τέλος, γι αυτούς που διαμαρτύρονται για τον γιο ή την κόρη που σπουδάζει σε άλλη πόλη ή δουλεύει στο εξωτερικό, ε, ενήλικες είναι, ας κάνουν δικό τους account.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Μα είναι αστείο. Την εποχή που ο καταναλωτής - ναι αυτός ο μαλάκας που καταναλώνει το περιεχόμενο που πουλάνε, εμπορεύονται , μεταπωλούν (και δεν παράγουν /sic), έχει στην γαμημένη υπερκαταναλωτική εποχή που ζούμε, ένα ΣΚΑΣΜΟ από συσκευές και μετακινείται από το σπίτι του για φραπέ και έχει αλλάξει στην πορεία για το φραπεδάκι ακόμα, 200 wi-fi δίκτυα οι γελοίοι του Spotify ζητάνε GPS και όταν έκανα και τον λογαριασμό μου έκανε δήθεν verify.

Βασικά μόλις διέκοψα την συνδρομή. Την  έκανα απλή premium και θέλω να δω τι θα κάνουν.

For science.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Έχουνε χεστεί στο τάλιρο... Τρέχα κι εσύ στον θείο να τους τιμωρήσεις.

Λες, μ' αυτή την έξυπνη κίνηση, να μαζέψουν τόσο πολύ κόσμο που να σταματήσουν να μπαίνουν μέσα;

Ο καταναλωτης αν του δωσεις ενα δικαιο προιον, εχει αποδειχτει οτι το επιβραβευει.

Εξυπνη κινηση η οχι, ειναι απλοτερη για τον τελικο χρήστη και δοκιμασμενο μοντελο απο το ιδιο το netflix. Αν λειτουργει για αλλους, μπορει να λειτουργησει και για σενα.

Επεξ/σία από oletiras
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Αντικαταναλωτική κίνηση είναι π.χ. να πληρώνεις 10€ για την Χ υπηρεσία και να αλλάξει την παροχή υπηρεσίας προς το χειρότερο με τα ίδια λεφτά.

Αντικαταναλωτική κίνηση ΔΕΝ είναι να δίνει family κι εσύ να το μοιράζεσαι με 5 ακόμα φίλους πληρώνοντας 2.5€/μήνα ενώ κάποιος που δεν εχει 5 φίλους που να θέλουν Spotify να πληρώνει κανονική συνδρομή.

Καλο το τζάμπα αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Εκτός αν πιστεύουν μερικοί ότι είναι πιο πονηροί από μια πολυεθνική.

Τέλος, γι αυτούς που διαμαρτύρονται για τον γιο ή την κόρη που σπουδάζει σε άλλη πόλη ή δουλεύει στο εξωτερικό, ε, ενήλικες είναι, ας κάνουν δικό τους account.

Πλάκα κάνεις? 6 συσκευές - όπου και να είναι. Τι είναι FBI το spotify να θέλει και να ξέρει την οικογενειακή κατάσταση του καθενός?

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inside X είπε

Πλάκα κάνεις? 6 συσκευές - όπου και να είναι. Τι είναι FBI το spotify να θέλει και να ξέρει την οικογενειακή κατάσταση του καθενός?

Καθόλου πλάκα δεν κάνω. Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι τους όρους τους θέτει αυτός που πουλάει. Αν δεν σου κάνει, μην αγοράζεις. Σιγά μην κάνετε και ασφαλιστικά μέτρα... 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...