Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δες το προηγούμενο μηνυμα

Ναι το ειδα,θα το ρωτησω και αυτο αλλα δεν το νομιζω απο την στιγμη που δεν θα παρω τον επεξεργαστη απο αυτους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Γράψε τι σου είπαν και οι μεν και οι δε αύριο. Άντε καλή επιτυχία ;)

Ευχαριστω πολυ,απλα παρακαλαω να εχουν επεξεργαστη στην ακρη για να μου φλασαρουν την μητρικη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά,τελικά έβαλα το χέρι λίγο ποιο βαθιά και τον είπα να μου φέρει την Tomahawk max.

μια βοήθεια,πως θα φλασαρο το bios στην tomahawk max?!

Επεξ/σία από Drake27
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με εξαίρεση της MSI που μπορείς να φλασαρεις και χωρίς CPU πάνω για τις άλλες μητρικές έχεις μια οδό:

Ρωτάς τι bios θα έχει πάνω τον προμηθευτή, ενδέχεται να έχουν έρθει τα πιο νέα κομμάτια από το εργοστάσιο με updated to bios (στις gigabyte αυτό συμβαίνει στις Β450). Αν δεν έχει bios με 7nm support, ρωτάς το κατάστημα που πήρες αν μπορούν να σου κάνουν bios update για να παίξει η CPU. Πολλά καλά καταστήματα στο Σκρουτζ το κάνουν χωρίς χρέωση ένα bios update.

Νομίζω έχει ο Radiohead ενα πολύ καλό οδηγό για νέο στήσιμο σε AMD pc + bios update + win10 install αλλά είμαι με κινητό κ δεν μπορώ να το βρω.

Edit στο βρήκα:

Επεξ/σία από hyperlost
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Καλημέρα παιδιά,τελικά έβαλα το χέρι λίγο ποιο βαθιά και τον είπα να μου φέρει την Tomahawk max.

μια βοήθεια,πως θα φλασαρο το bios στην tomahawk max?!

H MAX έχει ήδη περασμένο bios που υποστηρίζει 3η γενιά ryzen.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

H MAX έχει ήδη περασμένο bios που υποστηρίζει 3η γενιά ryzen.

Σίγουρα,γιατί διάβασα ότι δεν έχει,πήρα αυτή πάντως γιατί έχει το bios flasback.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Σίγουρα,γιατί διάβασα ότι δεν έχει,πήρα αυτή πάντως γιατί έχει το bios flasback.

Σίγουρα έχει ήδη περασμένο BIOS για ZEN 2, επίσης για μνήμες κοίτα αυτές https://www.skroutz.gr/s/17350598/Crucial-Ballistix-Sport-LT-White-16GB-DDR4-3200MHz-BLS2K8G4D32AESCK.html

Τις έχω σε x470 taichi (2700 non x) overclocked στα 3533 cl 14, είναι πολύ καλές και φτηνές.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NIKOS25271 είπε

Σίγουρα έχει ήδη περασμένο BIOS για ZEN 2, επίσης για μνήμες κοίτα αυτές https://www.skroutz.gr/s/17350598/Crucial-Ballistix-Sport-LT-White-16GB-DDR4-3200MHz-BLS2K8G4D32AESCK.html

Τις έχω σε x470 taichi (2700 non x) overclocked στα 3533 cl 14, είναι πολύ καλές και φτηνές.

Σε μνήμες έκανα παραγγελία αυτές G.skill ripjaws V ddr4 16GB 3200mhz

Τελικό build και έγινε παραγγελία κιολας

Ryzen 5 3600

Msi tomahawk max B450

G.skill ripjaws V ddr4 16GB 3200mhz

Και άντε με το καλό να τα παραλάβω.

• Like 7
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Σε μνήμες έκανα παραγγελία αυτές G.skill ripjaws V ddr4 16GB 3200mhz

Τελικό build και έγινε παραγγελία κιολας

Ryzen 5 3600

Msi tomahawk max B450

G.skill ripjaws V ddr4 16GB 3200mhz

Και άντε με το καλό να τα παραλάβω.

Ωραίος, μια χαρά είναι κι αυτές, καλή συναρμολόγηση!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Drake27 είπε

Δες προηγούμενο ποστ σου έβαλα όλες όσες είναι ready. Δλδ όλες όσες είναι max. Άντε καλή παραλαβή το τουμπανακι! ;)

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δες προηγούμενο ποστ σου έβαλα όλες όσες είναι ready. Δλδ όλες όσες είναι max. Άντε καλή παραλαβή το τουμπανακι! ;)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά οι μνήμες gskill είναι εκτός στοκ και πήγα στης Corsair vengeance 3200mhz CMK16GX4M2B3200C16

Επεξ/σία από Drake27

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...