Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Μόνο η νέα tomahawk max και η gaming plus max είναι έτοιμες. Οι άλλες θέλουν bios update

Σωστα εχεις δικιο!!!

Πωρε γαμω δεν με θελει καθολου,αυτο βλεπω εγω,εκει που μου βγηκε μπαμ η τιμη τωρα θα χρειαστη να ακυρωσω την παραγγελια,γιατι τα παιδια δεν εχουν επεξεργαστες να μου κανουν την δουλεια και εγω δεν εχω αλλα λεφτα να διαθεσω!!!!!

Επεξ/σία από Drake27
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ορισμενες  msi b450 και x470 μαζί και τα προηγούμενα μοντέλα που δεν έχουν τον όρο max, έχουν δυνατότητα bios flashback και κάνεις μόνος σου το update με usb. 

Γι'αυτό σου λέω παιζει να έχουν κανένα μοντέλο msi;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Ορισμενες  msi b450 και x470 μαζί και τα προηγούμενα μοντέλα που δεν έχουν τον όρο max, έχουν δυνατότητα bios flashback και κάνεις μόνος σου το update με usb. 

Γι'αυτό σου λέω παιζει να έχουν κανένα μοντέλο msi;

Την msi δεν την παω μια,εχω καει αρκετες φορες απο msi

Απο το μαγαζι που αγοραζω εχει πολυ καλες τιμες σε asrock γιατι εχουν πολυ καλη συμφωνια,ενω τα msi προιοντα τα πουλανε σε τιμες κοντα πλαισιου.

2 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Δεν έχεις κοντά κανένα φίλο να σε εξυπηρετήσει ?

Δεν γνωριζω καποιον να εχει ryzen :(

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Drake27 είπε

Την msi δεν την παω μια,εχω καει αρκετες φορες απο msi

Απο το μαγαζι που αγοραζω εχει πολυ καλες τιμες σε asrock γιατι εχουν πολυ καλη συμφωνια,ενω τα msi προιοντα τα πουλανε σε τιμες κοντα πλαισιου.

Δεν γνωριζω καποιον να εχει ryzen :(

Μαζί σου αλλά στο Am4 άλλαξαν τα πράγματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Ρε συ πάρε μόνο τη μητρική από αλλου που κάνουν update. Πόση χρηματική διαφορά είναι; 

Στο σκρουτζ ο πρωτος που την εχει διαθεσιμη ειναι το kaizer store στα 97€ με μεταφορικα,αυτοι δεν νομιζουν να το κανουν γιατι μια ζωη ηταν καταστημα κινητης τηλεφωνιας.

Δημοσ.

Αυριο το πρωι θα παω απο εκει πριν παω για δουλεια να τον ρωτησω αν εχει κανεναν επεξεργαστη στην ακρη για να μου κανουν το bios update,αν οχι τοτε το ξεχναω................ειναι το απολυτο ξενερωμα αυτο το πραμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...