Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Ναι είναι η μεταφορά που θα γίνει από τον client της blizzard προς το steam με το καινούργιο expansion.

Καλημέρα κιόλας.

Ναι τώρα το κοιτάω αυτό,όντως τα vrms είναι τα ίδια απλά έχουν αλλά phases,το Β450 είναι 4+2 ενώ τα Χ470 είναι 8+2

Τι γνώμη έχετε για την Asrock B450 fatality K4?!

Τελευταίο μήνυμα καλημέρα :P

https://www.tweaktown.com/reviews/8751/msi-b450-tomahawk-amd-motherboard-review/index.html

VRM is in a 4+2 phase configuration, and while that might seem low, in this case the number of MOSFETs has been doubled per phase to decrease overall temperatures when the VRM is under high load.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, radiohead είπε

Τελευταίο μήνυμα καλημέρα :P

https://www.tweaktown.com/reviews/8751/msi-b450-tomahawk-amd-motherboard-review/index.html

VRM is in a 4+2 phase configuration, and while that might seem low, in this case the number of MOSFETs has been doubled per phase to decrease overall temperatures when the VRM is under high load.

Ok με κάλυψες με αυτό το θέμα 😝

Είδα και την fatality της asrock και διαβάσα ότι είναι ίδιες με την διαφορά ότι η msi υποστηρίζει 3-4 ταχύτητες μνήμης που δεν υποστηρίζει η fatality.

Σε γενικές γραμμές έχω μείνει ευχαριστημένος με την fatality που έχω στον 4690Κ,απλά δεν ξέρω τι παίζει από μεριά amd.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Drake27 είπε

Καλησπέρα παιδιά,τώρα τελευταία με πιάνει μια λιγούρα για upgrade στο pc μου,το τελευταίο μεγάλο upgrade ήταν το 2014.

Τον έχω για κύριος mmo games και για κανένα quake champions και unreal tournament.

Αυτη την στιγμή έχω: i5 4690k - asrock gaming fatality mobo - 16gb ram corsair vegeance black - rx580 8gb

εχω το ιδιο σύστημα και με ενδιαφέρει και εμενα να παω το επομενο διάστημα σε καινούριο cpu,mobo,ram και να κρατήσω την 580 για αναβάθμιση του χρονου .  

προφανώς δεν σκεφτομαι κατι κατω απο r5 3600  απλα περιμενω ίσως καμια προσφορά σαν πακετο με μητρική , γενικα παιζει κατι τετοιο ενοψει μπακ φραιντει / γιορτών?

και εμενα με καλύπτει  το τωρινό μου σύστημα αλλα λογικα θα το πουλήσω και του χρονου θα εχει χασει πολυ την αξια του οποτε πρεπει να κανω την αναβάθμιση φετος  

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Συζητάμε για VRM ενώ γράφεις ότι δεν σε νοιάζει το OC. Να 'χαμε να λέγαμε!

Μια χαρά είναι η fatal1ty, την έχω βάλει σε 2 φίλους δεν έχουν κανένα παράπονο. 

Ναι μπορεί για τώρα να μην με νοιάζει αλλά μελόντικα μπορεί να θέλω να του δώσω ένα boost,γιατί μην έχω αυτή την δυνατότητα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Παιδιά για έναν 3700x να πάρω μια B450 ή να ψάξω σε x470;

Αξίζει η msi max για αυτό τον επεξεργαστή;

Ανάλογα τι budget έχεις.

4 ώρες πριν, Drake27 είπε

Έχω την deepcool maelstrom 120T

Κολλάω σε επιλογές λίγο γιατί είμαι αρκετά χρόνια έξω από τον παιχνίδι cpu και mobo και είμαι με το σκεπτικό ποιο καινούργιο chipset άρα ποιο καλό,σκεπτικό 2014 😝

Κάπου είδα ότι τα Χ470 έχουν καλύτερο vrm από της Β450,και η αλήθεια είναι ότι θέλω και καλύτερο vrm.

https://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans/m/7852/Deepcool.html?keyphrase=am4&order_by=pricevat&order_dir=asc

Το ίδιο είναι από οποιομαγαζι σε βολεψει διαθεσιμοτητα-μεταφορικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ανάλογα τι budget έχεις.

https://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans/m/7852/Deepcool.html?keyphrase=am4&order_by=pricevat&order_dir=asc

Το ίδιο είναι από οποιομαγαζι σε βολεψει διαθεσιμοτητα-μεταφορικα.

Ωπ σοβαρά,τώρα νιώθω εντελώς σαν πρωτάρης,δεν κοίταξα καν στο skroutz αν υπάρχει.

Σε ευχαριστω πολύ.

edit:

Με την βοήθεια σας και της προτάσεις σας κατέληξα στην εξής αναβάθμιση 

Ryzen 5 2600X

Asrock B450 fatality gaming k4

16Gb ram 2400mhz (μάρκα δεν αποφάσισα αλλά είμαι ανάμεσα g.skill και Corsair)

Επεξ/σία από Drake27
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Ωπ σοβαρά,τώρα νιώθω εντελώς σαν πρωτάρης,δεν κοίταξα καν στο skroutz αν υπάρχει.

Σε ευχαριστω πολύ.

edit:

Ryzen 5 2600X

Μην παρεις ram 2400mhz με ryzen. Επωφελουνται αρκετα στα games οι ryzen προηγουμενης γενιας*(για τους τωρινους δεν γνωριζω) βρες ram με 3200mhz και ενεργοποιησε το xmp  profile απο τα bios  της μητρικης και θα τρεχουνε στα 3200. Ετσι κ αλλιως εχουν πεσει πολυ η τιμες στις ραμ. Αυτες π εχω στην υπογραφη τις ειχα αγορασει 205ε και τελευταια φορα που ειχα κοιταξει ειχαν 80 νομιζω 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mameloukos είπε

Μην παρεις ram 2400mhz με ryzen. Επωφελουνται αρκετα στα games οι ryzen προηγουμενης γενιας*(για τους τωρινους δεν γνωριζω) βρες ram με 3200mhz και ενεργοποιησε το xmp  profile απο τα bios  της μητρικης και θα τρεχουνε στα 3200. Ετσι κ αλλιως εχουν πεσει πολυ η τιμες στις ραμ. Αυτες π εχω στην υπογραφη τις ειχα αγορασει 205ε και τελευταια φορα που ειχα κοιταξει ειχαν 80 νομιζω 

Άκυρο λάθος θέμα.

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mameloukos είπε

11 λεπτά πριν, radiohead είπε

Στα προγράμματα που χρησιμοποιεί δεν έχει σημασία. 2666 μέχρι 3000 είναι κομπλε. Οποίες βρει πιο οικονομικά λοιπον.

Μα εδώ τώρα είμαι με 1600mhz ram και δεν έχω κάποιο θέμα,νομίζω για μένα είναι overkill να πάω 3200

Αλλά θα κοιτάξω σε 2666 (νούμερο και αυτό που βαλανε)

Επεξ/σία από Drake27
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Μα εδώ τώρα είμαι με 1600mhz ram και δεν έχω κάποιο θέμα,νομίζω για μένα είναι overkill να πάω 3200

Αλλά θα κοιτάξω σε 2666 (νούμερο και αυτό που βαλανε)

τρολλαρεις τωρα τι λογικη ειναι αυτη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, splanis είπε

τρολλαρεις τωρα τι λογικη ειναι αυτη;

Δεν τρολλαρο απλά προσπαθώ να μπω στην λογική μιας νέας γενιάς συστημάτων,όπως είπα και νωρίτερα,έχω να ασχοληθώ με hardware,πέρα κάρτας γραφικών,από το 2014,όποτε για μένα είναι όλα φτου και από την αρχή.

Με την κοινή μου λογική και της ανάγκες μου συνδυάζω ότι στα 2666 θα είμαι καλυμμένος εκτός αν τα 2666 είναι σαν τα 1066 της ddr3.

Και για αυτό το λόγο ζητάω βοήθεια γιατί δεν ξέρω πως πάει η καινούργια γενιά amd,intel και το hardware γενικά.

εδω θεωρούσα ότι επειδή είναι Χ470 το chipset,ότι είναι και καλύτερο αλλά τα παιδιά μου λένε να πάω Β450.

Το 2014 τα ποιο νέα chipset ήταν και καλύτερα,βλέπω της διάφορες μεταξύ Ζ97 του δικού μου με Β85 που έχω στης γυναίκας μου.

Επεξ/σία από Drake27
  • Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Σε ευχαριστω πολύ.

edit:

Ryzen 5 2600X

Σε 3000 και πάνω κοιτάς για ραμ. Επεξεργαστή αν μπορεις να χωρέσεις τον 3600 βαλ'τον. Αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...