Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανω ερωτηση εκ μερους φιλου. Εχει τελειωσει δικτυα και τηλεποικοινωνιες σε ιδιωτικο ιεκ ( 2 χρονια ). Ουσιαστικα εχει ξεχασει τα παντα, τα οποια δεν ηταν και πολλα απο οτι καταλαβα ( τι να προλαβεις να κανεις για δικτυα σε 2 χρονια ). Με ccna θα μπορουσε να ασχοληθει εχοντας αυτες τις πολυ βασικες γνωσεις πανω στα δικτυα? Διαβαζω οτι δεν χρειαζεται να εχει απαραιτητα γνωσεις δικτυων οποτε του κανει απολυτα. Το θεμα ειναι ο φορεας εκπαιδευσης. Εκει εχει θεμα αυτος (και εγω γιατι θελω να βοηθησω). Πχ ειδε στο fb του ote academy οτι ξεκινανε απο 23 του μηνα. Αξιζει να παει εκει? Εχει καποιος καποια συμβουλη πανω σε αυτο??

Επεξ/σία από Manoleros95
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν γνωριζει καποια πραγματα μπορεί αρκεί να διαβάσει.

Έχει αρκετό διάβασμα το οποίο δεν σου εγγυάται επιτυχία. Επίσης έχει υψηλό κόστος.

Αν τα καταφέρει αξίζει. Μετράει πολύ στην αγορά.

Το oteacademy ειναι ενας απο τους φορεις που εκπαιδευουν. Θεωρω οτι είναι αξιόπιστος αλλα δεν εχω δοκιμάσει...

Επεξ/σία από madrivermadonus
  • Like 1
Δημοσ.

Το πρόγραμμα CCNA παρέχει τις θεμελιώδεις γνώσεις πάνω στα δίκτυα και είτε θέλει να εργαστεί σαν IT είτε αργότερα αποκλειστικά στα δίκτυα τότε σίγουρα είναι η πρώτη και καλύτερη πιστοποίηση ώστε να του δώσει περισσότερες πιθανότητες να βρει μια δουλειά σχετική με το αντικείμενο. Αν έμαθα subnetting κάποια στιγμή παρά τις σπουδές μου, ήταν στο CCNA. Έμαθα και πράγματα βέβαια που δεν μου χρειάστηκαν ποτέ, ωστόσο και μόνο που τα ξέρω μπορεί να κληθώ στο μέλλον να φτιάξω κάτι για πρώτη φορά και να μπορώ να ανταποκριθώ.

Από εκεί και πέρα, αυτό που θα έψαχνα πριν παω στην όποια ακαδημία, είναι ο εισηγητής. Κι αυτό διότι μέχρι πριν κάποια χρόνια μπορούσες να γίνεις instructor με CCNP που σημαίνει πως και κάποιος χωρίς εμπειρία στο αντικείμενο ή σπουδές θα μπορούσε να διδάξει CCNA. Οπότε όπου κι αν πάει, να ρωτήσει πρώτα ποιός θα κάνει την εισήγηση.

Επί τη ευκαιρία επειδή έχω παει σε 2-3 ακαδημίες στην Αττική, είχα βρει την Interlei πολύ αξιόπιστη και με εισηγητές με πολύ καλό τεχνικό υπόβαθρο.

• Like 1
Δημοσ.

Να σημειώσω ότι το CCNA του τώρα δεν θα έχει σχέση με το CCNA από
το Φλεβάρη του 2020 και μετά. Κάποια πράγματα φεύγουν και ανεβαίνουν
στα πιο πάνω επίπεδα,  κάποια πράγματα έρχονται από άλλα Assosciate
exams που καταργούνται κλπ.

Παλιό

Νέο

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...