christakos07 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, theoritikos είπε Μου έδωσες φοβερή ιδέα. Λέω να το πάω ένα βήμα πιο πάνω. Στον ίδιο φάκελο να βάλω μια τυπωμένη σελίδα με νεκροκεφαλή επάνω και να γράψω κάτι με κομμένα γράμματα από εφημερίδα του τύπου "τσίμπα ένα" Νεκροκεφαλή χωρίς μήνυμα. Θα τρομάξει περισσότερο. Το αστείο της υπόθεσης είναι να τρέξει σε κανά νοσοκομείο, παρέα με το Φαρίνα Γιώτης
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tarantules είπε Τυχαίνει κατά καιρούς και βλέπω κάτι βιντεάκια στο youtube από Ιαπωνία που έχουν σκεφτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη και πιο απλή σε καθημερινά πράγματα , συν την κουλτούρα και την ευγένεια που κουβαλάνε , πχ στα γήπεδα που κάθονται μετά τον αγώνα και μαζεύουν οτι σκουπιδάκι έχουν αφήσει, και μετά βλέπω την καφρίλα , την αγραμματοσύνη και την κουτοπονηριά του Έλληνα όπως τα παραπάνω περιστατικά του topic και λέω τι χάος μας χωρίζει. Εμένα μου έτυχε μερικές φορές να φέρει ο ταχυδρόμος λάθος δέμα από κίνα και τους τα πήγα στο σπίτι και με ευχαριστούσαν. Είναι μεγάλη καφρίλα να περιμένεις ένα ψιλολόϊ για ένα μήνα και παραπάνω και να στο κλέψει κάποιος που στην τελική θα του είναι πιθανώς και άχρηστο. Η σύγκριση Ελλάδας και Ιαπωνίας σε οτιδήποτε είναι ανούσια, μιλάμε για παντελώς διαφορετικές νοοτροπίες λαών. Η χώρα τους ήταν ανέκαθεν πολύ μπροστά από εμάς τουλάχιστον τα τελευταία 60-70 χρόνια, ίσως και περισσότερο. Αυτό φυσικά ισχύει και στην σύγκριση με άλλες χώρες. Η Ελλάδα μπορεί να συγκριθεί μόνο με χώρες των Βαλκανίων. 2 1
duende Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν μπορεις να βαλεις δικο σου γραμματοκιβωτιο, βαλτο. Αλλιως, νοικιαζεις θυριδα, μπορεις να βαλεις και δευτερο ονομα οποτε μοιραζεσαι το κοστος με τον φιλο σου αν θες. Επειδη ειχα αντιστοιχο προβλημα σε καθε πολυκατοικια που εμενα, εδω και 10 χρονια σχεδον εχω θυριδα και δεν εχω χασει ουτε μια αποστολη απο τοτε. Ναι, κοστιζει, αλλα αξιζει καθε ευρω για μενα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από duende
aggelos87 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 https://pranksanonymous.com/product/glitter-bomb/ https://www.bestpranksbymail.com/product/spring-loaded-glitter-bomb Δεν έχω αγοράσει από κανένα απ τα δυο αλλά σίγουρα αυτό θα έκανα. 1-2 φορές και λογικά τέλος. Για καλό και για κακό πάντως μην βάλεις το δικό σου όνομα στο πακέτο!
tornado Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Οι λυσεις που εχεις ειναι οι εξης: 1. Εγκατασταση καμερων (εμεις βαλαμε και εκτοτε, κινητο samsung να αφησεις δεν κουνιεται λεπι εχει καμερες σε 4 μεριες και καλυπτει τα παντα) 2. συμφωνια με τον ταχυδρομο να ΜΗΝ σου αφηνει ποτε δεμα και να αφηνει χαρτακι. Δεν νομιζω να σου πει οχι γιατι θα τον βγαλεις απο τον κοπο να κουβαλαει. 3. Η δικη μου λυση αλλα συνηθως δεν παιζει γενικα: Εχω ενα συγγενη που εχει μαγαζι (ξερει και τον ταχυδρομο) και συννενοηθηκαμε να μου τα φερνει εκει, εγω περναω συχνα για κανα καφε απο εκει και μαζι με τα υπολοιπα περνω και τα δεματακια μου. Ολα τα υπολοιπα τα βλεπω ρουλεττα....
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Τύπωσε το νόμο που λέει για το απόρρητο της αλληλογραφίας και κολλησε τον στον πίνακα ανακοινώσεων. Βάζεις στη θέση του και αυτόν που το έκανε και όποιον σκέφτεται να το κάνει. Βάλε μια κάμερα μέσα στο γραμματοκιβωτιο και απέξω γράψε ότι ο χώρος βιντεοσκοπείται.
isay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.youtube.com/watch?v=kPV7VYklzrE
thanasisxask Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Άφησε έναν φάκελο και βάλε μέσα σκορπιούς, δεν νομίζω να ξανά ακουμπήσει ούτε την δικιά του αλληλογραφία! 1
banned_acc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μου αρέσει που προτείνουν μερικοί να βάλει δικό του γραμματοκυβώτιο λες και θα κάτσει ο δημοσιοϋπαλληλίσκος των ΕΛΤΑ να βάλει το οτιδήποτε μέσα σ' αυτό σε πολυκατοικία !!!! 1 1
LASERPEWPEW Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Εμείς έχουμε μία τρελή στην πολυκατοικία όπου κάθε τόσο κλέβει αλληλογραφία, έχω συννενοηθεί με τον ταχυδρόμο όταν επρόκειτο για κάτι από εξωτερικό να το κρατάει. Τον Αύγουστο περίμενα κάτι και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Εκείνη την περίοδο είχε και άδεια ο συγκεκριμένος ταχυδρόμος οπότε κατά πάσα πιθανότητα το σούφρωσε η μουρλή.
kakofonixx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, theoritikos είπε Για τα συστημένα μας χτυπάει κουδούνι η ταχυδρόμος να πάμε να υπογράψουμε και να το πάρουμε. Το δεματάκι ήταν με απλό. Συνήθως και για τα απλά μας χτυπάει κουδούνι, αυτή τη φορά δεν ξέρω γιατί δεν χτύπησε. Θα της το πω την επόμενη που θα την δω βέβαια Τη λύση την έχεις δώσει μόνος σου εδώ και πολλά ποστς... Ότι αγοράζεις να το παίρνεις συστημένο και δε θα ξαναχάσεις τίποτα! Αλλιώς εναλλακτικά ταχυδρομική θυρίδα, όπως πρότειναν κάποια παιδιά
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, guzel είπε Μου αρέσει που προτείνουν μερικοί να βάλει δικό του γραμματοκυβώτιο λες και θα κάτσει ο δημοσιοϋπαλληλίσκος των ΕΛΤΑ να βάλει το οτιδήποτε μέσα σ' αυτό σε πολυκατοικία !!!! Εξαρτάται, σε εμάς από κατασκευής της πολυκατοικίας είχανε φτιαχτεί κάτι σαν ξύλινες θήκες από την έξω μεριά της κεντρικής εισόδου, οπότε όποιος ταχυδρόμος μπαίνει από την πόρτα της αυλής πηγαίνει εκεί απ' την έξω μεριά και αφήνει μέσα τους φακέλους χωρίς να χτυπάει κουδούνια, μετά οι ιδιοκτήτες ανοίγουν το ντουλαπάκι από μέσα και παίρνουν οτι είναι για αυτούς, μιλάμε για 9 διαμερίσματα και 9 διαφορετικές θήκες όλες με το όνομα των τωρινών ιδιοκτητών, τώρα σε άλλη πολυκατοικία που ξέρω με 20 διαμερίσματα, έχουνε αφήσει εντός της εισόδου τους 20 ταχυδρομικές θυρίδες από τις οποίες κάποιες δεν έχουν καν όνομα, κάποιες τις έχουν αφήσει με τα παλιά ονόματα ιδιοκτητών, εκεί σιγά μην κάθεται ο καθένας να ψάχνει 20 θυρίδες, οπότε τα αφήνει όλα πάνω στο ξύλινο έπιπλο και όποιος θέλει ψάχνει μόνος του, εκεί εννοείται δεν χωράνε να μπουν μέσα περιοδικά ή άλλα δέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα