kee Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Πριν κάποιους μήνες πέσαμε θύματα κλοπής. Ο δράστης βρέθηκε αλλά όχι και όλα τα κλοπιμαία, κάποια τα είχε πουλήσει. Ανάμεσα σε αυτά ήταν κι ένας υπολογιστής στον οποίο όμως είχαμε εγκαταστήσει και λογισμικό για να τον ελέγχουμε. Ο υπολογιστής αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται. Ξέρουμε και στο περίπου που βρίσκεται. Δυστυχώς αυτός που τον χρησιμοποιεί δε μπαίνει σε mail ή σε facebook ώστε να δούμε τα στοιχεία του. Για την αστυνομία είναι θέμα λεπτών να τον εντοπίσει αν ασχοληθεί. Πως το χειριζόμαστε τώρα; Αν πάμε στην αστυνομία και δηλώσουμε τα στοιχεία που έχουμε θα ασχοληθούν ή θα μας πουν ότι δεν αρκούν; Και το κυριότερο, μη βρούμε και το μπελά μας από πάνω.
Deka013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Να πας στην αστυνομία να δεις τι θα σου πούνε,απλά να έχεις κάτι που να αποδεικνύει ότι είναι όντως δικό σου το computer.
kee Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 το θέμα είναι ότι ο υπολογιστής είναι παλιός. Στην αστυνομία και στο δικαστήριο δηλώθηκε η περιγραφή του. Αυτός που τον έχει, έχει κρατήσει ακόμα και κάποια λιγοστά αρχεία που υπήρχαν. Μάλλον θα περάσω από το τμήμα να ρωτήσω. 1
Getta Robo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Λογικα θα σε παραπεμψουν στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, μιλα με αυτους επισης.
warlock9_0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 δε νομίζω να ασχοληθούνε, εγώ έχω βρει την κλεμμένη μηχανή μου να πωλείται σε αγγελία και με γράψανε στα @@ τους μια βδομάδα πέρα δώθε στα τμήματα δεν έγινε τίποτα
kee Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Κάτι τέτοιο φοβάμαι κι εγώ. το θέμα είναι μη βρούμε το μπελά μας απο πάνω. αυτός που έχει τον υπολογιστή δεν είναι ο κλέφτης (αυτός είναι φυλακή). Ίσως είναι κάποιος που τον αγόρασε χωρίς να ξέρει ότι είναι κλεμμένος. Επίσης η αξία του είναι πολύ μικρή οπότε επιπλέον μπελάδες και μπλεξίματα δεν αξίζουν. Απλά΄για το γαμώτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα