Joshua21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, korakios είπε Ούτε κάποιος πρόκειται να το αγοράσει . Θα σου έλεγα να μπεις στο κινούμαι ηλεκτρικά , μήπως πάρεις 1000€ μπόνους απόσυρσης για ηλεκτρικό σκούτερ . Όλο και κάποιος θα το χρησιμοποιήσει , Τα 1.000€ της απόσυρσης ισχύουν εφόσον αγοραστεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο, και όχι σκούτερ. 42 λεπτά πριν, korakios είπε στην τελική το πουλάς και σου μένει >400€ Και πως ακριβώς θα γίνει αυτό? Γιατί να προτιμήσει κάποιος να αγοράσει μεταχειρισμένο σκούτερ 400€ παραπάνω από όσο κάνει καινούργιο? 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Το εχεις δηλαδη αγγελια 4-5 κατοστάρικα κ δε φευγει; εντυπωση μου κανει... σε αυτες τις τιμες υπαρχει παντα καποια ζητηση απο ατομα που θελουν αμαξι για μεροκαματο κλπ Σίγουρα υπάρχει κάποια ζήτηση, αλλά προφανώς δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να γίνονται ανάρπαστα, δλδ να τα παίρνουν χωρίς καν να τα δουν. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από Joshua21
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Σίγουρα υπάρχει κάποια ζήτηση, αλλά προφανώς δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να γίνονται ανάρπαστα, δλδ να τα παίρνουν χωρίς καν να τα δουν. Καλά σίγουρα αλλά είναι 500€ ξέρω γώ όλα κι όλα. Αν έχει ρόδες μηχανή και πόρτες τα αξίζει, προφανως και θα το ελέγξεις για να μη πάρεις κάτι επικίνδυνο αλλά και Μισό λίτρο λάδι να σου καίει στα 1000 χλμ δεν έγινε κάτι...
LabrakisG1992 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Το έχω στα 700 αλλά θα το ρίξω απλά το θέμα είναι ότι θέλω να το ξεφορτωθώ το συντομότερο. Θα το ρίξω στα 600 συζητήσιμη και βλέπουμε.
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε Το έχω στα 700 αλλά θα το ρίξω απλά το θέμα είναι ότι θέλω να το ξεφορτωθώ το συντομότερο. Θα το ρίξω στα 600 συζητήσιμη και βλέπουμε. Ρωτά κ σε κανένα μάντρα που να πουλάει φίλο παλιά, ίσως σου δώσει τα 4 κατοστάρικα που περιμένεις αν οδηγείται το Αμαξι. Αυτός θα το δώσει τα δίπλα+ αλλά θα κάνει χρηματοδότηση ή γραμμάτια για κάποιον που δεν έχει μια...
LabrakisG1992 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Ρωτά κ σε κανένα μάντρα που να πουλάει φίλο παλιά, ίσως σου δώσει τα 4 κατοστάρικα που περιμένεις αν οδηγείται το Αμαξι. Αυτός θα το δώσει τα δίπλα+ αλλά θα κάνει χρηματοδότηση ή γραμμάτια για κάποιον που δεν έχει μια... Ναι θα ρωτήσω. Το αμάξι οδηγείτε άνετα. Μάλιστα πρόσφατα άλλαξα λάδια,φίλτρα,μπαταρία και μπουζί. Έχει σημάδια περιμετρικά αλλά εντάξει. Είναι κρίμα να το στείλω για σίδερα. 1
Joshua21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλά σίγουρα αλλά είναι 500€ ξέρω γώ όλα κι όλα. Αν έχει ρόδες μηχανή και πόρτες τα αξίζει, προφανως και θα το ελέγξεις για να μη πάρεις κάτι επικίνδυνο αλλά και Μισό λίτρο λάδι να σου καίει στα 1000 χλμ δεν έγινε κάτι... Σαν ανταλλακτικά? ούτε για αστείο... οι περισσότεροι έμποροι ανταλλακτικών δεν ασχολούνται καν με τόσο παλιά, και να τους το χαρίσεις δεν το παίρνουν. Η ουσία είναι ότι βρωμάει ο τόπος από τόσο φτηνά αυτοκίνητα, είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις που οι αγοραστές δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για αυτοκίνητα 25ετίας που στέκονται αξιοπρεπώς και τελικά τα δίνουν σε ανακύκλωση παίρνοντας το πολύ 100-200€. Επίσης μια και μίλησες για επικινδυνότητα, τόσο παλιό αυτοκίνητο είναι επικίνδυνο ακόμα και αν είναι σε άψογη κατάσταση. 33 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Το έχω στα 700 αλλά θα το ρίξω απλά το θέμα είναι ότι θέλω να το ξεφορτωθώ το συντομότερο. Θα το ρίξω στα 600 συζητήσιμη και βλέπουμε. Αν δεν σε πειράζει βάλε το link της αγγελίας εδώ, ίσως και να ενδιαφερθεί κάποιος.
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Επίσης μια και μίλησες για επικινδυνότητα, τόσο παλιό αυτοκίνητο είναι επικίνδυνο ακόμα και αν είναι σε άψογη κατάσταση. επι αυτου θα συμφωνήσω, το εχω πει πολλές φορές για κατι σαπακια ασυντηρητα σταρλετ κλπ που κυκλοφορουν και ειναι χαροι (και τα κυκλοφορουν μονο κ μονο επειδη δε καινε τιποτα)... Το να διατηρει καποιος ωστοσο ενα παλιο αμαξι καλοσυντηρημενο με τα λαστιχα κ τα φρενα του κλπ κ να κανει λογικη χρηση (γνωριζοντας παντοτε τι οδηγάει) ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο απο νεότερα κ ακριβότερα με σαπια λαστιχα, σπασμενα αμορτισερ κλπ. Καλως οι κακως δε μπορουν να αγορασουν όλοι οχηματα με αψογη ενεργητικη+παθητική ασφαλεια... για μαντρα γενικότερα δε ξερω, στο παρελθον παντως ειχα γνωρισει εναν στη θεσσαλονικη που εκανε αυτό το πραγμα και μαλιστα ειχε τακτικούς πελατες (εκαναν 2-3 χρονια τη δουλεια τους με 1000€ και πηγαιναν επαιρναν το επομενο σαπακι όταν χαλούσε κ το εστελναν πρεσα)
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Τα 1.000€ της απόσυρσης ισχύουν εφόσον αγοραστεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο, και όχι σκούτερ. Έκανα λάθος . Δηλαδή αν αποσύρεις αμάξι πρέπει να πάρεις αμάξι ? Τα 400€ που διάβασα για σκούτερ και απόσυρση εννοεί απόσυρση μόνο δικύκλου?? 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Και πως ακριβώς θα γίνει αυτό? Γιατί να προτιμήσει κάποιος να αγοράσει μεταχειρισμένο σκούτερ 400€ παραπάνω από όσο κάνει καινούργιο? Ήταν και καλά με την προοπτική ότι έπαιρνες 1000€ για απόσυρση σε σκούτερ και μετά το πουλούσες καπάκι ,αλλά μάλλον ούτε 400€ δεν παίζει....
Joshua21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, korakios είπε Έκανα λάθος . Δηλαδή αν αποσύρεις αμάξι πρέπει να πάρεις αμάξι ? Τα 400€ που διάβασα για σκούτερ και απόσυρση εννοεί απόσυρση μόνο δικύκλου?? Δεν είμαι σίγουρος, το point μου όμως είναι ότι τα 1.000€ αφορούν όφελος απόσυρσης στην αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, και όχι ηλεκτρικού σκούτερ. 5 λεπτά πριν, korakios είπε Ήταν και καλά με την προοπτική ότι έπαιρνες 1000€ για απόσυρση σε σκούτερ και μετά το πουλούσες καπάκι ,αλλά μάλλον ούτε 400€ δεν παίζει.... Και γιατί ο άλλος να μην αγοράσει μόνος του το ηλεκτρικό σκούτερ για να καρπωθεί ο ίδιος το όποιο όφελος απόσυρσης, αλλά να προτιμήσει να το μοιραστεί μαζί σου?
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Και γιατί ο άλλος να μην αγοράσει μόνος του το ηλεκτρικό σκούτερ για να καρπωθεί ο ίδιος το όποιο όφελος απόσυρσης, αλλά να προτιμήσει να το μοιραστεί μαζί σου? Γιατί ο άλλος παίζει να μην δικαιούται να μπει στο πρόγραμμα καν
Joshua21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, korakios είπε Γιατί ο άλλος παίζει να μην δικαιούται να μπει στο πρόγραμμα καν Γιατί ρε συ? Έχουν βάλει τπτ εισοδηματικά κριτήρια?
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Γιατί ρε συ? Έχουν βάλει τπτ εισοδηματικά κριτήρια? Δεν το γνωρίζω , νομίζω έχει σειρά μόνο η προτεραιότητα στην αίτηση , αλλά πίστεψέ με πολύς κόσμος κοιμάται όρθιος , και φυσικά κάποια στιγμή θα τελειώσει το κονδύλι... Ας το ψάξει ο @LabrakisG1992 μιας και μπορεί να τον συμφέρει στην τελική αν παίζουν τα 1000€ φυσικά ....
Joshua21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, korakios είπε Δεν το γνωρίζω , νομίζω έχει σειρά μόνο η προτεραιότητα στην αίτηση , αλλά πίστεψέ με πολύς κόσμος κοιμάται όρθιος , και φυσικά κάποια στιγμή θα τελειώσει το κονδύλι... Α δλδ όταν έγραψες "ο άλλος παίζει να μην δικαιούται να μπει στο πρόγραμμα καν" εννοούσες πως ο άλλος μπορεί να κοιμάται όρθιος και να καταφέρει να τον κοροϊδέψει? No comment 25 λεπτά πριν, korakios είπε Ας το ψάξει ο @LabrakisG1992 μιας και μπορεί να τον συμφέρει στην τελική αν παίζουν τα 1000€ φυσικά .... Τα 1.000 παίζουν ως όφελος απόσυρσης μόνο στην αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, και όχι ηλεκτρικού σκούτερ.
LabrakisG1992 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτειο. Θα ανεβάσω την αγγελία ξανά μόλις πάω σπίτι και θα την βάλω και δω (λινκ) αν κάποιος ενδιαφέρεται.
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Α δλδ όταν έγραψες "ο άλλος παίζει να μην δικαιούται να μπει στο πρόγραμμα καν" εννοούσες πως ο άλλος μπορεί να κοιμάται όρθιος και να καταφέρει να τον κοροϊδέψει? No comment 49 λεπτά πριν, korakios είπε αλλά πίστεψέ με πολύς κόσμος κοιμάται όρθιος και φυσικά κάποια στιγμή θα τελειώσει το κονδύλι... Αυτό κατάλαβες ? Εννοώ ότι υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει καν ότι παίζει επιδότηση ή ακόμα χειρότερα βαριέται να ασχοληθεί .... 4 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Ναι θα ρωτήσω. Το αμάξι οδηγείτε άνετα. Μάλιστα πρόσφατα άλλαξα λάδια,φίλτρα,μπαταρία και μπουζί. Έχει σημάδια περιμετρικά αλλά εντάξει. Είναι κρίμα να το στείλω για σίδερα. Στο παλιό μου η καλύτερα προσφορά που είχα από μαντρά ήταν να πληρώσει τα έξοδα-τέλη διαγραφής και να το πάρει τζάμπα ή 80€ για σίδερα σε εταιρία ανακύκλωσης . Μετα κόπων και βασάνων το πούλησα τελικά , αλλά σε χαμηλές τιμές πχ 300€ ετοιμάσου για πολύ σάπιο κόσμο που θα σου κάνει και παζάρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα