Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Το βιβλίο μεταβολών είναι ένα βιβλιαράκι στο οποίο γράφονται όλες οι μεταβολές του αυτοκινήτου, όπως πχ οι μεταβιβάσεις.
paylidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 @ts προσωπικά θα αφαιρουσα καποια πραγματα που μπορει να πωληθουν και έχουν αξία (π.χ. εγκέφαλος, κανενας αερόσακος-προσοχη πρεπει να ξερεις για να τους βγαλεις κλπ) και επειτα θα το εδινα στην ανακυκλωση... ουτως ή αλλιως δε τους νοιαζει αν παιρνει μπροστά ή οχι το παιρνουν για οριστικη διαγραφή (και πολλαπλασιαζουν 5-10 φορές τα λεφτα που δίνουν απο τα ανταλλακτικά-επιβεβαιωμενο αυτό καθως εχω φιλο στην εν λόγω δουλεια)
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Anuminas είπε Την άδεια κυκλοφορίας έχω. Αυτο το βιβλίο προσωπικά πρώτη φορά το ακούω. Πάντως μολις επικοινώνησα και με την εταιρια ανακυκλωσης ΜETECO και μου ειπαν πως απλώς θα συμπληρώσω μια υπεύθυνη δήλωση πως δεν εχω τέτοιο βιβλίο και θα την δώσω μαζί με τα υπολοιπα δικαιολογητικά στον οδηγό που θα ρθει να το φορτώσει. Ε όταν το βιβλίο μεταβολών χάνεται τότε κάνεις αίτηση για να σου βγάλουν νέο, προφανώς στην δική σου περίπτωση που θα πάει για διάλυση τους αρκεί μια ΥΠ ότι έχει χαθεί.
Anuminas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Το φορτηγακι ειναι 33 χρονια στους δρομους (datsun 1200 του 1987). Ήμουν σε φάση να το κρατησω μεσα στην αυλή χωρις πινακιδες κτλ επειδη λυπόμουν να το διαλύσω lol. Τα τελευταια 6 χρονια εχει οδηγηθει πολύ λιγο και απο την άλλη χαλουσε και συχνά και ξοδευτηκαν αρκετά λεφτά οποτε η ενδοξη πορεια του τελειώνει εδώ.😄
mindreader Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Αυτες οι εταιριες που ασχολουνται με αποσυρση, επισημες, αναγνωρισμενες απο κρατικους φορεις, αναλαμβανουν ολες τις διαδικασιες για σχετικα με την αποσυρση/διαγραφη; Εννοω ολη τη γραφειοκρατια, τρεξιμο, χαρτουρα. Υπαρχει κατι να προσεξει κανεις; Εχω το παλιο αμαξι του πατερα μου, και απλα θελω να φυγει, να παψει να μας επιβαρυνει. Και θελω να γινει αυτο με τον ευκολοτερο, αμεσοτερο, σωστο, και οριστικο τροπο.
G.bar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 23 ώρες πριν, mindreader είπε Αυτες οι εταιριες που ασχολουνται με αποσυρση, επισημες, αναγνωρισμενες απο κρατικους φορεις, αναλαμβανουν ολες τις διαδικασιες για σχετικα με την αποσυρση/διαγραφη; Εννοω ολη τη γραφειοκρατια, τρεξιμο, χαρτουρα. Υπαρχει κατι να προσεξει κανεις; Εχω το παλιο αμαξι του πατερα μου, και απλα θελω να φυγει, να παψει να μας επιβαρυνει. Και θελω να γινει αυτο με τον ευκολοτερο, αμεσοτερο, σωστο, και οριστικο τροπο. Επικοινωνείς με την εκάστοτε εταιρεία, σου στέλνουν σε mail μια υπευθυνη δήλωση που πρέπει να συμπληρώσει Ο ΚΑΤΟΧΟΣ του αυτοκινήτου και έρχονται και το παίρνουν αν όχι την ιδια, την επόμενη μέρα. Αν είναι αυτοκίνητο που έχει αξία σαν ανταλλακτικά, ίσως μπορούσες να βγάλεις και 200-300€ στην καλύτερη περίπτωση.
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Στις 2/7/2020 στις 8:38 ΠΜ, mindreader είπε Αυτες οι εταιριες που ασχολουνται με αποσυρση, επισημες, αναγνωρισμενες απο κρατικους φορεις, αναλαμβανουν ολες τις διαδικασιες για σχετικα με την αποσυρση/διαγραφη; Εννοω ολη τη γραφειοκρατια, τρεξιμο, χαρτουρα. Υπαρχει κατι να προσεξει κανεις; Εχω το παλιο αμαξι του πατερα μου, και απλα θελω να φυγει, να παψει να μας επιβαρυνει. Και θελω να γινει αυτο με τον ευκολοτερο, αμεσοτερο, σωστο, και οριστικο τροπο. Κατά κανόνα ναι, ασχολούνται αυτοί με τη γραφειοκρατία και στο τέλος σου παραδίδουν το χαρτί διαγραφής, αρκεί τα χαρτιά του να είναι "καθαρά". Όπως είπαν και παραπάνω αν αξίζει κάτι μπορεί να σου δώσουν και κάποια χρήματα, αλλιώς δεν σου δίνουν τίποτα, ή ακόμα πληρώνεις εσύ τη μεταφορά αν είσαι σχετικά μακριά. Σε κάθε περίπτωση με ένα τηλεφώνημα θα σου λύσουν όλες όσες απορίες έχεις. 2 ώρες πριν, G.bar είπε Επικοινωνείς με την εκάστοτε εταιρεία, σου στέλνουν σε mail μια υπευθυνη δήλωση που πρέπει να συμπληρώσει Ο ΚΑΤΟΧΟΣ του αυτοκινήτου και έρχονται και το παίρνουν αν όχι την ιδια, την επόμενη μέρα. Αν είναι αυτοκίνητο που έχει αξία σαν ανταλλακτικά, ίσως μπορούσες να βγάλεις και 200-300€ στην καλύτερη περίπτωση. Μια διόρθωση, τα χαρτιά είναι πολύ περισσότερα από μια υπεύθυνη δήλωση, και αυτός που πρέπει να τα συμπληρώσει είναι ο ιδιοκτήτης και όχι ο κάτοχος. Μόνο έτσι θα μπορέσει να γίνει οριστική διαγραφή. 1
G.bar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 24 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μια διόρθωση, τα χαρτιά είναι πολύ περισσότερα από μια υπεύθυνη δήλωση, και αυτός που πρέπει να τα συμπληρώσει είναι ο ιδιοκτήτης και όχι ο κάτοχος. Μόνο έτσι θα μπορέσει να γίνει οριστική διαγραφή. Πρόσφατα έδωσα αυτοκίνητο για ανακλυκλωση και το μόνο χαρτί που έκανα ήταν μια υπεύθυνη δήλωση που έλεγε ότι εξουσιοδοτώ τον Τάδε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διαγραφή του υπ. αρ. τάδε οχήματος. Κάτοχος εννοούσα ο ιδιοκτήτης, σωστά.
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, G.bar είπε Πρόσφατα έδωσα αυτοκίνητο για ανακλυκλωση και το μόνο χαρτί που έκανα ήταν μια υπεύθυνη δήλωση που έλεγε ότι εξουσιοδοτώ τον Τάδε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διαγραφή του υπ. αρ. τάδε οχήματος. Κάτοχος εννοούσα ο ιδιοκτήτης, σωστά. Έτσι όπως το είχες γράψει κάποιος που δεν είχε ιδέα θα καταλάβαινε ότι μια χαρά μπορεί να γίνει οριστική διαγραφή χωρίς κανένα απολύτως δικαιολογητικό, μόνο με μια ΥΔ που μπορεί να υπογραφεί από οποιονδήποτε. Τώρα το λες πιο σωστά, η εξουσιοδότηση πρέπει να γίνει από τον ιδιοκτήτη, και φυσικά είναι απαραίτητη και η βεβαίωση ακινησίας. Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι και το να μην χρωστάει τέλη κυκλοφορίας, απλά τη βεβαίωση συνήθως αναλαμβάνουν και την παίρνουν οι ίδιοι από την εφορία.
LabrakisG1992 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Τελικά ξέρετε κανένα που να δίνει ένα αξιοπρεπές πόσο? Έχω ένα ibiza Του 96 που κινείται κανονικά, περασμένο ΚΤΕΟ πληρωμένα τέλη, απλά θέλω να φύγει από πάνω μου. Το βάζω αγγελία Αλλά δεν...υπάρχει κάποιος να δίνει ένα αξιοπρεπές πόσο?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Τελικά ξέρετε κανένα που να δίνει ένα αξιοπρεπές πόσο? Έχω ένα ibiza Του 96 που κινείται κανονικά, περασμένο ΚΤΕΟ πληρωμένα τέλη, απλά θέλω να φύγει από πάνω μου. Το βάζω αγγελία Αλλά δεν...υπάρχει κάποιος να δίνει ένα αξιοπρεπές πόσο? Ποιο θεωρείς το αξιοπρεπές ποσο; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από Ukforthemoment
LabrakisG1992 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ποιο θεωρείς το αξιοπρεπές ποσο; 400+
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε 400+ Όχι, δεν υπάρχει διαλυτήριο που να δίνει τέτοιο ποσό για τέτοιο αυτοκίνητο.
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Ούτε κάποιος πρόκειται να το αγοράσει . Θα σου έλεγα να μπεις στο κινούμαι ηλεκτρικά , μήπως πάρεις 1000€ μπόνους απόσυρσης για ηλεκτρικό σκούτερ . Όλο και κάποιος θα το χρησιμοποιήσει , στην τελική το πουλάς και σου μένει >400€
paylidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Τελικά ξέρετε κανένα που να δίνει ένα αξιοπρεπές πόσο? Έχω ένα ibiza Του 96 που κινείται κανονικά, περασμένο ΚΤΕΟ πληρωμένα τέλη, απλά θέλω να φύγει από πάνω μου. Το βάζω αγγελία Αλλά δεν...υπάρχει κάποιος να δίνει ένα αξιοπρεπές πόσο? Το εχεις δηλαδη αγγελια 4-5 κατοστάρικα κ δε φευγει; εντυπωση μου κανει... σε αυτες τις τιμες υπαρχει παντα καποια ζητηση απο ατομα που θελουν αμαξι για μεροκαματο κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα