giorgosmcmc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, τρακαρα προσφατως και θα ηθελα μια συμβουλη απο οποιον γνωριζει κατι σχετικο σε τετοιες περιπτωσεις, το αυτοκινητο ειναι ενα polo του 98 εχει δυαλυθει μπροστα, παιρνει μπροστα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ραγισει η μηχανη, ψαλιδια και ψυγειο εχουν σπασει, στην αποσυρση μου δινουν 150 ευρω. Πιστευεται πως αν το βαλω σε αγγελια στο car.gr οπως κανουν πολυ και ανα καιρους βλεπω χειροτερα απ το δικο μου σε τιμες ταβανι που ενταξει δεν παιζει να το παρει κανεις τοσο πολυ, τουλαχιστον εκει πιστευεται πως εχω περισοτερες πιθανοτητες να το διωξω σε τουλαχιστον καλυτερη τιμη? Spoiler Spoiler Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
vagos789 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Αν δεν βιαζεσαι βαλτο αγγελια και οτι κατσει Ισως το θελει καποιος για ανταλλακτικα
giorgosmcmc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vagos789 είπε Αν δεν βιαζεσαι βαλτο αγγελια και οτι κατσει Ισως το θελει καποιος για ανταλλακτικα Οχι δε βιαζομαι, στο κατω κατω για 150 ευρω που μου δινουν δε καιγομαι κιολας να πω την αληθεια, αυτο σκεφτομαι κι εγω να το βαλω σε αγγελια και βλεπουμε
Deka013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Χωρίς να είμαι ειδικός,αν το πουλήσεις για ανταλλακτικά θα πιάσει σίγουρα παραπάνω από 150.
G.bar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ισως αντι για 150 να πάρεις 300 με τα χίλια ζόρια, που σημαίνει οτι θα πρέπει να έχεις το αυτοκίνητο σε ιδιωτικό χωρο ωστε να έρχεται όποιος θέλει, όποτε κανονίζετε για να ξηλώνει το ανταλακτικό που θέλει ωστε να το δώσεις κομμάτι κομματι. Φαντάζου οτι και αυτός που το παίρνει 150 το ίδιο πράγμα θα κάνει, απλα είναι η δουλειά του και επειδή ξέρει που να πουλήσει και πόσο, αντε να βγάλει 400 στην καλυτερη, μειον τα 150 που θα παρεις εσυ, 250 θα του μείνουν. Δωσ΄το να ξεμπερδευεις, εκτος αν έχεις όρεξη να το έχεις κάπου να το βλεπεις. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από G.bar
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Θα μπορέσεις να το αποσύρεις μετά αν μείνει το κουφάρι;Γιατι αν δεν περάσει απο ανακύκλωση οχημάτων δεν μπορείς να απαλλαγείς απο ένα οχημα.Επίσης αν κάποιος στο ζητήσει να το πάρει όλο μαζί για παλιοσίδερα να του κάνεις μεταβίβαση γιατί πάλι δεν θα μπορείς να το σβήσεις απο το ονομα σου. 1
turbat0s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε πάλι δεν θα μπορείς να το σβήσεις απο το ονομα σου. Λογικά θα δηλώσει κλοπή και τέλος. 1
lightsout Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα μπορέσεις να το αποσύρεις μετά αν μείνει το κουφάρι;Γιατι αν δεν περάσει απο ανακύκλωση οχημάτων δεν μπορείς να απαλλαγείς απο ένα οχημα.Επίσης αν κάποιος στο ζητήσει να το πάρει όλο μαζί για παλιοσίδερα να του κάνεις μεταβίβαση γιατί πάλι δεν θα μπορείς να το σβήσεις απο το ονομα σου. Σε περίπτωση γνωστού μου έγινε αυτό ακριβώς. Έμεινει το κουφάρι και δεν μπορεί να ξεφορτωθεί το όχημα, ακόμα και τώρα που έχουν περάσει περίπου 9 χρόνια φαίνεται στη φορολογική του δήλωση η πινακίδα.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, turbat0s είπε Λογικά θα δηλώσει κλοπή και τέλος. Παράνομο. 1
thanasisxask Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, lightsout είπε Σε περίπτωση γνωστού μου έγινε αυτό ακριβώς. Έμεινει το κουφάρι και δεν μπορεί να ξεφορτωθεί το όχημα, ακόμα και τώρα που έχουν περάσει περίπου 9 χρόνια φαίνεται στη φορολογική του δήλωση η πινακίδα. Άμα έμεινε το κουφάρι νομίζω πως μπορεί απλώς δεν θέλουν να το κάνουν οι εταιρείες ανακύκλωσης γιατί δεν θα βγάλουν τίποτα από ανταλλακτικά. Πρέπει να υπάρχει ο αριθμός πλαισίου, και να κοπεί όπου υπάρχει, και να είναι στον φάκελο διαγραφής του αυτοκινήτου.
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν καταλαβα καλα πρεπει να γινει οπωσδηποτε η μεταβιβαση για να μην υπαρχει στη φορολικη μου δηλωση αδικα αφου δε θα το κινω πλεον, οποτε σιγουρα θα γινει μεταβιβαση, η απορια μου ειναι επειδη δε θελω να ρισκαρω να το εχω με τις πινακιδες και να τρεχουν τελη κτλπ ενω το αμαξι θα ειναι αχρηστο, σε περιπτωση που παραδωσω τις πινακιδες και ξεμπερδεψω απο αυτα, αν το αγορασει καποιος ας πουμε και θελει να ριξει λεφτα να το φτιαξει θα μπορει να το κινησει μετα πρεπει να παραλαβει ο ιδιος τις πινακιδες ή οχι δεν γινεται να το κινησει κανεις μετα? Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
nik0laus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να φύγει από το όνομά σου γρήγορα και νομότυπα δύο είναι οι δρόμοι 1.Μεταβίβαση 2. Απόσυρση - Οριστική διαγραφή Αν απλά παραδώσεις τις πινακίδες δε θα πληρώνεις τελη κυκλοφορίας ασφάλειες κλπ ούτε θα επιβαρύνεσαι με το αντίστοιχο τεκμήριο διαβίωσης αλλά θα πρέπει να το έχεις σε ιδιόκτητο /ενοικιαζόμενο χώρο στάθμευσης (λεγε με παρκινγκ,οικόπεδο όπως θες) δεν μπορεις να το έχεις αραγμένο στο δρόμο .Αλλά από τη "καμπούρα" σου δε φεύγει... θα αναφέρεται στη δήλωση σου . Να θέλει κάποιος να το πάρει στο μέλλον να το φτιάξει και μετά να γίνει μεταβίβαση το βλέπω πολύ χλωμό έως απίθανο καθώς για να γίνει μεταβίβαση πρέπει το αυτοκίνητο να έχει περάσει κτεο που σημαίνει ότι κινείται οπότε ποιος θα δώσει λεφτά για επισκευές σε αμάξι που δεν του ανήκει ... Αν το να το φτιάξεις εσύ σου είναι ασύμφορο (που σου είναι γιατί αλλιώς δε θα έψαχνες να το ξεφορτωθείς) το ίδιο ασύμφορο είναι και για οποιονδήποτε άλλο ακόμα και για επαγγελματία μηχανικό, έμπορο,whatever, καθώς κανείς δε θα ασχοληθεί με τρακαρισμένο καρκαλέτζο εικοσαετίας και βάλε .... Βάλτο μια αγγελία για ανταλλακτικά για όσο ακόμα έχεις πινακίδες μπας και τσιμπήσεις κανά 100 αρικο από κανά εξάρτημα και μετά κατά το Δεκέμβριο δώστο για σκραπ σε κάποια εταιρεία ανακύκλωσης οχημάτων (απόσυρση). Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από nik0laus 1
Anuminas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 To βιβλιο μεταβολών τι ειναι; θέλω να αποσυρω ενα φορτηγο αυτοκινητο κάτω των 3.5 τόνων και τέτοιο βιβλίο δεν υπάρχει για το αυτοκίνητο. Και βλέπω και στο kteohellas.gr πως εάν τέτοιο βιβλιο έχει εκδοθει για το αυτοκίνητο τοτε δίνεις και αυτο.
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Anuminas είπε To βιβλιο μεταβολών τι ειναι; θέλω να αποσυρω ενα φορτηγο αυτοκινητο κάτω των 3.5 τόνων και τέτοιο βιβλίο δεν υπάρχει για το αυτοκίνητο. Και βλέπω και στο kteohellas.gr πως εάν τέτοιο βιβλιο έχει εκδοθει για το αυτοκίνητο τοτε δίνεις και αυτο. Και τι ακριβώς έχεις στα χέρια σου που να αποδεικνύει ότι το φορτηγό αυτό σου ανήκει?
Anuminas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Την άδεια κυκλοφορίας έχω. Αυτο το βιβλίο προσωπικά πρώτη φορά το ακούω. Πάντως μολις επικοινώνησα και με την εταιρια ανακυκλωσης ΜETECO και μου ειπαν πως απλώς θα συμπληρώσω μια υπεύθυνη δήλωση πως δεν εχω τέτοιο βιβλίο (εχουν δηλωση παράδειγμα στην σελίδα τους) και θα την δώσω μαζί με τα υπολοιπα δικαιολογητικά στον οδηγό που θα ρθει να το φορτώσει. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από Anuminas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα