ADAPTORAS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2000 Peiramatisou kai ligo....apostolh munhmatos...yes...aristero belaki...epiloges...yes...aristero belaki...kent.exuphret....yes...crl gia na sbhseis to palio kai bazeis to neo...Mhn rwthseis pws mpainei to + !!!
NeTd4mN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2000 Pedia to dokimasa apo cosmo karta kai pianei kai se cosmote!!!! apla klasika vazeis mprosta apo to num pou stelneis to +3 kai Ok!<BR>Mpravo pedia poly kalo!
ntsili Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2000 Παιδια πολυ καλο το νεο κεντρακι...Απλως,θελω να σημειωσω μια παρατηρηση:ακομα και αν τυχει καποιο μηνυμα να αργησει να φτασει στον προορισμο του,ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΈ:θα φτασει οπωσδηποτε.Προφανως το κεντρο ψιλομπουκωνει,αλλα αυτο ειναι διαρκει για κανα 5'...του εχουμε δωσει και εχει καταλαβει...Bravo σε αυτους που εκαναν την βρωμικη δουλεια...<P>ntsili <BR>
G.U.S+ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2000 ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΑΥΤΟ.<BR>ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ (ΚΑΤΙ) ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗ.
G.U.S+ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2000 ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ SMS to E-MAIL ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ.
ESCAPE Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2000 Εδώ και καιρό ψάχνω κέντρα για δωρεάν αποστολή. Γνώμη μου είναι ότι το κέντρο για FREE SMS δεν είναι μόνο ένα. Ας συνεχίσουμε το ψάξιμο. Οι συνδρομητές TELESTET & PANAFON μην ψάχνετε τζάμπα. Οι εταιρείες αυτές έχουν βάλει φραγή στα ξένα κέντρα μηνυμάτων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.