Philippe Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου Το πήρα και σήμερα το βάλανε στο φορτηγάκι για αποστολή. Fingers crossed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου Καλησπέρα και χρόνια πολλά ! Έχει μήπως κανένας speen flow series για μετατροπή σε ebike? Ξαφνικά δεν παίρνει ρεύμα ( δεν ανοίγει καν η οθόνη ) και θα ήθελα βοήθεια στο πως μπορώ να δω τι φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djpns Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Καλησπέρα σας όλους! Ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου ποδηλάτου από αποθήκη Ευρώπης (250W / 25km/h max speed): https://www.onesportglobal.com/products/onesport-ot05-e-bike Θέλω να κάνω και αίτηση όταν ανοίξει η πλατφόρμα του "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3". Μέχρι τότε, τι πρέπει να ζητήσω από τον πωλητή να μου στείλει σαν δικαιολογητικά; Γενικά είδα (αν είδα σωστά) ότι η επιδότηση χωρίζεται σε κάποιες φάσεις; Πως ακριβώς λειτουργεί η διαδικασία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Η επιδότηση από εξωτερικό δεν αξίζει για 1050€ ποδήλατο καθώς δεν είναι απλή διαδικασία. Για αυτά τα λεφτά πάντως, φαίνεται να είναι το πιο τίμιο που έχω δει. Μειονεκτήματα το ότι δεν έχει μεγέθη άρα άμα είσαι κοντός ή ψηλός είναι μαλακία και ότι είναι βαρύ στα 28κιλά (άχρηστη μπροστινή ανάρτηση). Επεξ/σία 28 Μαϊου από batig0al Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaosR21 Δημοσ. 28 Μαϊου Share Δημοσ. 28 Μαϊου Χαίρεται παιδια , η αίτηση μου εδω και 3 μήνες είναι σε φάση (Η κατάσταση της αίτησης άλλαξε σε Αίτηση προς πληρωμή).Η ταλαιπωρία συνολικά κρατάει 11 μηνες και συνεχίζετε , σκεφτείτε πολύ σοβαρά πρίν αγοράσετε ηλεκτρικό άν βασίζεστε στην επιδότηση ...απίστευτη ταλαιπωρία και χαρτούρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilzals Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Στις 28/5/2024 στις 9:04 ΜΜ, danaosR21 είπε Χαίρεται παιδια , η αίτηση μου εδω και 3 μήνες είναι σε φάση (Η κατάσταση της αίτησης άλλαξε σε Αίτηση προς πληρωμή).Η ταλαιπωρία συνολικά κρατάει 11 μηνες και συνεχίζετε , σκεφτείτε πολύ σοβαρά πρίν αγοράσετε ηλεκτρικό άν βασίζεστε στην επιδότηση ...απίστευτη ταλαιπωρία και χαρτούρα Καλησπέρα μου ήρθε ειδοποίηση για υποβολή τελικής φάσης δικαιολογητικών δλδ η φάση που ζητάει τα πιστοποιητικά ,υπεύθυνες δηλώσεις iban τράπεζας κτλ μετά από αυτό αφού γίνει έλεγχος θα μου έρθει η ειδοποίηση έγκριση προς πληρωμή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Ένα παλιό που έχω το πήγα στο service και για να αλλάξει λάστιχα, έλυσε το μοτέρ στην πίσω ρόδα. Αυτό να φταίει που δεν δείχνει ταχύτητα πλέον στο καντράν (δείχνει μόνιμα 00); Αισθητήρα στο μοτέρ έχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Εγώ στη ρόδα έχω δει αισθητήρες, δεν ξέρω αν υπάρχουν και αλλού. Πήγαινε το στον μάστορα και πες του ότι πριν έδειχνε και τώρα δεν δείχνει, θα πρέπει να ξέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Ευχαριστώ! Αυτό είναι μαγνητάκι; Στο reddit ένας έγραψε ότι συνήθως η ταχύτητα μετριέται με μαγνητάκι στις ακτίνες του τροχού ή με αισθητήρα στο μοτέρ. Ο μάστορας στο τηλέφωνο έκανε τον κινέζο. Check all your connections. Ebike displays either calculate speed based on an external magnet or by a tach built into the hub motor. So check all your connections, especially any connectors you may have taken apart. Some connectors with PINS are prone to bending the pins when you reinsert the connectors, possibly leading to a bad connection. Or you could have a loose connector or possibly a broken wire that SOMETIMES "makes" the connection. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 19 ώρες πριν, Philippe είπε Ευχαριστώ! Αυτό είναι μαγνητάκι; Στο reddit ένας έγραψε ότι συνήθως η ταχύτητα μετριέται με μαγνητάκι στις ακτίνες του τροχού ή με αισθητήρα στο μοτέρ. Ο μάστορας στο τηλέφωνο έκανε τον κινέζο. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά είναι απαραίτητο για να μετριέται η ταχύτητα. Στο τηλέφωνο όλοι οι μάστορες έτσι είναι, από κοντά όμως αν του το πως αμέσως μόλις το πάρεις πίσω, είναι ψίλο αναγκασμένος να το διορθώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cricket Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Καλησπερα πρεπει να κανω αιτηση μην εξαντληθουν οι ποροι με το μεγιστο ποσο 2000/800 επιδοτηση και ας αγορασω αργοτερα με μικροτερη τιμη η δεν χρειαζεται να βιαστω?Διοτι ακομα δεν εχω καταληξει σε πιο να παω και φοβαμαι μην χασω την προθεσμια.Εμπειρικα ποτε τελειωνουν τα χρηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Πρώτα αγοράζεις και μετά κάνεις αίτηση πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Στις 10/6/2024 στις 12:52 ΜΜ, cricket είπε Καλησπερα πρεπει να κανω αιτηση μην εξαντληθουν οι ποροι με το μεγιστο ποσο 2000/800 επιδοτηση και ας αγορασω αργοτερα με μικροτερη τιμη η δεν χρειαζεται να βιαστω?Διοτι ακομα δεν εχω καταληξει σε πιο να παω και φοβαμαι μην χασω την προθεσμια.Εμπειρικα ποτε τελειωνουν τα χρηματα? Για αγορές από Μάη και μετά, υπάρχει νέος τρίτος κύκλος: https://kinoumeilektrika3.gov.gr/ Δυστυχώς καμία διαφορά πέρα από το ότι ξεκινάς την αίτηση εφόσον έχεις ήδη κάνει την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannakas Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Γεια σας χρόνια ποδηλατώ μέσα στην πόλη με κούρσα, αλλά ως κάτοικος κέντρου βρίσκομαι στην ανάγκη να πάρω μαζί μου ένα μέλος της οικογενείας μου, συνεπώς κοιτάω κάτι σαν αυτό, με διπλή θέση. Θα το προτείνατε; ευχαριστώ https://www.aliexpress.com/item/1005007219897718.html?browser_id=cc007bb4238e45b5b5f46c61fa106797&aff_platform=msite&m_page_id=kzyjhjltsxcaqxln190557984a58a0ec89112b8b20&gclid=&pdp_npi=4%40dis!EUR!968.00!968.00!!!968.00!968.00!%402103011217194209455657653e7857!12000039851496880!sea!GR!0!AB&algo_pvid=44d26094-8db9-4414-821c-e7bc7d9f45dd Επεξ/σία 26 Ιουνίου από yiannakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jlaxy Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Στις 26/6/2024 στις 6:45 ΜΜ, yiannakas είπε Γεια σας χρόνια ποδηλατώ μέσα στην πόλη με κούρσα, αλλά ως κάτοικος κέντρου βρίσκομαι στην ανάγκη να πάρω μαζί μου ένα μέλος της οικογενείας μου, συνεπώς κοιτάω κάτι σαν αυτό, με διπλή θέση. Θα το προτείνατε; ευχαριστώ https://www.aliexpress.com/item/1005007219897718.html?browser_id=cc007bb4238e45b5b5f46c61fa106797&aff_platform=msite&m_page_id=kzyjhjltsxcaqxln190557984a58a0ec89112b8b20&gclid=&pdp_npi=4%40dis!EUR!968.00!968.00!!!968.00!968.00!%402103011217194209455657653e7857!12000039851496880!sea!GR!0!AB&algo_pvid=44d26094-8db9-4414-821c-e7bc7d9f45dd Παρόμοιο κοιτούσα όμως κατέληξα πως είναι μικρό για 180cm. Τα σπαστά με τιμόνι Τ ειναι πολυ βολικά δυνατά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα