elgol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Πανω απο 250w δεν ειναι παρανομο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, elgol είπε Πανω απο 250w δεν ειναι παρανομο; Θεωρητικά θέλει δίπλωμα/πινακίδες αλλά πρακτικά ο κίνδυνος είναι μηδαμινός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δηλαδη αν γινει ατυχημα ακομη και αν δεν φταις την πατησες Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από elgol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 33 minutes ago, elgol said: Δηλαδη αν γινει ατυχημα ακομη και αν δεν φταις την πατησες Ναι. Κι επίσης ασφάλεια αστικής ευθύνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dorian Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Στις 19/9/2023 στις 11:45 ΠΜ, batig0al είπε Τίμιο budget ebike, το μοντέλο με 27.5" τροχούς 660€ συν tablet, αυτό με 29" 690€ χωρίς tablet. https://www.lagonika.gr/prosfores/leglide-m1-plus-app-version-275-troxoi-21-taxythtes-shimano-124ah-36v-mpat/ εχουν τελωνείο αυτά από ευρωπαϊκές αποθήκες; Λέω τελικά για ένα Duotts c29. Κάποια εμπειρία κανείς εδώ; Συναρμολόγηση να το πάω σε ποδηλατά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα! Να σας πω ότι σήμερα έκανα την ΠΡΩΤΗ μου βόλτα με το Kathmandu e-bike, ανεβαίνοντας σε ποδήλατο μετά από 17 χρόνια (τελευταία ανάβαση στα 17, τώρα είμαι 34) και πρώτη φορά σε e-bike. Έκανα για 30 - 35 λεπτά εδώ στα στενά. Παρατηρήσεις (κυρίως οι δυσκολίες) : α) Όταν πρωτοανέβηκα, μου πήρε 1 - 2 στενά να σταθεροποιηθώ. β) Γενικό πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι δυσκολεύομαι στις στροφές, δλδ κάνω μεγάλη καμπύλη και πρέπει να "σκεφτώ" να στρίψω κι άλλο το τιμόνι για να βγει και να μην πέσω σε κανένα σταθμευμένο αυτοκίνητο ή στο πεζοδρόμιο στη στροφή. γ) Άλλη δυσκολία ήταν όταν φρέναρα για σταμάτημα δίπλα σε πεζοδρόμιο, έχανα κάπως την ισορροπία και κόντευα να πέσω. δ) Ένιωθα πόνο στις παλάμες και άφηνα εναλλάξ το κάθε χέρι για να ηρεμούν. Ίσως βάζω πολύ βάρος στο τιμόνι και θα πρέπει να βάλω περισσότερο στον κορμό. ε) Το πήγα μέχρι max 13km/ώρα στα στενά. Δοκίμασα τις σκάλες από ECO μέχρι TURBO και το άφησα στο TOUR (κάτι ενδιάμεσο) καθώς στα στενά, ίσωμα και με τόσο χαμηλή ταχύτητα δεν είχε και πολύ νόημα. Σε γενικές γραμμές είναι αμελητέα η δύναμη στο πετάλι και πάει μόνο του. Αυτό σου δίνει την ικανοποίηση ότι "τα καταφέρνεις" (και καλά ). στ) Θα κάνω κι άλλες φορές στα στενά, ειδικά τα Σ/Κ που δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα. Επειδή δεν γινότανε με τίποτα να το ανεβοκατεβάζω από 2ο όροφο, το κατεβάσαμε σήμερα με τον αδελφό μου δυο άτομα, το πήγα λίγα στενά από εδώ σε μία πολύ καλή φίλη και το βάλαμε στο ισόγειο - ακατοίκητο διαμέρισμά της με κλείδωμα της πόρτας. Μου πήρε λίγο καιρό μέχρι να βρω τη λύση, η οποία ήταν η μόνη βέλτιστη, μέεεχρι η κοπέλα να βρει να μου δώσει τα κλειδιά για αντικλείδια και στο ενδιάμεσο αρρώστησα. Επιτέλους το καβάλησα μετά από σχεδόν 40 μερές από την αγορά. Γενικά πιστεύω θα του πάρω τον αέρα σιγά σιγά, η εμπειρία ήταν πολύ ευχάριστη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 On 04/10/2023 at 18:28, batig0al said: Θεωρητικά θέλει δίπλωμα/πινακίδες αλλά πρακτικά ο κίνδυνος είναι μηδαμινός. κάνεις λάθος, πρακτικά ειναι μεγάλος ο κίνδυνος και εξιγω το να σε σταματήσουν να σε ελέγξουν όντος ουτοπικό εως και απίθανο από την άλλη αν τρακάρεις την έκατσες την βάρκα κατά 99,9% θα καταλήξεις σαν τους περισσότερους που μολις τρακάρουν με πατίνι η ποδήλατο τρέχουν σαν να μην υπάρχει αύριο (εχω δει τυπα με πατίνι που καρφώθηκε στο αυτοκίνητο από πίσω και έσπασε το χέρι του του κρεμόταν και έτρεχε σαν δαιμονισμένος να ξεφύγει γιατι χωρίς ασφάλεια θα έπρεπε να πληρώνει ότι έσπασε (φανάρι και προφυλακτήρας από ένα φρέσκο audi a3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrakis1991 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα!!δεν ξέρω αν έχει ξανα ειπωθεί συζητηση για το εν λόγω ποδήλατο,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς ιδέα του τι παίζει με τα ηλεκτρικά ποδήλατα gogobest,καθώς σκέφτομαι να αγοράσω από το επίσημο σάιτ της εταιρείας το μοντέλο gf500.Ειναι στα 1000€ αυτή την περίοδο και δεν έχει τελωνείο όπως περιγράφει στην σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/10/2023 στις 12:46 ΠΜ, Black Demis είπε κάνεις λάθος, πρακτικά ειναι μεγάλος ο κίνδυνος και εξιγω το να σε σταματήσουν να σε ελέγξουν όντος ουτοπικό εως και απίθανο από την άλλη αν τρακάρεις την έκατσες την βάρκα κατά 99,9% θα καταλήξεις σαν τους περισσότερους που μολις τρακάρουν με πατίνι η ποδήλατο τρέχουν σαν να μην υπάρχει αύριο (εχω δει τυπα με πατίνι που καρφώθηκε στο αυτοκίνητο από πίσω και έσπασε το χέρι του του κρεμόταν και έτρεχε σαν δαιμονισμένος να ξεφύγει γιατι χωρίς ασφάλεια θα έπρεπε να πληρώνει ότι έσπασε (φανάρι και προφυλακτήρας από ένα φρέσκο audi a3) @Black Demis Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά στο σενάριο του τρακαρίσματος μεταξύ ενός συμβατικού/εντός προδιαγραφών ηλεκτρικού έναντι ενός ηλεκτρικού εκτός προδιαγραφών. Αυτός που θα τρακάρεις, οι περαστικοί, οι αστυνομικοί κτλ. κανείς τους δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ηλεκτρικό εκτός προδιαγραφών οπότε ποιο το πρόβλημα; Δεν ξέρω τι γίνεται όταν γενικά τρακάρεις ή σε τρακάρουν με ποδήλατο αλλά ό,τι και να γίνεται, δεν βλέπω τι αλλάζει. @philos Πήγαινε σε κάποιο πάρκο και κάνε, θα βελτιωθείς πιο γρήγορα, μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ασφάλεια. Πάρε και ένα ποδηλατικό κράνος έτσι ώστε όταν πέσεις, να είναι προστατευμένο το σημαντικότερο σημείο του σώματος. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από batig0al Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με την επιδοτηση του κινουμαι ηλεκτρικα 2 παιδια τι γινετε, εχει πληρωθει κανεις τους τελευταιους μηνες? Μηπως μετα τα αρθρα που εχουν κυκλοφορησει που κανουν λογο για εξαντληση των πορων του προγραμματος εχουν παγωσει οι πληρωμες? Εχω κανει αιτηση απο Μαρτιο, οδευουμε προς τα τελη Οκτωμβριου και ακομα δεν βλεπω φως, ειναι φυσιολογικο? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 7 hours ago, batig0al said: @Black Demis Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά στο σενάριο του τρακαρίσματος μεταξύ ενός συμβατικού/εντός προδιαγραφών ηλεκτρικού έναντι ενός ηλεκτρικού εκτός προδιαγραφών. Αυτός που θα τρακάρεις, οι περαστικοί, οι αστυνομικοί κτλ. κανείς τους δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ηλεκτρικό εκτός προδιαγραφών οπότε ποιο το πρόβλημα; Δεν ξέρω τι γίνεται όταν γενικά τρακάρεις ή σε τρακάρουν με ποδήλατο αλλά ό,τι και να γίνεται, δεν βλέπω τι αλλάζει. @philos Πήγαινε σε κάποιο πάρκο και κάνε, θα βελτιωθείς πιο γρήγορα, μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ασφάλεια. Πάρε και ένα ποδηλατικό κράνος έτσι ώστε όταν πέσεις, να είναι προστατευμένο το σημαντικότερο σημείο του σώματος. Άλλο να σε κοπανήσει ποδήλατο με 10 και άλλο πατίνι με 30 Προφανος και στης δύο περιπτώσεις δεν έχουν ασφάλεια και πρέπει να τους κυνηγάς για να τους σαπίσεις στο ξύλο, απλά στην περίπτωση του ποδηλάτου ζημιές είναι λιγότερες λόγο μικρής ταχύτητας, εκτός και αν ο βλα...ς πέσει πάνω σου μετωπική και πεθάνει πάνω στο αμάξι σου και πρπει να πλυρωνεις σαν να έπεσε πεζός πάνω σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Black Demis είπε Άλλο να σε κοπανήσει ποδήλατο με 10 και άλλο πατίνι με 30 Προφανος και στης δύο περιπτώσεις δεν έχουν ασφάλεια και πρέπει να τους κυνηγάς για να τους σαπίσεις στο ξύλο, απλά στην περίπτωση του ποδηλάτου ζημιές είναι λιγότερες λόγο μικρής ταχύτητας, εκτός και αν ο βλα...ς πέσει πάνω σου μετωπική και πεθάνει πάνω στο αμάξι σου και πρπει να πλυρωνεις σαν να έπεσε πεζός πάνω σου Δεν σε καταλαβαίνω. Η δική μου ερώτηση είναι, ανεξαρτήτως αν υπάρχει μικρή ή μεγάλη ζημιά, έστω ότι είναι ευθύνη του ποδηλάτη, τι θα αλλάξει αν το ποδήλατο είναι εντός προδιαγραφών ή εκτός; Με το γράμμα του νόμου, με το εκτός προδιαγραφών μπορεί να μπλέξει έξτρα αλλά εφόσον κανείς δεν είναι σε θέση να το καταλάβει παρά μόνο ο ποδηλάτης, τι αλλάζει; Τίποτα είναι η δική μου άποψη. Στα υπόλοιπα που λες, διαφωνώ. Γιατί να τους κυνηγάς να τους σαπίσεις στο ξύλο; Όλοι κάνουμε λάθη. Αν ο άλλος έχει ευθύνη και προσπαθήσει να την αποφύγει, λογικό να είσαι νευριασμένος. Αν καταφέρεις να τον πείσεις να αναλάβει την ευθυνή καλώς, αν όχι, δεν κερδίζεις κάτι ό,τι και να κάνεις. Αν δεν έχεις κάνει λάθος και ο άλλος πεθάνει στο αμάξι με δική του ευθύνη, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώσεις εσύ. Στις 17/10/2023 στις 12:45 ΜΜ, Pwpwpw είπε Με την επιδοτηση του κινουμαι ηλεκτρικα 2 παιδια τι γινετε, εχει πληρωθει κανεις τους τελευταιους μηνες? Μηπως μετα τα αρθρα που εχουν κυκλοφορησει που κανουν λογο για εξαντληση των πορων του προγραμματος εχουν παγωσει οι πληρωμες? Εχω κανει αιτηση απο Μαρτιο, οδευουμε προς τα τελη Οκτωμβριου και ακομα δεν βλεπω φως, ειναι φυσιολογικο? Είμαι από τα μέσα Ιουλίου στο "Η κατάσταση της αίτησης άλλαξε σε Εγκεκριμένη Αίτηση προς υπαγωγή" χωρίς καμία εξέλιξη. Δεν ξέρω τι εννοείς φυσιολογικό αλλά έστω και με τεράστια καθυστέρηση, θα τα πάρουμε τα λεφτά. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από batig0al Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, batig0al είπε Είμαι από τα μέσα Ιουλίου στο "Η κατάσταση της αίτησης άλλαξε σε Εγκεκριμένη Αίτηση προς υπαγωγή" χωρίς καμία εξέλιξη. Δεν ξέρω τι εννοείς φυσιολογικό αλλά έστω και με τεράστια καθυστέρηση, θα τα πάρουμε τα λεφτά. Eννοω αν γενικα υπηρχαν και στο παρελθον τοσο μεγαλες καθυστερησεις η αν οφειλεται στο γεγονος οτι λεφτα παπαλα. Στο σταδιο που εισαι εσυ ημουν τον Απριλιο, τον Ιουνιο πηγε στο επομενο και τελικο σταδιο οπου υποβαλεις τα δικαιολογητικα.Υπεβαλα τον Ιουνιο τα δικαιολογητικα και απο τοτε εχουν περασει πανω απο 4 μηνες και ακομη τα δικαιολογητικα δεν εχουν ελεγθει. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Eννοω αν γενικα υπηρχαν και στο παρελθον τοσο μεγαλες καθυστερησεις η αν οφειλεται στο γεγονος οτι λεφτα παπαλα. Στο σταδιο που εισαι εσυ ημουν τον Απριλιο, τον Ιουνιο πηγε στο επομενο και τελικο σταδιο οπου υποβαλεις τα δικαιολογητικα.Υπεβαλα τον Ιουνιο τα δικαιολογητικα και απο τοτε εχουν περασεις πανω απο 4 μηνες και ακομη τα δικαιολογητικα δεν εχουν ελεγθει. Όχι δεν οφείλεται εκεί. Όσες εγκρίθηκαν, από ότι μου είπαν, εκγρίθηκαν επειδή υπήρχε ο διαθέσιμος προϋπολογισμός. Οπότε απλά αναμένουμε να βγάλει το υπουργείο αποφάσεις υπαγωγής ώστε να προχωρήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, s2117 είπε Όχι δεν οφείλεται εκεί. Όσες εγκρίθηκαν, από ότι μου είπαν, εκγρίθηκαν επειδή υπήρχε ο διαθέσιμος προϋπολογισμός. Οπότε απλά αναμένουμε να βγάλει το υπουργείο αποφάσεις υπαγωγής ώστε να προχωρήσουν Οπως ειπα εμενα εχει παρει εγκριση υπαγωγης απο το υπουργειο εδω και μηνες και πλεον ειναι στην τελικη φαση υποβολης των δικαιολογητικων ολοκληρωσης τα οποια και αυτα με την σειρα τους εχουν υποβληθει εδω και πανω απο 4 μηνες, αλλα δεν εχουν ελεχθει ακομη ωστε να γινει η πληρωμη, εχει μεινει στασιμο το πραγμα πολλους μηνες πλεον για αυτο ρωτησα εαν ειναι φυσιολογικο η αν οφειλεται στην ελλειψη χρηματων και καθυστερει. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα