s2117 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 54 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ερωτηση: Εαν παρω τηλεφωνο σε αυτο το ξυπηρετησης που εχουνe για να ρωτησω εαν τα δικαιολογητικα που ανεβασα ειναι σωστα εχει νοημα η τσαμπα θα περιμενω 10-15 λεπτα στην αναμονη και θα παρω μια τυποποιημενη απαντηση τυπου " οταν ρθει η σειρα της αιτησης σας θα ελεχθε και αν υπαρχουν ελλειψης η λαθη θα ενημερωθειτε μεσο email". Εγώ όταν είχα πάρει , τυποποιημένα μου είχαν απαντήσει. Απλά μετά από κάποιο διάστημα μου ήρθε μήνυμα ότι ένα αρχείο δεν ήταν αυτό που ήθελαν, οπότε ανέβασα το σωστό κ μετά από λίγο καιρό ακόμη πληρώθηκα ...για το 2022 λεω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, s2117 είπε Εγώ όταν είχα πάρει , τυποποιημένα μου είχαν απαντήσει. Απλά μετά από κάποιο διάστημα μου ήρθε μήνυμα ότι ένα αρχείο δεν ήταν αυτό που ήθελαν, οπότε ανέβασα το σωστό κ μετά από λίγο καιρό ακόμη πληρώθηκα ...για το 2022 λεω Θυμασε πανω κατω ποσο καιρου σου πηρε η ολη η διαδικασια εως την πληρωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Νομίζω περίπου 2μιση μήνες από την 1η αίτηση μέχρι τη 2η, κ 1-1μιση μήνα ακόμα μετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, s2117 είπε Νομίζω περίπου 2μιση μήνες από την 1η αίτηση μέχρι τη 2η, κ 1-1μιση μήνα ακόμα μετα Περιπου 2μιση μηνες περασανε και στην δικια μου περιπτωση απο την στιγμη που εγινε η αρχικη αιτηση μεχρι το σημειο που σου λεει εγκριθηκε και μπορεις μετα να προχωρησεις στο επομενο βημα και να ανεβασεις και τα υπολοιπα δικαιολογητικα (αποδειξη αγορας κτλ) για να ολοκληρωθει η αιτηση. Την δευτερη αιτηση την εκανα περασμενη εβδομαδα, αλλα επειδη σε αυτο το βημα ειναι αρκετα τα δικαιολογητικα που ζητανε, ελεγα να παρω τηλεφωνο να ρωτησω εαν ειναι ολα οκ η αν εκανα καποιο λαθος, μην περιμενω τσαμπα και μου πουνε μετα απο 2 μηνες εγινε το ταδε λαθος, το διορθωσω και περιμενω ξανα απο την αρχη ποτε να ξανα δουνε την αιτηση κτλ.. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Περιπου 2μιση μηνες περασανε και στην δικια μου περιπτωση απο την στιγμη που εγινε η αρχικη αιτηση μεχρι το σημειο που σου λεει εγκριθηκε και μπορεις μετα να προχωρησεις στο επομενο βημα και να ανεβασεις και τα υπολοιπα δικαιολογητικα (αποδειξη αγορας κτλ) για να ολοκληρωθει η αιτηση. Την δευτερη αιτηση την εκανα περασμενη εβδομαδα, αλλα επειδη σε αυτο το βημα ειναι αρκετα τα δικαιολογητικα που ζητανε, ελεγα να παρω τηλεφωνο να ρωτησω εαν ειναι ολα οκ η αν εκανα καποιο λαθος, μην περιμενω τσαμπα και μου πουνε μετα απο 2 μηνες εγινε το ταδε λαθος, το διορθωσω και περιμενω ξανα απο την αρχη ποτε να ξανα δουνε την αιτηση κτλ.. Ναι το καταλαβαίνω, απλά σου λέω τι έγινε στη δική μου περίπτωση, ότι δηλαδή δεν πήρα απάντηση ουσιαστική. Πάντως από όταν μου ζήτησαν τη διόρθωση, έγινε αρκετά σύντομα μετά η πληρωμή, δεν πήρε δηλαδή έξτρα 1μιση μηνα, πηρε ενα 10ημερο καπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά από ένα χρόνο συνύπαρξης με το Janobike E20, αποφάσισα να το πουλήσω & να πάρω το Duotts C29. Υπάρχουν πολλά reviews στο YouTube. Στις 10 μέρες που το έχω...29"τροχοί, δυνατό & ζωηρό μοτέρ, 5 επιλογές Pas με χειρόγκαζο, στο 5 έχω δει πάνω από 45km/h με ελαφριά κλίση, 90kg ζυγίζω. Ασφαλώς & δεν τρέχω τόσο, πιο πολύ με εντυπωσίασε το "τράβηγμα" που έχει. Φως μπροστά, φτερά μικρά μπρος-πίσω. Πήρα την έκδοση με την σχάρα, αυτονομία με πολύ υποβοήθηση, 30km & η μπαταρία στο 50% στην πρώτη φόρτιση. Θα κάνω 5-6 φορτίσεις πριν επιχειρήσω να τεστάρω την μέγιστη αυτονομία. Υπολογίζω γύρω στα 45-50χλμ. Θήκη για κινητό με USB υποδοχή, σέλα άνετη, ποιοτική με ελατήρια. Λάστιχα αρκετά φαρδιά, Ανάρτηση μπροστινή, διακόπτης για το led & την κόρνα ξεχωριστά. Γενικά, πολύ καλή & ποιοτική κατασκευή με άριστη βαφή. Πρόσθεσα & την τσάντα σχάρας που είχα για ψιλοπραγμάτα. Το έχω μπροστά στο κατάστημά μου κλειδωμένο & στο σπίτι το ανεβάζω άνετα στον 1ο όροφο. Δεν είναι να μένει μόνο του, θα κάνει "φτερά"...Πρέπει να ζυγίζει γύρω στα 31κιλά. Στο σημείο που υστερεί είναι τα φρένα, ερχόμενος από τα υδραυλικά του Janobike, μου κακοφαίνεται αλλά σύντομα θα βάλω πιό ποιοτικά τακάκια. Το ξέρω, τα υδραυλικά είναι κορυφή αλλά στην συνολική εικόνα έχω μείνει ευχαριστημένος βάση του κόστους των περίπου 850€ σε 1 εβδομάδα από Πολωνία. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από driver4 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_kart Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Λοιπον παιδια, Βημα ενα κανεις εναρξη επιχειρησης, βημα 2 παραγγελνεις ποδηλατο απο alibaba σε φυσιολογικη τιμη, που στην ελλαδα θα εκανε τα διπλα βημα 3 το πουλας στον εαυτο σ η σε κανα φιλο σ στην τιμη κοστους βημα 4 παιρνεις την επιδοτηση αποτελεσμα: πηρες ποδηλατο στο 1/3 της ελληνικης τιμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosG82 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dimitris_kart είπε Λοιπον παιδια, Βημα ενα κανεις εναρξη επιχειρησης, βημα 2 παραγγελνεις ποδηλατο απο alibaba σε φυσιολογικη τιμη, που στην ελλαδα θα εκανε τα διπλα βημα 3 το πουλας στον εαυτο σ η σε κανα φιλο σ στην τιμη κοστους βημα 4 παιρνεις την επιδοτηση αποτελεσμα: πηρες ποδηλατο στο 1/3 της ελληνικης τιμης Για επιδότηση που λες, μπορείς από το alibaba να ζητήσεις να σου δώσουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την επιδότηση? Βασικά πριν 1 μήνα μου εγκρίθηκε η επιδότηση, και είναι στην διαδικασία πληρωμής, όμως μου έκλεψαν το ποδήλατο αυτές τις ημέρες:( Έχω κάνει καταγγελία στην αστυνομία και περιμένω μήπως είμαι τυχερός. Μετά την κλοπή, διάβασα σχετικά με ασφάλεια ηλεκτρικού ποδηλάτου, γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει πάνω κάτω? Αν και μου άρεσε το ποδήλατο που είχα αγοράσει, δεν ήταν για τους ελληνικούς δρόμους, είχε μικρές Ρόδες χωρίς αμορτισέρ, οπότε αργότερα σκέφτομαι να πάρω άλλο κατάλληλο για Ελλάδα και να κάνω επιδότηση στην σύζυγο. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2023 από ChristosG82 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Στις 25/6/2023 στις 7:30 ΠΜ, ChristosG82 είπε όμως μου έκλεψαν το ποδήλατο αυτές τις ημέρες:( Έχω κάνει καταγγελία στην αστυνομία και περιμένω μήπως είμαι τυχερός. Μετά την κλοπή, διάβασα σχετικά με ασφάλεια ηλεκτρικού ποδηλάτου, γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει πάνω κάτω? Αν και μου άρεσε το ποδήλατο που είχα αγοράσει, δεν ήταν για τους ελληνικούς δρόμους, είχε μικρές Ρόδες χωρίς αμορτισέρ, οπότε αργότερα σκέφτομαι να πάρω άλλο κατάλληλο για Ελλάδα και να κάνω επιδότηση στην σύζυγο. Από περιέργεια, πως συνέβη; Το είχες κλειδωμένο με κάτι, πόση ώρα το άφησες κτλ. Το έχω και εγώ στα υπόψη να το κοιτάξω αυτό με την ασφάλεια αλλά δεν το έχω κάνει. Αν το ψάξεις και βγάλεις συμπεράσματα, μοιράσου τα. Αν το ηλεκτρικό σε είχε βολέψει, εννοείται να πάρεις ξανά. Αποκτώντας εμπειρία κάνεις καλύτερες επιλογές στο ποδήλατο και την ασφάλεια του. Εγώ από μηδαμινές γνώσεις έχω μάθει πάρα πολλά σε τρία χρόνια και σκοπεύω να συνεχίσω να ασχολούμαι για πολλά χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosG82 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, batig0al είπε Από περιέργεια, πως συνέβη; Το είχες κλειδωμένο με κάτι, πόση ώρα το άφησες κτλ. Το έχω και εγώ στα υπόψη να το κοιτάξω αυτό με την ασφάλεια αλλά δεν το έχω κάνει. Αν το ψάξεις και βγάλεις συμπεράσματα, μοιράσου τα. Αν το ηλεκτρικό σε είχε βολέψει, εννοείται να πάρεις ξανά. Αποκτώντας εμπειρία κάνεις καλύτερες επιλογές στο ποδήλατο και την ασφάλεια του. Εγώ από μηδαμινές γνώσεις έχω μάθει πάρα πολλά σε τρία χρόνια και σκοπεύω να συνεχίσω να ασχολούμαι για πολλά χρόνια. Ήταν κλειδωμένο στην αποθήκη τις πολυκατοικίας. Αυτό που έχω να πω, είναι πως βλέπουν όταν κυκλοφορείς, και αν δουν που μένεις έρχονται. Στο ίντερνετ έχω διαβάσει πολλά παρόμοια περιστατικά που γίνονται καθημερινά. Το καλό είναι πως έχασα μόνο 500 ευρώ, να φανταστείς πως ήθελα να πάρω ένα που μαζί με την επιδότηση θα πλήρωνα 1200, και ευτυχώς που δεν το πήρα γιατί σήμερα θα με πείραζε περισσότερο. Το ηλεκτρονικό ποδήλατο μου άρεσε, και είχα πάρει ένα φθηνό να φανταστείς, και σκέφτομαι ένα καλό ποδήλατο πόσο καλύτερο θα ήταν, οπότε όταν έρθει η ώρα, θα πάρω ένα καλό, και θα πάρω τα μέτρα μου (ασφάλεια/ κλείδωμα κλπ). Και πατίνι που είδα από κοντά αυτές τις ημέρες το είδα με καλό μάτι, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κυκλοφορήσω σε πόλη με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 22 ώρες πριν, ChristosG82 είπε Ήταν κλειδωμένο στην αποθήκη τις πολυκατοικίας. Αυτό που έχω να πω, είναι πως βλέπουν όταν κυκλοφορείς, και αν δουν που μένεις έρχονται. Στο ίντερνετ έχω διαβάσει πολλά παρόμοια περιστατικά που γίνονται καθημερινά. Το καλό είναι πως έχασα μόνο 500 ευρώ, να φανταστείς πως ήθελα να πάρω ένα που μαζί με την επιδότηση θα πλήρωνα 1200, και ευτυχώς που δεν το πήρα γιατί σήμερα θα με πείραζε περισσότερο. Το ηλεκτρονικό ποδήλατο μου άρεσε, και είχα πάρει ένα φθηνό να φανταστείς, και σκέφτομαι ένα καλό ποδήλατο πόσο καλύτερο θα ήταν, οπότε όταν έρθει η ώρα, θα πάρω ένα καλό, και θα πάρω τα μέτρα μου (ασφάλεια/ κλείδωμα κλπ). Και πατίνι που είδα από κοντά αυτές τις ημέρες το είδα με καλό μάτι, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κυκλοφορήσω σε πόλη με αυτό. Μου κάνει εντύπωση πως ενώ ήταν σχετικό φθηνό, μπήκαν σε τέτοια διαδικασία να μπουν σε αποθήκη πολυκατοικίας. Εγώ θα υποπτευόμουν κάποιον εντός της πολυκατοικίας αλλά όχι ότι μπορείς να κάνεις και κάτι πλέον. Υπάρχουν διάφορα μέτρα ασφαλείας που μπορείς να πάρεις όπως πολλαπλές κλειδαριές, πιο ανθεκτικές κλειδαριές, συναγερμό με πολύ θόρυβο σε κούνημα, κρυφό πομπό που σου δείχνει στο κινητό τη τοποθεσία του κ.α. αλλά μακράν τα πιο ασφαλή είναι το ποδήλατο να μην είναι ελκυστικό σε κλέφτες (είτε γιατί είναι είτε γιατί δείχνει φθηνό) και να μην το αφήνεις από τα μάτια σου. Εγώ είχα μέχρι πρόσφατα ένα αρκετά ακριβό (~3.000€) που χρησιμοποιούσα καθημερινά στην εργασία μου και παρότι το είχα ψάξει αρκετά το ζήτημα της ασφάλειας αγοράζοντας πολλές κλειδαριές κτλ., έδωσα έμφαση στο να μην δώσω ευκαιρίες να κλαπεί. Πατίνι δεν έχω δοκιμάσει και δεν νομίζω να ασχοληθώ ποτέ καθώς το ποδήλατο μου φαίνεται καλύτερη επιλογή. Αν χρειαστείς συμβουλές για αγορά νέου, στείλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosG82 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, batig0al είπε Μου κάνει εντύπωση πως ενώ ήταν σχετικό φθηνό, μπήκαν σε τέτοια διαδικασία να μπουν σε αποθήκη πολυκατοικίας. Εγώ θα υποπτευόμουν κάποιον εντός της πολυκατοικίας αλλά όχι ότι μπορείς να κάνεις και κάτι πλέον. Υπάρχουν διάφορα μέτρα ασφαλείας που μπορείς να πάρεις όπως πολλαπλές κλειδαριές, πιο ανθεκτικές κλειδαριές, συναγερμό με πολύ θόρυβο σε κούνημα, κρυφό πομπό που σου δείχνει στο κινητό τη τοποθεσία του κ.α. αλλά μακράν τα πιο ασφαλή είναι το ποδήλατο να μην είναι ελκυστικό σε κλέφτες (είτε γιατί είναι είτε γιατί δείχνει φθηνό) και να μην το αφήνεις από τα μάτια σου. Εγώ είχα μέχρι πρόσφατα ένα αρκετά ακριβό (~3.000€) που χρησιμοποιούσα καθημερινά στην εργασία μου και παρότι το είχα ψάξει αρκετά το ζήτημα της ασφάλειας αγοράζοντας πολλές κλειδαριές κτλ., έδωσα έμφαση στο να μην δώσω ευκαιρίες να κλαπεί. Πατίνι δεν έχω δοκιμάσει και δεν νομίζω να ασχοληθώ ποτέ καθώς το ποδήλατο μου φαίνεται καλύτερη επιλογή. Αν χρειαστείς συμβουλές για αγορά νέου, στείλε! Το ποδήλατο κανονικά έκανε διπλάσια τιμή, εγώ το πήρα σε καλή τιμή. Το καλό είναι πως δεν έχασα πολλά, και μάθαμε κάποια πράγματα, έστω και με αυτό τον τρόπο. Πρώτη φορά με κλέβουν, έβαλα μυαλό. Πιστεύω πως αν ήταν το ποδήλατο κλεισμένο μέσα στην αποθήκη, και κλειδωμένο με καλή κλειδαριά ποδηλάτου, δεν θα το έπαιρναν. Τώρα μάλλον θα αργήσω να πάρω άλλο, εκτός και αν αρχίσει να παίρνει η γυναίκα το αυτοκίνητο για την δουλειά, και εγώ πάρω ποδήλατο πάλι για την δική μου δουλειά. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από ChristosG82 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_kart Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Οποιος το χει καταφέρει να παρει Ηλ. ποδηλατο απο εκτος ελλαδος και να παρει την επιδότηση να μας πει πως το εκανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batig0al Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Στις 2/7/2023 στις 12:23 ΜΜ, dimitris_kart είπε Οποιος το χει καταφέρει να παρει Ηλ. ποδηλατο απο εκτος ελλαδος και να παρει την επιδότηση να μας πει πως το εκανε Εγώ το έκανα πετυχημένα, νωρίς στον πρώτο κύκλο. Εφόσον το ebike τηρεί τα κριτήρια της Ε.Ε., η λογική είναι ίδια, απλά χρειάζεσαι τη προσφορά και την υπεύθυνη δήλωση πωλητή στα αγγλικά. Αν το μαγαζί στο εξωτερικό είναι πρόθυμο να συνεργαστεί για τη γραφειοκρατία, εύκολο. Συνήθως δεν είναι πρόθυμο για προφανείς λόγους αλλά υπάρχει λύση. Στείλε προσωπικό μήνυμα αν όντως ενδιαφέρεσαι στη πράξη, όχι απλά θεωρητικά από περιέργεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Καμμια προταση για ταχυμετρο για fiido d2s; Κατι οικονομικο.. Τα γνωστα τυπου που συνδεεις πομπο με δεκτη στο πηρουνι και την ροδα που δοκιμασα δεν κανουν λογω αποστασης ροδας και πηρουνιου στο Fiido ειναι πολυ παραπανω απο 5mm που θελει για να κανει επαφη ο μαγνητης. Το κινητο για μετρηση δεν το βαζω στο τιμονι, οι κραδασμοι δεν κανουν καλο στις καμερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα