Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρικά Ποδήλατα

fogeo933

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, zio10 είπε

Δεν έβαλα ερωτηματικό ενώ έπρεπε. 

Επειδή έγραψες ότι δεν είναι καλό να την αφήνεις να φορτίζει αφού φτάσει στο 100% γι'αυτό το ρώτησα, έχω την εντύπωση ότι έτσι κι αλλιώς θα σταματήσει μόνη της η φόρτιση όταν γεμίσει.

Ναι, σταματάει όταν γεμίσει κι όταν αργότερα πέσει πχ 98% ξεκινάει πάλι αυτόματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 ώρες πριν, Doubt είπε

Ναι, σταματάει όταν γεμίσει κι όταν αργότερα πέσει πχ 98% ξεκινάει πάλι αυτόματα.

Λογικά θα πρέπει να την αφήσεις πολλές ώρες στο φορτιστή για να πέσει και να αρχίσει να φορτίζει πάλι. Στην πράξη δηλαδή το να την αφήνεις όλο το βράδυ πχ δε νομίζω ότι θα δημιουργήσει κάποιο θέμα.

8 ώρες πριν, zio10 είπε

Λογικά θα πρέπει να την αφήσεις πολλές ώρες στο φορτιστή για να πέσει και να αρχίσει να φορτίζει πάλι. Στην πράξη δηλαδή το να την αφήνεις όλο το βράδυ πχ δε νομίζω ότι θα δημιουργήσει κάποιο θέμα.

Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει θέμα. Όπως και με το κινητό σου και οτιδήποτε άλλο ανάλογο.

• Like 1

Παιδιά γεια σας, μια ερώτηση.

Σχετικά με το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, σε πόσο καιρό μπαίνει η επιδότηση στο λογαριασμό;

Και επίσης από πότε ξεκινάει να μετράει αυτός ο χρόνος που θα μπουν τα χρήματα; Να υποθέσω με την παραλαβή του ποδηλάτου; Ρωτάω γιατί για να έρθει το ποδήλατο μπορεί να κάνει και 1.5 - 2 μήνες, άρα υποθέτω ότι την απόδειξη (παρότι θα έχει εξοφληθεί) δε θα την έχω άμεσα αλλά με την παραλαβή (ώστε να κατατεθεί στο σύστημα).

Ευχαριστώ :)

Στις 22/5/2023 στις 12:00 ΜΜ, CarlitoGR είπε

Να πω κ εγώ ότι ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο από την αγορά κ περίπου 10 μήνες από την αίτηση είδαμε φως.Να το εχουν στο νου τους όσοι κάνουν αίτηση ότι το πρόγραμμα αργεί πολύ να καταβάλει τα χρήματα.

• Sad 1

Στις 29/5/2023 στις 3:28 ΜΜ, batig0al είπε

Αυτό το πράγμα με τους διαφορετικούς φορτιστές κάθε φορά που αλλάζει η τεχνολογία, δηλαδή ΕΛΕΟΣ. Πόσο δύσκολο είναι να συμφωνήσουν από την αρχή στα specs και να είναι όλοι universal; Κάθε φορά ανάποδα, ο καθένας τον δικό του proprietary και μετά από χρόνια ταλαιπωρίας, καταλήγουμε σε ένα standard.

Εδώ για να υποχρεώσουν τους κατασκευαστές κινητών να έχουν όλοι USB Type C πέρασαν 10 χρόνια…

Και ακόμα η Apple αντιδρά…

• Like 1

2 ώρες πριν, CarlitoGR είπε

Thanks!

Και κάτι τελευταίο, αυτά τα δικαιολογητικά που έχω σε κόκκινο, τι είναι και από που τα εκδίδω;

Είμαι φυσικό πρόσωπο, όχι επιχείρηση και η αγορά αφορά e-bike.

ebike.png.21bff3b14a124ee626b40717d34c85d1.png

Βρήκα αγοραστή για την ηλεκτρική κούρσα μου (Focus Paralane2 6.7) οπότε αρχίζω έρευνα για αγορά νέου ποδηλάτου.

Κοιτάω και ηλεκτρικά και συμβατικά. Το ιδανικό είναι κούρσα gravel που να δέχεται λάστιχα τουλάχιστον 40mm οπότε αν πέσει κάτι αξιόλογο στην αντίληψη κάποιου, ας στείλει. Καινούριο ή μεταχειρισμένο.

Κοιτάω κυρίως bike-discount, bike24 και wiggle. Αν κάποιος έχει να προτείνει και κάποιο άλλο site να παρακολουθώ, ευπρόσδεκτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα νωρις το μεσημερι μετα απο 2μιση μηνες και κατι απο την αρχικη αιτηση στο κινουμαι ηλεκρικα Β, μου  ηρθε το mail να προχωρησω στην ολοκληρωση/τελικο σταδιο της αιτησης ανεβαζοντας και τα τελευταια δικαιολογητικα εγραφα(αποδειξη αγορας του ποδηλατου, υπεθυνες δηλωσεις με το γνησιο της υπογραφης κτλ). Τα ανεβασα αμεσως μιας και ειχα ηδη ετοιμα/σκαναρισμενα ολα τα δικαιολογητικα και απλα περιμενα να μου ερθει το email ωστε να μπορω να προχωρησω και στο τελευταιο βημα της αιτησης.

Τωρα απ οσο καταλαβαινω , απλα περιμενω να μπει το ποσο το οποιο πιθανοτατα θα μπει προς του χρονου τον Ιουνιο με τις καθυστερησεις που εχω διαβασει οτι υπαρχουν!☺️

Επεξ/σία από Pwpwpw

27 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Σημερα νωρις το μεσημερι μετα απο 2μιση μηνες και κατι απο την αρχικη αιτηση στο κινουμαι ηλεκρικα Β, μου  ηρθε το mail να προχωρησω στην ολοκληρωση/τελικο σταδιο της αιτησης ανεβαζοντας και τα τελευταια δικαιολογητικα εγραφα(αποδειξη αγορας του ποδηλατου, υπεθυνες δηλωσεις με το γνησιο της υπογραφης κτλ). Τα ανεβασα αμεσως μιας και ειχα ηδη ετοιμα/σκαναρισμενα ολα τα δικαιολογητικα και απλα περιμενα να μου ερθει το email ωστε να μπορω να προχωρησω και στο τελευταιο βημα της αιτησης.

Τωρα απ οσο καταλαβαινω , απλα περιμενω να μπει το ποσο το οποιο πιθανοτατα θα μπει προς του χρονου τον Ιουνιο με τις καθυστερησεις που εχω διαβασει οτι υπαρχουν!☺️

Απόδειξη αγοράς κ παραστατικό πληρωμής έβαλες;

43 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Θα λάβεις πρώτα ειδοποίηση από τον ελεγκτή αν όλα είναι οκ. Αν είναι, μετά θα μπουν τα λεφτά. Το πόσο καιρό θα πάρει, άγνωστο, κράτα μας όμως ενήμερους να έχουμε μια ιδέα για τις δικές μας αιτήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Απόδειξη αγοράς κ παραστατικό πληρωμής έβαλες;

Αναλυτικα εβαλα τα εξης:

1)Αποδειξη αγορας

2)παραστατικα πληρωμης (και το αποκομμα του pos και το καταθετηριο,  γιατι ενα μερος του ποσο το πληρωσα με καρτα και το υπολοιπο με μετρητα)

3)ανεβασα την πρωτη σελιδα του τραπεζικου βιβλιαριου στο πεδιο  που ζητουσε αποδεικτικο iban

4)2 υπευθυνες δηλωσεις της  αγορα του ποδηλατου με το γνησιο της υπογραφης (μια δικη μου και μια του πωλητη) και

5)πιστοποιοτικο συμμμορφωσης ποδηλατου που δειχνει ολα τα στοιχεια του ποδηλατου οπως watt, αριθμο πλαισιου κτλ.

Αυτα ανεβασα, ολα τα πεδια δηλαδη που τα ειχε υποχρεωτικα. Ελπιζω να ειναι ολα οκ και να μην χρειαστουν διορθωσεις και παει πιο πισω το πραμα.

37 λεπτά πριν, batig0al είπε

Θα λάβεις πρώτα ειδοποίηση από τον ελεγκτή αν όλα είναι οκ. Αν είναι, μετά θα μπουν τα λεφτά. Το πόσο καιρό θα πάρει, άγνωστο, κράτα μας όμως ενήμερους να έχουμε μια ιδέα για τις δικές μας αιτήσεις.

Εννοειται, για οτι νεοτερο  θα ενημερωνω εδω.

Επεξ/σία από Pwpwpw

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Αναλυτικα εβαλα τα εξης:

1)Αποδειξη αγορας

2)παραστατικα πληρωμης (και το αποκομμα του pos και το καταθετηριο,  γιατι ενα μερος του ποσο το πληρωσα με καρτα και το υπολοιπο με μετρητα)

3)ανεβασα την πρωτη σελιδα του τραπεζικου βιβλιαριου στο πεδιο  που ζητουσε αποδεικτικο iban

4)2 υπευθυνες δηλωσεις της  αγορα του ποδηλατου με το γνησιο της υπογραφης (μια δικη μου και μια του πωλητη) και

5)πιστοποιοτικο συμμμορφωσης ποδηλατου που δειχνει ολα τα στοιχεια του ποδηλατου οπως watt, αριθμο πλαισιου κτλ.

Αυτα ανεβασα, ολα τα πεδια δηλαδη που τα ειχε υποχρεωτικα. Ελπιζω να ειναι ολα οκ και να μην χρειαστουν διορθωσεις και παει πιο πισω το πραμα.

Εννοειται, για οτι νεοτερο  θα ενημερωνω εδω.

Σε ρώτησα γιατί εγώ το είχα αγοράσει ηλεκτρονικά με δόσεις πιστωτικής κ με καθυστέρησαν κάνα 4μηνο ζητώντας μου αποδεικτικό πληρωμής των πρώτων δόσεων ενώ τους είχα στείλει απόδειξη αγοράς από το πλαίσιο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Σε ρώτησα γιατί εγώ το είχα αγοράσει ηλεκτρονικά με δόσεις πιστωτικής κ με καθυστέρησαν κάνα 4μηνο ζητώντας μου αποδεικτικό πληρωμής των πρώτων δόσεων ενώ τους είχα στείλει απόδειξη αγοράς από το πλαίσιο.

Μετρητοις το αγορασα, απλα 3 /4 του ποσου τα πληρωσα με καρτα στο pos και το υπολοιπο 1/4 το εδωσα μετρητα, οποτε και ανεβασα και τα 2 αυτα παραστατικα και φυσικα την συνολικη αποδειξη αγορας απο την ταμειακη.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερωτηση: Εαν παρω τηλεφωνο σε αυτο το ξυπηρετησης που εχουνe για να ρωτησω εαν τα δικαιολογητικα που ανεβασα ειναι σωστα εχει νοημα η τσαμπα θα περιμενω 10-15 λεπτα στην αναμονη και θα παρω μια τυποποιημενη απαντηση τυπου " οταν ρθει η σειρα της αιτησης σας θα ελεχθε και αν υπαρχουν ελλειψης η λαθη θα ενημερωθειτε μεσο email".

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...