Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρικά Ποδήλατα

fogeo933

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/4/2023 στις 11:59 ΠΜ, batig0al είπε

Νομίζω το έχουν δώσει και σε ιδιώτη για να προχωρήσει πιο γρήγορα η διαδικασία. Καταλαβαίνεις τι φαγοπότι πέφτει 😋

Ξεκίνησα και εγώ τη διαδικασία, για να δούμε πως θα πάει.

Τωρα το ειδα το μυνημα.Φαντάσου να μην τον είχαν δώσει και σε ιδιώτη δηλαδή😂

Eγώ την Τρίτη μετά την Πρωτομαγιά θα  πάρω ένα τηλέφωνο εκεί στην εξυπηρέτηση που έχουν θα τους δώσω και τον αριθμο αίτησης να δω  τι θα μου πούνε. Απαράδεκτο ενάμιση μήνα μετά,  να μην έχει προχωρήσει η αίτηση ούτε καν στο δεύτερο βήμα ακόμα ώστε να ανεβάσω και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, ρυθμοι χελώνας.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To τηλέφωνο που είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή, δεν το σήκωνε κανείς. Έχουν φτιάξει όμως μια ειδική φόρμα επικοινωνίας που εμένα μου απάντησαν γρήγορα.

Στις 30/4/2023 στις 10:04 ΠΜ, batig0al είπε

To τηλέφωνο που είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή, δεν το σήκωνε κανείς. Έχουν φτιάξει όμως μια ειδική φόρμα επικοινωνίας που εμένα μου απάντησαν γρήγορα.

Βρηκα την φορμα που λες και πριν λιγο εστειλα ενα ερωτημα, για να δουμε ποτε θα λαβω απαντηση!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, batig0al είπε

Μου ήρθε και εμένα το ίδιο μήνυμα. Μου φαίνεται αυτοματοποιημένο, συνεχίζεται η αναμονή μέχρι να το δει ελεγκτής.

Εγω τους εστειλα μυνημα στην φόρμα που έλεγες και τους εξήγησα ότι έλαβα το email που λέει  ότι η αίτηση μου ελέγχθηκε επιτυχώς και θα συμπεριληφθεί στον πίνακα καταταταξης και ενω έλεγε οτι θα ακολουθήσει νεότερο email σχετικά με την απόφαση ένταξης στην υπαγωγή επιδότησης μέχρι σήμερα  τώρα σχεδόν 15 μέρες μετά( και σχεδόν 1μιση μήνα συνολικά από την αίτηση) δεν έχω λάβει ακομη το email ώστε να μπορώ να ανεβάσω και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ώστε να μπει στην τελική ευθεία η διαδικασία και τους ρώτησα  αν είναι στα φυσιολογικά πλαίσια αυτή η αναμονη η αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αίτηση μου.

Η απάντηση που πήρα ειναι ότι η αναμονη αυτή ειναι στα φυσιολογικά πλαίσια δεδομένου του όγκου των αιτήσεων.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες,

ενδιαφέρομαι και εγώ για e-bike όπως πολλοί εδώ άλλωστε και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από τα ado κυρίως (κοιτάζω το Α20f+). 

Ειμαι τελείως άσχετος με την ηλεκτροκίνηση οπότε οποιαδήποτε βοήθεια σας θα είναι πολύ χρήσιμη. Το πρώτο φυσικά που με νοιάζει είναι η διάρκεια ζωής τους. 

Επίσης όπως και άλλοι ρωτάνε σκέφτομαι να το πάρω από το site της εταιρίας καθώς οι τιμές είναι πολύ καλύτερες και δε ξέρω τι πρέπει να ζητήσω από αυτούς για να κάνω αίτηση για επιδότηση. 

Ευχαριστώ!

Στις 5/5/2023 στις 11:38 ΜΜ, Achilles519 είπε

ενδιαφέρομαι και εγώ για e-bike όπως πολλοί εδώ άλλωστε και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από τα ado κυρίως (κοιτάζω το Α20f+). 

Ειμαι τελείως άσχετος με την ηλεκτροκίνηση οπότε οποιαδήποτε βοήθεια σας θα είναι πολύ χρήσιμη. Το πρώτο φυσικά που με νοιάζει είναι η διάρκεια ζωής τους. 

Επίσης όπως και άλλοι ρωτάνε σκέφτομαι να το πάρω από το site της εταιρίας καθώς οι τιμές είναι πολύ καλύτερες και δε ξέρω τι πρέπει να ζητήσω από αυτούς για να κάνω αίτηση για επιδότηση. 

Ευχαριστώ!

Τι χρήση σκοπεύεις να κάνεις και γιατί προτίμησες σπαστό και συγκεκριμένα αυτό;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπέρα, είχα κάνει τα χαρτιά και περίμενα την έγκριση για να αγοράσω το ποδήλατο, εγκρίθηκε πριν κανα μήνα και σήμερα έκανε επεξεργασία για να προσθέσω την απόδειξη και τις 3 υπεύθυνες δηλώσεις… ως τώρα δεν έχω δηλώσει κάπου το iban όποτε το ερώτημα μου αν θα έπρεπε να το έχω βάλει κάπου και δεν το πρόσεξα… ευχαριστώ.

Καλημέρα. Μια πρόταση αγοράς για τη μάνα μου; 68 χρονών.  Μικρές αποστάσεις, περίπου 5-10χλμ. Δικαιούται πρόγραμμα. Αρχικό κόστος περίπου 1000€ .

Στις 20/5/2023 στις 8:29 ΜΜ, tomhalm είπε

καλησπέρα, είχα κάνει τα χαρτιά και περίμενα την έγκριση για να αγοράσω το ποδήλατο, εγκρίθηκε πριν κανα μήνα και σήμερα έκανε επεξεργασία για να προσθέσω την απόδειξη και τις 3 υπεύθυνες δηλώσεις… ως τώρα δεν έχω δηλώσει κάπου το iban όποτε το ερώτημα μου αν θα έπρεπε να το έχω βάλει κάπου και δεν το πρόσεξα… ευχαριστώ.

Σίγουρα χρειάζεται. Βγάλε μια βεβαίωση ηλεκτρονικά από τράπεζα που να γράφει iban και όνομα, και ανέβασε τη στα δικαιολογητικά.

8 λεπτά πριν, liakjim είπε

Καλημέρα. Μια πρόταση αγοράς για τη μάνα μου; 68 χρονών.  Μικρές αποστάσεις, περίπου 5-10χλμ. Δικαιούται πρόγραμμα. Αρχικό κόστος περίπου 1000€ .

Σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά που να μπορεί να διακριθεί. Εγώ προτείνω να τη πας σε κάποιο μαγαζί που έχει το ποδήλατο και να το δοκιμάσει, αν όχι βόλτα, έστω να ανέβει και να δει αν της ταιριάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω κ εγώ ότι ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο από την αγορά κ περίπου 10 μήνες από την αίτηση είδαμε φως.Να το εχουν στο νου τους όσοι κάνουν αίτηση ότι το πρόγραμμα αργεί πολύ να καταβάλει τα χρήματα.

Επεξ/σία από CarlitoGR

1 ώρα πριν, batig0al είπε

Σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά που να μπορεί να διακριθεί. Εγώ προτείνω να τη πας σε κάποιο μαγαζί που έχει το ποδήλατο και να το δοκιμάσει, αν όχι βόλτα, έστω να ανέβει και να δει αν της ταιριάζει.

Αδύνατο, θα της το στείλω πακέτο ( είναι σε νησί).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/5/2023 στις 12:00 ΜΜ, CarlitoGR είπε

Να πω κ εγώ ότι ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο από την αγορά κ περίπου 10 μήνες από την αίτηση είδαμε φως.Να το εχουν στο νου τους όσοι κάνουν αίτηση ότι το πρόγραμμα αργεί πολύ να καταβάλει τα χρήματα.

Υπαρχει τεραστια καθυστερηση ισχυει. Εχω συμπληρωσει 2 μηνες απο την αιτηση και ηδη διανυω τον τριτο μηνα, και ακομη δεν εχει ερθει το email ωστε να μπορω  προχωρησω στο δευτερο βημα και να ανεβασω αποδειξη αγορας κτλ, ακομη κολλημενος στο πρωτο βημα που απλα ανεβασα την προσφορα του καταστηματος.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1

https://urbanbike.news/en/lidl-urban-e-bike-for-1199-euros/

Φαίνεται πολύ καλό για 1200€. Για να δούμε αν θα έρθει και στην Ελλάδα ή είναι μόνο για τους προνομιούχους κεντροευρωπαίους.

• Like 2

Στις 5/5/2023 στις 11:38 ΜΜ, Achilles519 είπε

Ευχαριστώ!

Εχω το Ado a20+.Τωρα για την επιδοτηση θα πρεπει να μιλησεις μαζι τους...Προσφορα θα πρεπει να τους ζητησεις λογικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...