korakios Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 20 λεπτά πριν, gianniscitycoco είπε Πως λεγεται το ονομα του group στο φβ; https://www.facebook.com/groups/ilektrikopodilato/ 1
therock Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Η επιδοτηση ηλεκτρικου ποδηλατου ισχυει ακομα? Αν παρω κατι με δοσεις πιστωτικης μπορω να καταθεσω το παραστατικο και να μου επιστραφει το ποσο της χρηματοδοτησης
koulouri Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 έχει πάρει κάποιος από τους insomniacs λεφτά από την επιδότηση;; πέρα από τα 2-3 άτομα που είπαν σε γκρουπ στο φβ ότι πήραν τα λεφτά, δεν βλέπω να κινείται το πράμα... 1
Nemessis44 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 12 ώρες πριν, koulouri είπε έχει πάρει κάποιος από τους insomniacs λεφτά από την επιδότηση;; πέρα από τα 2-3 άτομα που είπαν σε γκρουπ στο φβ ότι πήραν τα λεφτά, δεν βλέπω να κινείται το πράμα... Ακόμμη περιμένω κ δεν δίνουν καμία πληροφορία. Απλά πώς κάποια στιγμή θα καταθέσουν το ποσό.
therock Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Μισο λεπτο εμεις μπορουμε πλεον να καταθεσουμε ή κλεισανε οι αιτησεις. Θελω να ξερω αν αποφασισω να παρω κατι τωρα πως να κινηθω Οποιαδηποτε πληροφορια παιδια θα εκτιμηθει
Nemessis44 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να είσαι σίγουρος πάρε τηλέφωνω η στειλε email THΛ. 2131513640 2131513643 2131513128 2131513139 EMAIL : [email protected] Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από Nemessis44
vali Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές, χθες τους ρώτησα εγώ.
therock Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, vali είπε Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές, χθες τους ρώτησα εγώ. Ξερεις κατι παραπανω? Γενικα εγω παιδια κοιταζω προιοντα απο Κωτσοβολο/mediamarkt που ειναι εμπορικα κανουν δοσεις και ετοιμοπαραδοτα. Αν παρω απο εκει, μετα τι διαδικασια ακολουθω για να παρω τη πριμοδοτηση
vali Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Ζήτησε πρώτα από ένα κατάστημα να σου στείλει μια προσφορά για το ποδήλατο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την αίτηση στην ιστοσελίδα του κινούμαι ηλεκτρικά. Λογικά σε 30-40 μέρες θα σου εγκρίνουν την αίτηση και προχωράς στην αγορά. Στέλνεις ηλεκτρονικά τα παραστατικά της αγοράς και ότι βεβαιώσεις απαιτούνται και περιμένεις(αρκετά) μέχρι να σου πιστώσουν την επιδότηση. Υπόψιν ότι αν σου εγκρίνουν την επιδότηση μπορείς να αγοράσεις το ποδήλατο και από διαφορετικό μαγαζί από αυτό που είχες αρχικά επιλέξει.
therock Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δηλαδη αν το θελω να το παρω τωρα πρεπει να περιμενω 30 με 40 μερες. Περα οτι συνηθως οι προσφορες δε κρατανε καν τοσο εγω θελω να κανω αμεσες αγορες γενικα
vali Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Το λογικό είναι να περιμένεις για να δεις αν εγκριθεί η αιτησή σου, γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο απόρριψης. Επίσης στείλε τους ένα Μάιλ(απαντούν σε μια μέρα) μήπως και δεν υπάρχει η δυνατότητα επιδότησης αν το τιμολόγιο αγοράς είναι προγενέστερο της έγκρισης. Ενημέρωσε και εδώ αν θέλεις τι θα σου απαντήσουν μήπως βοηθηθούν και άλλοι. 1
therock Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Πηγα σε καταστημα κοτσοβολου και μου δωσαν προσφορα για το xiaomi Που θελω, αλλα ειδα και στη βιτρινα ενα fiat 500 ηλεκτρικο ποδηλατο που εχουν με ενα κατοσταρικο παραπονα. Εχει κανεις ιδεα αν αξιζει περισσοτερο. Επειδη θελω να στειλω τη προφορα στο κρατος για να προχωραω και δε προλαβαινω να δω αναλυτικα, αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν ξερει καποιος να μου πει Xiaomi QiCycle διαφορα με το ευρωπαικο τους μοντελο (Το Eu το χουν 999) και διαφορες απο το Fiat, ωστε να καταληξω στο μοντελο και να προχωρησω τη διαδικασια Ευχαριστω πολυ
therock Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Το ε1 τι το θελουν στα δικαιολογητικα, θα δωσουν την επιδοτηση με βαση τα εισοδηματικα κριτηρια? επισης ζηταει μια δηλωση να ανεβασεις. Δηλωση περι τινος θεματος?
koulouri Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, therock είπε Το ε1 τι το θελουν στα δικαιολογητικα, θα δωσουν την επιδοτηση με βαση τα εισοδηματικα κριτηρια? επισης ζηταει μια δηλωση να ανεβασεις. Δηλωση περι τινος θεματος? Ξερω πως για να παρεις την επιδοτηση δε πρεπει να χρωστας/να εχεις οφειλες στην εφορία! Ισως συνδεεται με το Ε1 που ζητανε
therock Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Οχι το Ε1 δειχνεις τι εισπραττεις και τι χαλας δεν εχει να κανει με χρωστουμενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα