Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ilzals είπε

Αν δεν έχω την υπομονή να περιμενω την αρχική έγκριση και το πάρω θα κάνω βλακεία ;λες να μην εγκιρθει;το ποδηλατο πλήρη τις προϋποθέσεις είναι σοβαρό κατάστημα που διαφημίζει το προγραμμα ,απλά ολα τα καταστήματα μου κενέ ότι αργεί παρα πολύ και η έγκριση αλλλα και η πίστωση .Φοβάμαι μη γίνει στραβή και χάσω τα λεφτά μου 

Το αν εγκριθεί ή όχι η αίτηση σου δεν μπορώ να το γνωρίζω. Το σίγουρο είναι ότι για να πάρεις την επιδότηση το τιμολόγιο αγοράς δεν μπορεί να είναι προγενέστερο της εγκρίσεως της αίτησης σου. Επίσης βεβαιώσου από τον έμπορο ότι θα υπάρχει απόθεμα μετά από δύο-τρεις μήνες, γιατί μέχρι να εγκριθεί η αίτηση πιθανόν το ποδήλατο να μην είναι διαθέσιμο, ειδικά αν είναι παλιό μοντέλο.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vali είπε

Το αν εγκριθεί ή όχι η αίτηση σου δεν μπορώ να το γνωρίζω. Το σίγουρο είναι ότι για να πάρεις την επιδότηση το τιμολόγιο αγοράς δεν μπορεί να είναι προγενέστερο της εγκρίσεως της αίτησης σου. Επίσης βεβαιώσου από τον έμπορο ότι θα υπάρχει απόθεμα μετά από δύο-τρεις μήνες, γιατί μέχρι να εγκριθεί η αίτηση πιθανόν το ποδήλατο να μην είναι διαθέσιμο, ειδικά αν είναι παλιό 

Επεξ/σία από Ilzals
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στο κινούμε 

2 ώρες πριν, vali είπε

Το αν εγκριθεί ή όχι η αίτηση σου δεν μπορώ να το γνωρίζω. Το σίγουρο είναι ότι για να πάρεις την επιδότηση το τιμολόγιο αγοράς δεν μπορεί να είναι προγενέστερο της εγκρίσεως της αίτησης σου. Επίσης βεβαιώσου από τον έμπορο ότι θα υπάρχει απόθεμα μετά από δύο-τρεις μήνες, γιατί μέχρι να εγκριθεί η αίτηση πιθανόν το ποδήλατο να μην είναι διαθέσιμο, ειδικά αν είναι παλιό μοντέλο.

Πήρα τηλ στο κινούμαι ηκεκτρικα μπορείς κανονικά να κανεις την αίτηση να το αγοράσεις και μετά να περιμένεις να σου έρθουν οι εγκρίσεις ,γιατί οπως μου είπαν καθυστερούν .Όλο το θέμα είναι να πληρούνται οι προϋποθέσεις .κονδύλι  υπάρχει και δεν υπάρχει θέμα να μη γίνει δεκτή η έγκριση β να μη πάρω τα λεφτά μου .

Τέλικα μάλλον θα πάρω κάτι από Ελλάδα από εξωτερικό τα φοβάμαι πως θα βγουν και τι τεχνική υποστήριξη θα έχω 

Δημοσ.

Προσωπικά αγόρασα ποδήλατο με όλα τα χαρτιά κ έκανα μετά τα χαρτιά.

Σήμερα λοιπόν μου ήρθε το παρακάτω email μετά απο πέντε μήνες:

Η αίτηση ολοκλήρωσης με μοναδικό ψηφιακό κωδικό ΧΧΧΧΧΧΧΧ ελέγχθηκε επιτυχώς ως προς την ορθότητα και πληρότητα των υποβληθέντων δικαιολογητικών ολοκλήρωσης και θα συμπεριληφθεί στην Υπουργική Απόφαση για τη μεταφορά του ποσου στον τραπεζικό λογαριασμο που έχει δηλωθεί.

Προσωπικά Οπότε άλλους 5 μήνες μέχρι την πληρωμή 🤣😂

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι το τι γίνεται σε όσους έχουν ήδη ποδήλατο με χειρόγκαζο , δεν προβλέπει τίποτα ο νόμος

Πχ στο δικό μου που πλέον παίζει να είναι 5ετίας (δε θυμάμαι πλέον), δεν έχω φυσικά ούτε την απόδειξη .

Αποκλείεται να κάνουν έλεγχο και να σε σταματήσουν ,αλλά για το τυπικό της υπόθεσης .... πάντως το χειρόγκαζο με έχει βοηθήσει σε ελιγμούς 3-4 φορές, για μένα είναι επικίνδυνο το να μην έχει

Στις 10/2/2021 στις 11:05 ΜΜ, Ilzals είπε

Επειδή ψαχνω για ηλεκτρικο κσι βλέπω και φτηνές λύσεις εξωτερικού με χειρογκαζο

Απλά μη το βάζεις , έτσι κι αλλιώς έχουν υποβοήθηση.

Τελευταία ψάχνω να δω αν ρυθμίζεται μιας και στην ευθεία δεν το προλαβαίνω με το πετάλι , δίνει αρκετό γκάζι (ανηφόρα είναι υπερκομπλέ)

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, korakios είπε

Το πρόβλημα είναι το τι γίνεται σε όσους έχουν ήδη ποδήλατο με χειρόγκαζο , δεν προβλέπει τίποτα ο νόμος

Πχ στο δικό μου που πλέον παίζει να είναι 5ετίας (δε θυμάμαι πλέον), δεν έχω φυσικά ούτε την απόδειξη .

Αποκλείεται να κάνουν έλεγχο και να σε σταματήσουν ,αλλά για το τυπικό της υπόθεσης .... πάντως το χειρόγκαζο με έχει βοηθήσει σε ελιγμούς 3-4 φορές, για μένα είναι επικίνδυνο το να μην έχει

Απλά μη το βάζεις , έτσι κι αλλιώς έχουν υποβοήθηση.

Τελευταία ψάχνω να δω αν ρυθμίζεται μιας και στην ευθεία δεν το προλαβαίνω με το πετάλι , δίνει αρκετό γκάζι (ανηφόρα είναι υπερκομπλέ)

Ποιο έχεις ;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ilzals είπε

Ποιο έχεις ;

Δεν έχω ιδέα, κιτ μετατροπής ήταν , πήγα σε έναν ποδηλατά πριν χρόνια και μου το έκανε μετατροπή με μπαταρίες μολύβδου.

Δημοσ.

Καλησπερα ,γνωστος θελει ηλεκτρικο ποδηλατο η σκουτερ για ντελιβερυ δουλεια σε efood.

Εχετε καμμια προταση οσο πιο οικονομικη και αγορα απο Ελλαδα.

Κατι να μπορει να κανει την συγκεκριμενη δουλεια αν γνωριζετε.

Θενκς

Δημοσ.

Για διανομές μόνο σκούτερ αλλιώς θα τα κάνει ομελέτα

Μετά είναι και τα χιλιόμετρα που θα κάνει καθημερινά , ίσως χρειαστεί και 2η μπαταρία

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μυστες μου σημερα κλεινω 3 μηνες απο την επιβολη των παραστατικων αγορας του ποδηλατο 
και περιμενω επαλήθευση για να πληρωθω!
Εχει παρει κανεις λεφτα μεχρι τωρα;;;
Διοτι ειναι ζορικοι καιροι ;)
Καλη εβδομαδα 

Δημοσ.
Στις 18/2/2021 στις 12:52 ΜΜ, nikx είπε

Καλησπερα ,γνωστος θελει ηλεκτρικο ποδηλατο η σκουτερ για ντελιβερυ δουλεια σε efood.

Εχετε καμμια προταση οσο πιο οικονομικη και αγορα απο Ελλαδα.

Κατι να μπορει να κανει την συγκεκριμενη δουλεια αν γνωριζετε.

Θενκς

πιστευω οτι αφενος δε θα του φτανει η μπαταρια και αφετέρου θα του το ψειρισουν εντος της πρωτης εβδομάδας όσο θα παραδίδει το φαγητό...

καλυτερα ενα φθηνό σκουτερ ή παπι

• Like 2
Δημοσ.

τελικα ισχυει ή οχι οτι πρεπει στο δευτερο μερος της αιτησης να υποβάλλουμε και φορολογικη/ ασφαλιστικη ενημεροτητα?

μαχαιρια στην καρδια αν πρεπει, γιατι αν εχεις τον φορο εισοδηματος σε δοσεις δεν εκδίδεται ενημεροτητα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Casual_Style είπε

τελικα ισχυει ή οχι οτι πρεπει στο δευτερο μερος της αιτησης να υποβάλλουμε και φορολογικη/ ασφαλιστικη ενημεροτητα?

μαχαιρια στην καρδια αν πρεπει, γιατι αν εχεις τον φορο εισοδηματος σε δοσεις δεν εκδίδεται ενημεροτητα.

Ισχύει! Έπρεπε να πληρώσω το ποσό για να μπορώ να καταθέσω το έγγραφο :(

21 ώρες πριν, koulouri είπε

Μυστες μου σημερα κλεινω 3 μηνες απο την επιβολη των παραστατικων αγορας του ποδηλατο 
και περιμενω επαλήθευση για να πληρωθω!
Εχει παρει κανεις λεφτα μεχρι τωρα;;;
Διοτι ειναι ζορικοι καιροι ;)
Καλη εβδομαδα 

Εμένα τελείωσε η διαδικασία ελέγχου εδώ κ έναν μήνα .. αφού πέρασαν 5 μήνες ελέγχου πρώτης κ δεύτερης φάσης. Λεφτά δεν έχω δεί ακόμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...