Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρικά Ποδήλατα

fogeo933

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελαφρώς offtopic, αλλά επειδή οι κινέζοι στο gearbest αυνανίζονται λίγο και δεν το βλέπω να το παίρνω ποτέ το 20LVXD30 από κει, βρήκα το ίδιο μοντέλο στο Cafago στα 660

Έχει κανείς εμπειρία με δαύτους, είναι αξιόπιστοι ή θα παραγγείλω ποδήλατο και θα πάρω κάλτσες με κορωνοϊό; Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από Cafago.

Επεξ/σία από angmar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς αν πάρεις ποδήλατο απευθείας από Κίνα...καλό Ιούνιο θα σου έρθει με αυτά που γίνονται. Ψάξε να πάρεις κάτι από Ευρωπαϊκή αποθήκη.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το tern link c7. Ειναι αυτο στη φωτογραφια.

Θελω ενα ηλεκτρικο σχετικα μικρο για την πολη. Να του βαλω ενα κιτ η να παρω ενα ετοιμο ηλεκτρικο πχ fiido d2?

To tern παιρνει κιτ με 24'' ροδες; Βλεπω τα κιτ με 20'' ειναι δυσευρετα στην Ελλαδα. Απο Κίνα ξερετε αν αξιζει τιποτα σε κιτ;

653086-01.jpg

Επεξ/σία από Tempor

Το tern που έχεις δεν συγκρίνεται σε ποιότητα κατασκευής με τα έτοιμα ηλεκτρικά. Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις ρόδα, αλλά θέλει ψάξιμο για να καταλήξεις. Μπροστινή ή πίσω, πόσα watt, ποια μπαταρία.

• Thanks 1

Στις 1/2/2020 στις 11:31 ΠΜ, driver4 είπε

Προφανώς αν πάρεις ποδήλατο απευθείας από Κίνα...καλό Ιούνιο θα σου έρθει με αυτά που γίνονται. Ψάξε να πάρεις κάτι από Ευρωπαϊκή αποθήκη.

Ευχαριστώ.

Από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Cafago είναι, απλά αναρωτιώμουν ως προς το ποιόν του καταστήματος.

• 2 μήνες μετά...
Στις 17/4/2020 στις 6:32 ΜΜ, phanispal είπε

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι εγχώριο σε φυσιολογική τιμή, τουλάχιστον όχι όσο όταν ψαχνόμουν εγώ.

Πόσα διαθέτεις και για τι χρήση το θες;

Αρχικά έχω μπει στην διαδικασία αγοράς για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά μιας και με έχουν φάει οι δρόμοι,ειδικά όταν δεν έχει λεωφορεία. 
Σίγουρα το ποσό που διαθέτω δεν είναι τετραψήφιο 😋
από κει και κάτω καλοδεχούμενες οι προτάσεις 

1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Αν θες πες τι διαδρομή θα κάνεις, και πόσα χιλιόμετρα.

Νορμάλ με κάποιες ανηφόρες μέτριου επιπέδου. κάπου στα 5,5 χιλιομετρα 

1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Αν έχεις ήδη ποδήλατο δες και τη λύση του κιτ, όπως έχω ξαναγράψει.

Δεν έχω ποδήλατο. In fact έχω αρκετά χρόνια να... ιππεύσω ποδήλατο αλλά λόγω διάφορων συνθηκών το ποδήλατο μοιάζει ως η καλύτερη λύση 

• Like 1

1 ώρα πριν, billsnake21 είπε

Νορμάλ με κάποιες ανηφόρες μέτριου επιπέδου.

Εννοώ αν πρόκειται για επαρχία ή Αθήνα κέντρο π.χ..

Γιατί να πηγαίνεις με το ποδήλατο στη Βουλιαγμένης για παράδειγμα, δε θα το πρότεινα.

Άρα ~11 χιλιόμετρα πήγαιν' έλα. Μια χαρά απόσταση για ηλεκτρικό ποδήλατο, το έκανα κι εγώ για τέτοια απόσταση, μπορώ να πω ότι έκανα ακριβώς τον ίδιο χρόνο με το αυτοκίνητο, και κάποιες φορές και πιο γρήγορα.

4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εννοώ αν πρόκειται για επαρχία ή Αθήνα κέντρο π.χ..

Γιατί να πηγαίνεις με το ποδήλατο στη Βουλιαγμένης για παράδειγμα, δε θα το πρότεινα.

Άρα ~11 χιλιόμετρα πήγαιν' έλα. Μια χαρά απόσταση για ηλεκτρικό ποδήλατο, το έκανα κι εγώ για τέτοια απόσταση, μπορώ να πω ότι έκανα ακριβώς τον ίδιο χρόνο με το αυτοκίνητο, και κάποιες φορές και πιο γρήγορα.

Η όλη απόσταση δουλειά σπίτι-σπίτι δουλειά είναι για περιοχή εντός Αθηνών. Ίλιον- Νέα Φιλαδέλφεια για να μαι πιο συγκεκριμένος. 
Αρκετές φορές λόγω κατάστασης με τα μέσα έχω πηγαινοέρθει με τα πόδια κάτι το οποίο ειδικά στο φεύγα δεν ήταν ευχάριστο. Και αν τον χειμώνα με νορμαλ καιρό παλευόταν..Καλοκαιριάτικα θα ναι μαρτύριο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...