Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρικά Ποδήλατα

fogeo933

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με τα κρύα (αν χρησιμοποιεί κανένας ποδήλατο) , είδε κανένας μεγάλη απώλεια στην απόδοση της μπαταρίας σε χλμ ?

Πήρα μια κινεζια και από τα 40 χλμ καλοκαίρι έπεσε στα 30 ,25 μέχρι και 17 χλμ σε παγωνιά . Έχει εγγύηση αλλά λέω να περιμένω λίγο να περάσουν τα μεγάλα κρύα .

Με τις παλιές μολύβδου δεν είχα τόσο μεγάλες διαφορές 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παρατήρησα & εγώ την απώλεια που λες...μάλλον η παγωνιά επηρεάζει, για την ζέστη δεν ξέρω, δεν το είχα. Φαίνεται είναι σαν τον Έλληνα, ούτε πολύ κρύο θέλει, ούτε πολύ ζέστη...

• Like 1

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Χρειάζομαι εκτάκτως ένα ηλεκτρικό ποδηλατάκι και βλέπω στο gearbest από πολωνία το Samebike 20LVXD30 το οποίο χωράει οριακά στο budget μου. Έχει κανείς γνώμη για τη συγκεκριμένη μάρκα; Είναι αξιόπιστα ή θα κλαίω τα λεφτά μου;

4 λεπτά πριν, angmar είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Χρειάζομαι εκτάκτως ένα ηλεκτρικό ποδηλατάκι και βλέπω στο gearbest από πολωνία το Samebike 20LVXD30 το οποίο χωράει οριακά στο budget μου. Έχει κανείς γνώμη για τη συγκεκριμένη μάρκα; Είναι αξιόπιστα ή θα κλαίω τα λεφτά μου;

Σε τι τιμή είναι αυτό; Σκέψου κσο τη λύση να βγάλεις κιτ αν έχεις ήδη ποδήλατο.

580€ μαζί με τα μεταφορικά, εδώ και το link https://www.gearbest.com/electric-bikes/pp_3007080569098140.html?wid=2000001

Ποδήλατο δεν διαθέτω, και θέλω να πάω αποκλειστικά σε σπαστό για οικονομία χώρου στο σπίτι.

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, angmar είπε

580€ μαζί με τα μεταφορικά, εδώ και το link https://www.gearbest.com/electric-bikes/pp_3007080569098140.html?wid=2000001

Ποδήλατο δεν διαθέτω, και θέλω να πάω αποκλειστικά σε σπαστό για οικονομία χώρου στο σπίτι.

Είναι καλό πάντως που έχει 350w μοτέρ και όχι 250 που έχουν τα περισσότερα.

• Like 1

42 λεπτά πριν, angmar είπε

582,40 & 9,10 τα μεταφορικά για την ακρίβεια. Το έχει φίλος μου, πολύ καλή κατασκευή, ήρθε με σπασμένο καντράν, άλλαξε το τζαμάκι μόνος του. Σε περίπτωση ελαττωματικού, δεν βγάζεις άκρη. Για μένα αν μπορείς να δώσεις ένα κατοστάρι παραπάνω, πας σε αυτά που ανέβασα στην προηγούμενη σελίδα.

• Like 1

17 λεπτά πριν, driver4 είπε

582,40 & 9,10 τα μεταφορικά για την ακρίβεια. Το έχει φίλος μου, πολύ καλή κατασκευή, ήρθε με σπασμένο καντράν, άλλαξε το τζαμάκι μόνος του. Σε περίπτωση ελαττωματικού, δεν βγάζεις άκρη. Για μένα αν μπορείς να δώσεις ένα κατοστάρι παραπάνω, πας σε αυτά που ανέβασα στην προηγούμενη σελίδα.

Ευχαριστώ πολύ. Το MY-SM26 απ ότι καταλαβαίνω απ τις φωτογραφίες, δε διπλώνει καν, αν και στην περιγραφή λέει folding. Το LO26 φαίνεται ότι διπλώνει, αλλά πάλι το μέγεθός του ίσως με ζορίσει στην αποθήκευση στο σπίτι. Το 20LVXD30 νομίζω θα με βολέψει περισσότερο σ αυτό τον τομέα.

Φαντάζομαι το προτείνεις λόγω μεγέθους, σωστά; Γιατί ποιοτικά φαντάζομαι παρόμοιες κατασκευές θα είναι, μια και είναι απ τον ίδιο κατασκευαστή.

Πέρα απ το καντράν, ο φίλος σου είναι ικανοποιημένος απ το ποδήλατο σαν μεταφορικό μέσο; Την κάνει αξιοπρεπώς τη δουλειά του;

Σας έτυχε κάποιο ελαττωματικό και κάναν τους Κινέζους οι του gearbest;

Στις 3/1/2020 στις 2:12 ΠΜ, korakios είπε

Με τα κρύα (αν χρησιμοποιεί κανένας ποδήλατο) , είδε κανένας μεγάλη απώλεια στην απόδοση της μπαταρίας σε χλμ ?

Πήρα μια κινεζια και από τα 40 χλμ καλοκαίρι έπεσε στα 30 ,25 μέχρι και 17 χλμ σε παγωνιά . Έχει εγγύηση αλλά λέω να περιμένω λίγο να περάσουν τα μεγάλα κρύα .

Με τις παλιές μολύβδου δεν είχα τόσο μεγάλες διαφορές 

Στις 3/1/2020 στις 6:28 ΜΜ, driver4 είπε

Παρατήρησα & εγώ την απώλεια που λες...μάλλον η παγωνιά επηρεάζει, για την ζέστη δεν ξέρω, δεν το είχα. Φαίνεται είναι σαν τον Έλληνα, ούτε πολύ κρύο θέλει, ούτε πολύ ζέστη...

Τώρα που το λέτε ίσως είχα κι εγώ πτώση στην αυτονομία.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά η μπαταρία μου μάλλον τα έπαιξε γιατί σε ανηφόρα με αέρα, έκανε διακοπές. Την είχα πλήρως φορτισμένη και τα χιλιόμετρα ήταν λιγοτερα απο 5  :(

Επεξ/σία από korakios

46 λεπτά πριν, angmar είπε

Ευχαριστώ πολύ. Το MY-SM26 απ ότι καταλαβαίνω απ τις φωτογραφίες, δε διπλώνει καν, αν και στην περιγραφή λέει folding. Το LO26 φαίνεται ότι διπλώνει, αλλά πάλι το μέγεθός του ίσως με ζορίσει στην αποθήκευση στο σπίτι. Το 20LVXD30 νομίζω θα με βολέψει περισσότερο σ αυτό τον τομέα.

Φαντάζομαι το προτείνεις λόγω μεγέθους, σωστά; Γιατί ποιοτικά φαντάζομαι παρόμοιες κατασκευές θα είναι, μια και είναι απ τον ίδιο κατασκευαστή.

Πέρα απ το καντράν, ο φίλος σου είναι ικανοποιημένος απ το ποδήλατο σαν μεταφορικό μέσο; Την κάνει αξιοπρεπώς τη δουλειά του;

Σας έτυχε κάποιο ελαττωματικό και κάναν τους Κινέζους οι του gearbest;

Ναι, είναι ευχαριστημένος & αυτός & η γυναίκα του που το παίρνει. Μπορείς να το ξεκλειδώσεις & να πιάνει 30-32km/h, πιάνει 25km/h στην αρχή. Αυτό που λες για σπαστό, συμφωνώ, δεν έχω χώρο & καμιά φορά όταν βρέχει το βάζω μέσα στο κατάστημά μου. (CMS F16 Plus). Όσο αναφορά το μέγεθος, αν είσαι Αθήνα για μένα το 20LVXD30 ή το LO26 πρέπει να κοιτάς. Στην επαρχία που οι αποστάσεις είναι μικρότερες και γνωρίζουμε και τις λακκούβες, μπορεί κάποιος να πάρει μικρό σαν το δικό μου. Πάρε κάποιο και πάλι εδώ είμαστε!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, phanispal είπε

Πω, φαντάσου η δική μου τι κοκομπλόκο θα έχει φάει που έχει να δουλέψει 2 μήνες και κάτι.

korakios, πόσα χιλιόμετρα σου έβγαλε περίπου;

Ούτε ~600 χλμ...απλά κλείνει στιγμιαία όταν πάει να δώσει αρκετό ρεύμα (ανηφόρα)....μετά ξαναανοίγει , η ένδειξη πάντα δείχνει φουλ...

οι πρώτες μολύβδου που είχα έβγαλαν 3500+ χλμ και οι δεύτερες αλλάχθηκαν στα 1800 χωρίς να έχουν πρόβλημα, με σκοπό την πιο άνετη μεταφορά με λιθίου...

Η μλκ είναι οτι έχω τις τελευταίες αλλά πρέπει να άφησα τα καλώδια στο μαγαζί που έκανα την μετατροπή και δε μπορώ να τις κουμπώσω...δε θυμάμαι σε παγωνιές πόσο βγάζανε ,αλλά σίγουρα πάνω απο 20χλμ

Αν η δικιά σου έχει κανα δίμηνο είναι οκ ,αρκεί να ήταν φορτισμένη πάνω απο τη μέση ,αν όχι σήμερα κιόλας φόρτισέ την .Πρακτικά θέλει να φορτίζονται λίγο πάνω απο τη μέση ανα μήνα ,αλλά στην πράξη τουλάχιστον μια το τρίμηνο φουλ....

Επεξ/σία από korakios

Εμένα χωρίς καθόλου πετάλι, μόνο γκάζι, μου έβγαλε 25Km τώρα με τα κρύα μέχρι να πέσει στα 32V. Αυτά σε 3 μέρες, από λίγα κάθε μέρα. Δηλαδή 10Km έκανα σήμερα, ανηφόρες, κατηφόρες και έδειχνε 33 και κάτι (3 μπάρες σταθερά) πριν πέσει στις 2 μπάρες και κάποια στιγμή στη μία. Τώρα αν το ξανα-ανοίξω θα δείχνει αρχικά τέσσερις, αλλά μετά από λίγο στοιχηματίζω θα τα φτύσει. Είναι και καινούργια η μπαταρία, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αρνητικό.

Driver4 σ' ευχαριστώ για τις προτάσεις των Samebike. Η πιο σοβαρή λύση είναι τα kit σαν αυτό που έβαλε ο zio νομίζω. Είδα κάτι Bafang που είναι πύραυλοι, αλλά ανεβαίνουμε πολύ. Εντωμεταξύ κατάφερα και βρήκα ύψη τιμονιού/ σέλας που με βόλεψαν. Του 'χω πάρει το κολάι, μέχρι και σούζα έκανα!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...