Philippe Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 To Priority όχι, δεν έχει τελωνείο από Κίνα. Το θέμα είναι αν αξίζει τα λεφτά του το συγκεκριμένο (όπως και αυτό που έβαλα παραπάνω στο link, που πλέον ανέβηκε και άλλο). Μου φαίνονται αρκετά τσιμπημένα για κινέζικα. Χώρια που τα χοντρά λάστιχα είναι μάλλον υπερβολή και θα σου κόβουν "ιπποδύναμη", όπως γράφει και ο Doubt. Από την άλλη έχεις μοτέρ 500W οπότε θα τραβάει το διπλάσιο από αυτά των 250W, αλλά η μπαταρία των 480Wh έχει μικρή χωρητικότητα και θα σε βγάζει π.χ. το μισό από το CMS F16 Plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpar00 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Το αγόρασα εχτές από εδώ στα 765 ευρώ https://www.aliexpress.com/item/4000011050588.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Pas mal, με γεια και με το καλό να παραλάβεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpar00 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Αν ενδιαφέρει κάποιον το απλό Fiido D2, έχω δημοσιεύσει αγγελία στο παρακάτω λινκ: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyanokranos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 On 21/11/2019 at 00:15, johnykim said: Καλησπέρα. Αν ενδιαφέρει κάποιον το απλό Fiido D2, έχω δημοσιεύσει αγγελία στο παρακάτω λινκ: ΠΩς και αποφάσισες να το πουλήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, kyanokranos είπε ΠΩς και αποφάσισες να το πουλήσεις; Με έχει κουράσει λίγο η σέλα κοντά στα @@. Σε συνδυασμό κιόλας που κάνω ~18km/μέρα (2x9 συνεχόμενα). Χωρίς πλάκα, σκεφτόμουν να αλλάξω σέλα, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να φταίει ότι την έχω αρκετά ψηλά και όταν σταματάω, πατάω με τις μύτες των ποδιών. Αν την κατεβάσω όμως, δεν μπορώ να κάνω εύκολα πετάλι. Έτσι σκεφτόμουν μήπως να έπαιρνα ένα κανονικό καλύτερα (για τα ΣΚ όμως, όχι για κάθε μέρα). Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι ακόμα. Ίσως δοκιμάσω κάποια άλλη σέλα, ή κάνω κάποια πατέντα ώστε με πιο χαμηλό ύψος να μπορώ να κάνω εύκολα πετάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyanokranos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, johnykim said: Με έχει κουράσει λίγο η σέλα κοντά στα @@. Σε συνδυασμό κιόλας που κάνω ~18km/μέρα (2x9 συνεχόμενα). Χωρίς πλάκα, σκεφτόμουν να αλλάξω σέλα, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να φταίει ότι την έχω αρκετά ψηλά και όταν σταματάω, πατάω με τις μύτες των ποδιών. Αν την κατεβάσω όμως, δεν μπορώ να κάνω εύκολα πετάλι. Έτσι σκεφτόμουν μήπως να έπαιρνα ένα κανονικό καλύτερα (για τα ΣΚ όμως, όχι για κάθε μέρα). Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι ακόμα. Ίσως δοκιμάσω κάποια άλλη σέλα, ή κάνω κάποια πατέντα ώστε με πιο χαμηλό ύψος να μπορώ να κάνω εύκολα πετάλι. Και εγώ με τις μύτες πατάω, για ακριβώς τον ίδιο λόγο, αλλά έτσι είναι η σωστή θέση (μπορεις να βρεις βίντεο στο youtube με τη σωστη θέση της σέλας). Εγώ που κάνω 15-16km/μέρα δε με έχει κουρασει, αντιθέτως περιμένω πως και πως να το καβαλήσω! Πάντως η αλλαγη σέλας σίγουρα θα βοηθήσει και το έχω στο νου μου, μολις βρω λίγο χρόνο, να παραγγείλω απο aliexpress μία με διάκενο. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από kyanokranos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, kyanokranos είπε Και εγώ με τις μύτες πατάω, για ακριβώς τον ίδιο λόγο, αλλά έτσι είναι η σωστή θέση (μπορεις να βρεις βίντεο στο youtube με τη σωστη θέση της σέλας). Εγώ που κάνω 15-16km/μέρα δε με έχει κουρασει, αντιθέτως περιμένω πως και πως να το καβαλήσω! Πάντως η αλλαγη σέλας σίγουρα θα βοηθήσει και το έχω στο νου μου, μολις βρω λίγο χρόνο, να παραγγείλω απο aliexpress μία με διάκενο. Ίσως είμαι και υπερβολικός, τι να πω. Μήπως είναι καλύτερα να δοκιμάσεις τη σέλα από κοντά; Για να είσαι σίγουρος ότι σου ταιριάζει. Αυτές με διάκενο όντως είναι καλές και τις προτείνουν για τους άνδρες. Έχεις κοιτάξει συγκεκριμένα κάποια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyanokranos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 59 minutes ago, johnykim said: Ίσως είμαι και υπερβολικός, τι να πω. Μήπως είναι καλύτερα να δοκιμάσεις τη σέλα από κοντά; Για να είσαι σίγουρος ότι σου ταιριάζει. Αυτές με διάκενο όντως είναι καλές και τις προτείνουν για τους άνδρες. Έχεις κοιτάξει συγκεκριμένα κάποια; Είχαν ανεβάσει κάποιες στο FaceBook group, όταν τη βρω θα την ανεβάσω. Θα το σκεφτώ, μήπως, όντως πάω να τη δοκιμάσω σε κάποιο κατάστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Στις 19/11/2019 στις 3:05 ΠΜ, nikpar00 είπε Το αγόρασα εχτές από εδώ στα 765 ευρώ https://www.aliexpress.com/item/4000011050588.html Με τι μέθοδο αποστολής; με το καλό να το παραλάβεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Για πείτε τι να κάνω με τον πίσω λασπωτήρα του Fiido D2 που έχει σπάσει. Να πάρω τον ίδιο από εδώ; https://fiido.sg/fiido-rear-mudguard/ / https://www.passiongadgets.com/fiido-rear-mudguard/ Αλλά είμαι 99.9% σίγουρος ότι θα γίνει πάλι, δε νομίζω ότι ήταν ελαττωματικός δηλαδή. Αλλά αν δεν πάρω αυτόν, πού να κοιτάξω, π.χ. εδώ Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpar00 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, thanasisxask είπε Με τι μέθοδο αποστολής; με το καλό να το παραλάβεις! Δεν ξέρω, λέει κουριερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nteminio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Στις 19/11/2019 στις 3:05 ΠΜ, nikpar00 είπε Το αγόρασα εχτές από εδώ στα 765 ευρώ https://www.aliexpress.com/item/4000011050588.html Φιλε ψηνομαι να το τσιμπησω κι εγω, οδηγησα ενα ιδιο και μου αρεσε πολυ, παει σε χωμα βουνα παραλιες και ειναι πολυ ανετο. Περιμενω μπλακ φραιντει που θα πεσει λιγο. Επισης γιατι δεν το πηρες με επιλογη δωρεαν μεταφορικων που βγαινει ιδια λεφτα? Σε περιπτωση refund θα σαι πιο εξασφαλισμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpar00 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δεν το σκέφτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα