phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Το Fiido D2S είναι λίγο διαφορετικό. Όπως και να 'χει, δε σφίγγει άλλο, έβαλα όση δύναμη μπορούσα και δεν γύρισε ούτε χιλιοστό. Από την αρχή έτσι ήταν. Εσένα δηλαδή δεν παίζει καθόλου; Είναι ένα άκαμπτο σύνολο ας πούμε;
anergos13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Το Fiido D2S είναι λίγο διαφορετικό. Όπως και να 'χει, δε σφίγγει άλλο, έβαλα όση δύναμη μπορούσα και δεν γύρισε ούτε χιλιοστό. Από την αρχή έτσι ήταν. Εσένα δηλαδή δεν παίζει καθόλου; Είναι ένα άκαμπτο σύνολο ας πούμε; Το shifting έχω...Μια φορά το μήνα το σφίγγω λίγο...Και Ναι μετά είναι Μασιφ...
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Τι να σου πω, εγώ δε μπορώ να το σφίξω περισσότερο απ' όσο είναι ήδη. Δοκίμασα και με τα άλεν-γωνιές που ήρθαν με το ποδήλατο γιατί πριν προσπαθούσα με ένα τύπου κατσαβίδι μπας και, αλλά τίποτα. Κόκκαλο. Τώρα να έχει φρακάρει και παράλληλα να μην είναι τέρμα σφιγμένη, δε νομίζω.
namastegt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) για τις λακουβες να ξερεις,100 μετρα φαρδυς να ειναι ο δρομος-ετσι και παιζει λακουβα οσο μικρη και να ειναι.Στανταρ θα πεσεις μεσα,ειναι νομος. την εξωτερικη βιδα που εχει(αν εχει;) στο λαιμο προσπαθησες να την σφιξεις;νομιζω εχει εκει που κουμπωνει ο μηχανισμος του τιμονιου στην αντιθετη πλευρα που υπαρχει ο γαντζος που το κουμπωνει.εχει μια αλενοβιδα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από namastegt
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Έχουν γίνει τόσες παρεμβάσεις από έργα στους δρόμους, που έχουν σε όλο τους το πλάτος σαμαράκια και άλλες κακοτεχνίες. Πάντως το τρίξιμο μ' έχει ξενερώσει περισσότερο απ' όλα. Δε βλέπω άλλη βίδα σε εκείνο το σημείο εκτός από την κεντρική εσωτερική.
namastegt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, phanispal είπε Έχουν γίνει τόσες παρεμβάσεις από έργα στους δρόμους, που έχουν σε όλο τους το πλάτος σαμαράκια και άλλες κακοτεχνίες. Πάντως το τρίξιμο μ' έχει ξενερώσει περισσότερο απ' όλα. Δε βλέπω άλλη βίδα σε εκείνο το σημείο εκτός από την κεντρική εσωτερική. αυτην εδω λεω.
icebox Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά έχω το fiido d1 σχεδόν 1 χρόνο τώρα. Είχα και εγώ θέματα με τον τζόγο και τρίξιμο .όλα αυτά τα έφτιαξα . Για το τρίξιμο το μόνο που θες είναι λίγο διάφανο γράσο. Το βάζεις εκεί που κλειδώνει και γενικά εκεί που ακουμπάνε τα μέταλλα μεταξύ τους. Δεν είχε καθόλου. Τώρα για τον τζόγο , είναι συνδυασμός 3 βιδών. Της μεγάλης που δεν θέλει πολύ σφίξιμο γιατί μετά δε θα γυρνάει το τιμόνι. Τις πλαϊνής που θέλει αρκετό σφίξιμο αλλά προσοχή μην χαλάσει η τρύπα του άλλεν αν και μπορείς να βρείς εύκολα την βίδα. θα πρέπει μετά να φτιάξεις και την βίδα με το πλακέ μέταλλο με βαθμό που το κούμπωμα να γίνεται με λίγη δύναμη σε φυσιολογικά πλαίσια. Θέλει λίγες δοκιμές, ίσος πολύ λίγος τζόγος μείνει αλλά αν βάλεις το γράσο δε το καταλαβαίνεις και δεν τον ακούς. 2
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι ήθελα και μίλαγα ο παπάρας; Σήμερα έσπασε ο πίσω λασπωτήρας, κάπου μετά από 200 χιλιόμετρα. Τώρα τι κάνουμε; Επίσης, παρακάτω μπορείτε να δείτε ότι δεν υπάρχει καμία βίδα την οποία μπορώ να σφίξω, παρά μόνο η εσωτερική. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από phanispal
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το σπάσιμο δεν φαίνεται καλά, ένα μικρό κομμάτι στο τέλος του φτερού; Αν είναι εκεί μικρό το κακό... Αν είναι παραπάνω μήπως βγαίνουν αυτοί οι λασπωτήρες και μπορείς να βάλεις universal πλαστικούς; Πως έσπασε; Από τράνταγμα στο δρόμο; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από zio10
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Έχει μείνει ένα μικρό κομμάτι που είναι ακόμα βιδωμένο πάνω στο σκελετό (δεύτερη φωτό) και στην πρώτη φαίνεται ο υπόλοιπος. Ακόμα κάνει τη δουλειά του (μέχρι να διαλυθεί εντελώς και να εξαφανιστεί that is), αλλά κοπανάει πάνω στο σκελετό και κάνει θόρυβο. Λογικά έσπασε σήμερα, αλλά δε νομίζω ότι έγινε εντελώς ξαφνικά, φαντάζομαι άρχισε να την ακούει σταδιακά. Ότι βγαίνουν, βγαίνουν. Το θέμα είναι τι ταιριάζει να μπει εκεί και πού το βρίσκω.
johnykim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, phanispal είπε Έχει μείνει ένα μικρό κομμάτι που είναι ακόμα βιδωμένο πάνω στο σκελετό (δεύτερη φωτό) και στην πρώτη φαίνεται ο υπόλοιπος. Ακόμα κάνει τη δουλειά του (μέχρι να διαλυθεί εντελώς και να εξαφανιστεί that is), αλλά κοπανάει πάνω στο σκελετό και κάνει θόρυβο. Λογικά έσπασε σήμερα, αλλά δε νομίζω ότι έγινε εντελώς ξαφνικά, φαντάζομαι άρχισε να την ακούει σταδιακά. Ότι βγαίνουν, βγαίνουν. Το θέμα είναι τι ταιριάζει να μπει εκεί και πού το βρίσκω. Θα σου πρότεινα να τον βγάλεις τελείως, μέχρι να τον φτιάξεις πάλι, γιατί σε εμένα ήταν λίγο επικίνδυνος. Μου είχε ξεβιδωθεί η βίδα ενώ βρισκόμουν στο δρόμο (αυτή που έχει μείνει στο μικρό κομμάτι που λες), και είχε μπλοκάρει τον πίσω τροχό καθώς πήγαινα να ξεκινήσω. Στην περίπτωση σου, δεν γνωρίζω πως να το στερεώσεις γιατί έσπασε το κομμάτι με την τρύπα. Εγώ τον είχα δέσει με tire wraps. Στις 18/10/2019 στις 10:22 ΠΜ, icebox είπε Παιδιά έχω το fiido d1 σχεδόν 1 χρόνο τώρα. Είχα και εγώ θέματα με τον τζόγο και τρίξιμο .όλα αυτά τα έφτιαξα . Για το τρίξιμο το μόνο που θες είναι λίγο διάφανο γράσο. Το βάζεις εκεί που κλειδώνει και γενικά εκεί που ακουμπάνε τα μέταλλα μεταξύ τους. Δεν είχε καθόλου. Τώρα για τον τζόγο , είναι συνδυασμός 3 βιδών. Της μεγάλης που δεν θέλει πολύ σφίξιμο γιατί μετά δε θα γυρνάει το τιμόνι. Τις πλαϊνής που θέλει αρκετό σφίξιμο αλλά προσοχή μην χαλάσει η τρύπα του άλλεν αν και μπορείς να βρείς εύκολα την βίδα. θα πρέπει μετά να φτιάξεις και την βίδα με το πλακέ μέταλλο με βαθμό που το κούμπωμα να γίνεται με λίγη δύναμη σε φυσιολογικά πλαίσια. Θέλει λίγες δοκιμές, ίσος πολύ λίγος τζόγος μείνει αλλά αν βάλεις το γράσο δε το καταλαβαίνεις και δεν τον ακούς. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Ο συνδιασμός των τριών βιδών που περιγράφεις, κάνει αρκετά καλή δουλειά. Μέχρι και σήμερα, έσφιγγα (χωρίς υπερβολές) μόνο την κεντρική. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από johnykim
phanispal Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Κι εγώ με tie wrap σκεφτόμουν να δοκιμάσω να τον στερεώσω. Το δικό μου όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν έχει άλλες βίδες πλην της εσωτερικής κεντρικής.
phanispal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επόμενη αγορά: Αναρωτιέμαι βέβαια πώς γίνεται να πιάνει 45 km/h ενώ είναι 250W και λογικά θα είναι αρκετά βαρύτερο από τα απλά ηλεκτρικά ποδήλατα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από phanispal
kalmik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Mεγάλη πληγη αυτοί οι αυτοκλητοι influencers.... 1
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Με 250w μοτέρ μου φαίνεται απίθανο να πιάνει τόσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα