killer_instinct Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Στις 16/2/2025 στις 6:21 ΜΜ, batig0al είπε Τι budget έχεις; Θες την επιδότηση; Σε ενδιαφέρουν μεταχειρισμένα; Τι ύψος έχεις; Τι χρήση θα του κάνεις (π.χ 95% άσφαλτο commuting); Άλλες προσωπικές προτιμήσεις (π.χ. να είναι με τιμόνι mountain αποκλειστικά) Τελικά μου έφτιαξαν το μοτέρ με ένα τσουχτερό βέβαια ποσό. Αλλά κατέληξα πως δεν ήθελα καινούργιο γιατί θα φοβάμαι να το αφήνω έξω και θα πρέπει να κουβαλάω 10 κλειδαριές μαζί. Αυτό είναι παλιό, όχι επώνυμο και δεν τραβάει τα βλέμματα. Ευχαριστώ!
laxanoulis Δημοσ. Πέμπτη στις 09:32 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:32 πμ Καλημέρα σας. Νέος στην αναζήτηση ηλεκτρικού ποδηλάτου και έχω διάφορες ερωτήσεις. Αρχικά για την επιδότηση του 40%, τι ακριβώς παίζει, εννοώ διάβασα πρόσφατα ότι για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα συνήθως δεν έχει φράγκα το πρόγραμμα και κάνουν πολύ καιρό να σου επιστρέψουν το ποσό. Ισχύει το ίδιο και με τα ποδήλατα ή όχι? Επίσης, επειδή διάβασα και κάποια posts στο thread, τι θα προτείνατε κοντά στα 1000€? Διάβασα πχ για τα Nilox ότι δεν... Αν και βλέπω ότι έχουν καλές κριτικές στο Σκρουτζ. Είμαι 1.90μ, περίπου 85-90 κιλά και το θέλω για μετακίνηση περιφερειακά και εντός επαρχιακής πόλης για δουλειές και για να πηγαινοέρχομαι, ίσως, στην εργασία μου που είναι περίπου στα 20km(πήγαινε - έλα).
imr Δημοσ. Πέμπτη στις 04:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:44 μμ 7 hours ago, laxanoulis said: Καλημέρα σας. Νέος στην αναζήτηση ηλεκτρικού ποδηλάτου και έχω διάφορες ερωτήσεις. Αρχικά για την επιδότηση του 40%, τι ακριβώς παίζει, εννοώ διάβασα πρόσφατα ότι για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα συνήθως δεν έχει φράγκα το πρόγραμμα και κάνουν πολύ καιρό να σου επιστρέψουν το ποσό. Ισχύει το ίδιο και με τα ποδήλατα ή όχι? Επίσης, επειδή διάβασα και κάποια posts στο thread, τι θα προτείνατε κοντά στα 1000€? Διάβασα πχ για τα Nilox ότι δεν... Αν και βλέπω ότι έχουν καλές κριτικές στο Σκρουτζ. Είμαι 1.90μ, περίπου 85-90 κιλά και το θέλω για μετακίνηση περιφερειακά και εντός επαρχιακής πόλης για δουλειές και για να πηγαινοέρχομαι, ίσως, στην εργασία μου που είναι περίπου στα 20km(πήγαινε - έλα). Για τα αυτοκινητα εχουν τελειωσει τα λεφτα εδω και καιρο, απλα εχουν κανει καποιες μικρες προσθηκες ανα διαστηματα. Για τα ποδηλατα ειναι ξεχωριστο budget και εχει ακομα ενα ποσο διαθεσιμο. Δεν εχω μεγαλη εμπειρια για να σου προτενω για αυτο αλλα καλυτερα δοκιμασε τα απο κοντα και κανε μια βολτα αν μπορεις. Εγω σκεφτομαι το ducati Mig-S https://www.kosmoride.gr/product/ducati-n-a-mig-s/ Στην αρχικη του τιμη σιγουρα δεν αξιζει αφγου παιρνεις καρμπον αλλα στα 2.3κ με την επιδοτηση μου φαινεται πολυ καλο value. Εχει καποιος εμπειρια η περισοτερη γνωση σχετικα με τα περιφερειακα του? Κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα? 1
batig0al Δημοσ. Σάββατο στις 04:47 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:47 μμ Στα ebikes υπάρχει ένα εξαιρετικό deal, το Voya E+ 3 στα 829€ με μεταφορικά. Βγαίνει σε τέσσερα ωραία χρώματα, προσοχή να είναι η έκδοση 10-speed γιατί βγαίνει και σε έκδοση μιας μόνο ταχύτητας με ιμάντα (belt) αντί αλυσίδας/ντεραγιέρ. Η μάρκα ουσιαστικά είναι Giant σε συνεργασία με Bafang μοτέρ που είναι η πιο αξιόπιστη από Κίνα. Ελαφρύ hub μοτέρ (δηλαδή στη ρόδα έναντι των πιο ακριβών ebike που έχουν το μοτέρ στη μεσαία τριβή), Panasonic μπαταρία 250 με fast charge 60% σε 80 λεπτά, υδραυλικά δισκόφρενα, Shimano Deore ταχύτητες, 29x38mm λάστιχα. Σχετική συζήτηση και εδώ που το είχα ανεβάσει. Αξιόπιστο γερμανικό site, έχω αγοράσει από εκεί ποδήλατο για φίλο. Στην Ελλάδα το ίδιο ebike πωλείται 1800. Μια καλή πηγή προσφορών είναι εδώ αλλά πρέπει να έχεις γνώσεις και πολλά μαγαζιά δεν στέλνουν Ελλάδα. Έχω εμπειρία/γνώσεις και το DUCATI δεν είναι καθόλου καλή επιλογή. Υποθέτοντας ένα budget 2-2.5k, απάντα και τις άλλες ερωτήσεις για να κάνω μια σχετική έρευνα. Σε ενδιαφέρουν μεταχειρισμένα; Τι ύψος έχεις; Τι χρήση θα του κάνεις (π.χ 95% άσφαλτο commuting); Άλλες προσωπικές προτιμήσεις (π.χ. να είναι με τιμόνι mountain αποκλειστικά) 2
imr Δημοσ. Σάββατο στις 05:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:24 μμ (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, batig0al said: Έχω εμπειρία/γνώσεις και το DUCATI δεν είναι καθόλου καλή επιλογή. Υποθέτοντας ένα budget 2-2.5k, απάντα και τις άλλες ερωτήσεις για να κάνω μια σχετική έρευνα. Σε ενδιαφέρουν μεταχειρισμένα; Τι ύψος έχεις; Τι χρήση θα του κάνεις (π.χ 95% άσφαλτο commuting); Άλλες προσωπικές προτιμήσεις (π.χ. να είναι με τιμόνι mountain αποκλειστικά) Το θέλω για χαλαρές κυρίως βόλτες στο βουνό. Δεν κοιτάω μεταχειρισμενα γιατι θέλω να βάλω και δοσεις σε πιστωτική. Εκτός αν μιλάμε για τρομερό deal που να ξεπερνά και την επιδότηση. Το βασικό που με ενδιαφέρει σχετικά με χαρακτηριστικα είναι να είναι full suspension και μεχρι 2-βαρια 3κ με την επιδοτηση Επεξ/σία Σάββατο στις 05:43 μμ από imr
zio10 Δημοσ. Σάββατο στις 06:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:27 μμ 1 ώρα πριν, batig0al είπε Στα ebikes υπάρχει ένα εξαιρετικό deal, το Voya E+ 3 στα 829€ με μεταφορικά. Βγαίνει σε τέσσερα ωραία χρώματα, προσοχή να είναι η έκδοση 10-speed γιατί βγαίνει και σε έκδοση μιας μόνο ταχύτητας με ιμάντα (belt) αντί αλυσίδας/ντεραγιέρ. Η μάρκα ουσιαστικά είναι Giant σε συνεργασία με Bafang μοτέρ που είναι η πιο αξιόπιστη από Κίνα. Ελαφρύ hub μοτέρ (δηλαδή στη ρόδα έναντι των πιο ακριβών ebike που έχουν το μοτέρ στη μεσαία τριβή), Panasonic μπαταρία 250 με fast charge 60% σε 80 λεπτά, υδραυλικά δισκόφρενα, Shimano Deore ταχύτητες, 29x38mm λάστιχα. Σχετική συζήτηση και εδώ που το είχα ανεβάσει. Αξιόπιστο γερμανικό site, έχω αγοράσει από εκεί ποδήλατο για φίλο. Στην Ελλάδα το ίδιο ebike πωλείται 1800. Μια καλή πηγή προσφορών είναι εδώ αλλά πρέπει να έχεις γνώσεις και πολλά μαγαζιά δεν στέλνουν Ελλάδα. Έχω εμπειρία/γνώσεις και το DUCATI δεν είναι καθόλου καλή επιλογή. Υποθέτοντας ένα budget 2-2.5k, απάντα και τις άλλες ερωτήσεις για να κάνω μια σχετική έρευνα. Σε ενδιαφέρουν μεταχειρισμένα; Τι ύψος έχεις; Τι χρήση θα του κάνεις (π.χ 95% άσφαλτο commuting); Άλλες προσωπικές προτιμήσεις (π.χ. να είναι με τιμόνι mountain αποκλειστικά) Σε τέτοιου είδους ποδήλατα (χωρίς εμφανή ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά δηλαδή) είναι εύκολο να γίνει κάποια επισκευή - αντικατάσταση αν χρειαστεί πχ στη μπαταρία ;
batig0al Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Στις 8/3/2025 στις 5:24 ΜΜ, imr είπε Το θέλω για χαλαρές κυρίως βόλτες στο βουνό. Δεν κοιτάω μεταχειρισμενα γιατι θέλω να βάλω και δοσεις σε πιστωτική. Εκτός αν μιλάμε για τρομερό deal που να ξεπερνά και την επιδότηση. Το βασικό που με ενδιαφέρει σχετικά με χαρακτηριστικα είναι να είναι full suspension και μεχρι 2-βαρια 3κ με την επιδοτηση Αν είσαι 1.85-1.95, αυτό εδώ στα €2.434 με μεταφορικά, είναι καλό deal (προσοχή να είναι η SLX έκδοση). Δυνατά σημεία: 29", carbon, 20.5 κιλά, Yamaha μοτέρ, καλές αναρτήσεις, καλά λάστιχα, Shimano SLX καλή σειρά, καλά φρένα Formula Cura, καλά περιφερειακά Race Face & Selle Italia. Αδυναμίες: 500αρα μπαταρία, άγνωστη μάρκα χωρίς αντιπρόσωπο Ελλάδα, απουσία επιδότησης. Αλλιώς αναμονή μήπως εμφανιστεί και στα άλλα νούμερα ή για να εμφανιστεί κάτι άλλο καλό στο mydealz. Μπορείς και με auto browser translate να διαβάζεις τα σχόλια εκεί, είναι γνώστες. Αν δεις κάτι που να σου αρέσει, στείλε εδώ για να σου πω άποψη, δυνατά και αδύναμα σημεία για να είσαι σε καλύτερη θέση να κρίνεις. Στις 8/3/2025 στις 6:27 ΜΜ, zio10 είπε Σε τέτοιου είδους ποδήλατα (χωρίς εμφανή ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά δηλαδή) είναι εύκολο να γίνει κάποια επισκευή - αντικατάσταση αν χρειαστεί πχ στη μπαταρία ; Όχι, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι όμως και αδύνατο. 1
tutuyo Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) το θεμα του after sales στα ηλεκτρικα ποδηλατα ειναι πολυ σημαντικο. Αλλα καταλαβαινω οτι ακομη ειμαστε σε νηπιακο επιπεδο Γενικα βλεπω οτι η εγχωρια αγορα δινει 2 ετη εγγυηση στο σκελετο/αμιγως ποδηλατικα και 1 ετος στο μοτερ Βεβαια, το καλο με τις ηλεκτρικες μετατροπες ειναι οτι ειναι modular, δλδ το θεωρω απιθανο να χαλασει και ο κοντρολερ και η μπαταρια και το μοτερ μαζι. Αν χαλασει ενα απο αυτα, το αντικαθιστας (τωρα με τι κοστος αγνωστο) Επισης κατι αλλο που νομιζω ειναι καλο να δει καποιος υποψηφιος αγοραστης ειναι η μπαταρια και η φορτιση αυτης. Απο οτι ειδα υπαρχει η κατηγορια που η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη στον σκελετο και αρα χρειαζεσαι πριζα κοντα στο ποδηλατο για να φορτισεις και η κατηγορια με τις αποσπωμενες που παιρνεις την μπαταρια παραμασχαλα και φορτιζεις σπιτι. Νομιζω σαφως πιο ανετο το 2ο... Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από tutuyo
imr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 9 hours ago, batig0al said: Αν είσαι 1.85-1.95, αυτό εδώ στα €2.434 με μεταφορικά, είναι καλό deal (προσοχή να είναι η SLX έκδοση). Δυνατά σημεία: 29", carbon, 20.5 κιλά, Yamaha μοτέρ, καλές αναρτήσεις, καλά λάστιχα, Shimano SLX καλή σειρά, καλά φρένα Formula Cura, καλά περιφερειακά Race Face & Selle Italia. Αδυναμίες: 500αρα μπαταρία, άγνωστη μάρκα χωρίς αντιπρόσωπο Ελλάδα, απουσία επιδότησης. Αλλιώς αναμονή μήπως εμφανιστεί και στα άλλα νούμερα ή για να εμφανιστεί κάτι άλλο καλό στο mydealz. Μπορείς και με auto browser translate να διαβάζεις τα σχόλια εκεί, είναι γνώστες. Αν δεις κάτι που να σου αρέσει, στείλε εδώ για να σου πω άποψη, δυνατά και αδύναμα σημεία για να είσαι σε καλύτερη θέση να κρίνεις. Όχι, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι όμως και αδύνατο. Ευχαριστώ, δεν φαίνεται το λινκ. 2300 και καρμπόν? 37 minutes ago, tutuyo said: το θεμα του after sales στα ηλεκτρικα ποδηλατα ειναι πολυ σημαντικο. Αλλα καταλαβαινω οτι ακομη ειμαστε σε νηπιακο επιπεδο Γενικα βλεπω οτι η εγχωρια αγορα δινει 2 ετη εγγυηση στο σκελετο/αμιγως ποδηλατικα και 1 ετος στο μοτερ Βεβαια, το καλο με τις ηλεκτρικες μετατροπες ειναι οτι ειναι modular, δλδ το θεωρω απιθανο να χαλασει και ο κοντρολερ και η μπαταρια και το μοτερ μαζι. Αν χαλασει ενα απο αυτα, το αντικαθιστας (τωρα με τι κοστος αγνωστο) Επισης κατι αλλο που νομιζω ειναι καλο να δει καποιος υποψηφιος αγοραστης ειναι η μπαταρια και η φορτιση αυτης. Απο οτι ειδα υπαρχει η κατηγορια που η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη στον σκελετο και αρα χρειαζεσαι πριζα κοντα στο ποδηλατο για να φορτισεις και η κατηγορια με τις αποσπωμενες που παιρνεις την μπαταρια παραμασχαλα και φορτιζεις σπιτι. Νομιζω σαφως πιο ανετο το 2ο... Νομίζω ότι σε όλα βγαίνει η μπαταρία σχετικά εύκολα, απλά υπάρχει ένα κάλυμμα στον σκελετό δεν βγαίνει με ένα κουμπι Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από imr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα