exitpc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Εχει κανεις εμπειρια με τα aniioki?Εχω διαβασει τα παντα στο reddit και οι αποψεις διιστανται.Για το γουστο μου ειναι οτι πρεπει,αλλα μην κλαιω και τα χρηματα https://aniioki-eu.com/products/a8-pro-max-52v-ebike
batig0al Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) @exitpc 45 κιλά, 1200W μοτέρ... τα πετάλια τι τα θες; Γιατί να μην πάρεις μηχανή; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από batig0al 1 1
Balrog Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Καλησπέρα! Έχει βρει κανείς ποδηλατάδικο για ηλεκτρικά; Κάτι έπαθε το μοτέρ του δικού μου και δεν τραβάει. Τα κανονικά ποδηλατάδικα δεν αναλαμβάνουν, μάλιστα ενοχλούνται που βλέπουν κινέζικο και σου λένε με υφάκι "να πας εκεί που το πήρες". Στην Κίνα να πάω ρε μλκ; 1
dimitrakis1991 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Balrog είπε Καλησπέρα! Έχει βρει κανείς ποδηλατάδικο για ηλεκτρικά; Κάτι έπαθε το μοτέρ του δικού μου και δεν τραβάει. Τα κανονικά ποδηλατάδικα δεν αναλαμβάνουν, μάλιστα ενοχλούνται που βλέπουν κινέζικο και σου λένε με υφάκι "να πας εκεί που το πήρες". Στην Κίνα να πάω ρε μλκ; Εμένα μου μιλουσε με υφακι ιδιοκτήτης ποδηλαταδικου επειδή ήθελα να συμπληρώσω αέρα σε mountain bike,μιας και το έχω κάνει μετατροπή σε tubeless και η βαλβίδα έχει ένα θεματακι μικρό.Επειδη λοιπόν δεν αγόρασα από αυτόν το ποδήλατο μου έλεγε με ειρωνικο ύφος "γιατί δεν πας να σου βάλουν αέρα και να στο φτιάξουν από εκεί που το πήρες?"Ε μου κάρφωσε μπιέλα και του απάντησα ότι αν ο μάστορας μου δεν είχε φύγει για καλοκαιρινές διακοπές να είστε σίγουρος ότι σε αυτόν θα πήγαινα!!!Βέβαια ο διάλογος έγινε αφότου συμπλήρωσα αέρα 😝Αλλά για το θέμα που έχει το ποδήλατο σου μήπως θα πρέπει να απευθυνθείς σε μαγαζιά που πουλάνε ηλεκτρικά ποδήλατα,σκούτερ κλπ ίσως?? 1
batig0al Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 3/2/2025 στις 7:35 ΠΜ, phanispal είπε Το παράλογο πού βλέπετε δεν καταλαβαίνω. Στο ότι η πλευρά του καταστήματος, στην ευκαιρία να προσελκύσει νέο πελάτη, έστω και αν αυτή είναι τύπου 5% σε συμπλήρωση αέρα, όχι μόνο δεν την εξερευνά αλλά απωθεί τον υποψήφιο πελάτη. Καταλαβαίνω τη λογική να μην ασχολείσαι με custom ηλεκτρικά, αναρτήσεις ή οτιδήποτε. Επίσης καταλαβαίνω το να μην είσαι κορόιδο αναλαμβάνοντας να διορθώσεις βλακείες άλλων ή να βάζεις αέρα τζάμπα αλλά υπάρχει και η μέση οδός. Μπορείς να αρνηθείς κάτι ειλικρινά και χωρίς ύφος, ή να πεις στον πελάτη ορίστε η τρόμπα, φούσκωσε το κτλ. @Balrog Δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με custom ηλεκτρικά. Ωστόσο, θα αναζητούσα μέσω google ποδηλατάδικα που διαφημίζουν custom ηλεκτρικές μετατροπές και έχουν καλές κριτικές (π.χ. Hummerbikes) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από batig0al 1 1
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 52 λεπτά πριν, batig0al είπε Στο ότι η πλευρά του καταστήματος, στην ευκαιρία να προσελκύσει νέο πελάτη, έστω και αν αυτή είναι τύπου 5% σε συμπλήρωση αέρα, όχι μόνο δεν την εξερευνά αλλά απωθεί τον υποψήφιο πελάτη. Μάλλον επειδή θεωρεί (ορθά ή λανθασμένα) ότι εγώ που παρήγγειλα το Fiido D2 από το Κουρδιστάν δεν υπάρχει περίπτωση να του ρίξω τα λεφτά που θέλει από μένα στην επιχείρησή του και τον θέλω μόνο για να φουσκώσω κάνα λάστιχο. Δεν επικροτώ το σκεπτικό απαραίτητα, αλλά πρώτον, δε μπορεί όλοι να είναι σωστοί επαγγελματίες και δεύτερον, κάποιοι έχουν την εμπειρία να κρίνουν ποιους θέλουν για πελάτες και ποιους όχι. 1
Balrog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ, θα ψάξω στο facebook σε κανένα group. Πάντως εμένα κατά καιρούς 2-3 με έχουν διώξει, ενώ είχα σκοπό να τους αφήσω αρκετά φράγκα. Όχι για το ηλεκτρικό κομμάτι, για το συμβατικό (φρένα, ταχύτητες κλπ που ήθελα να βελτιώσω). Π.χ. σε έναν μπάρμπα στη Ν. Μάκρη (Damianbikes ή κάπως έτσι) που τον είχα βρει στο Skroutz, είχα πάει το καλοκαίρι με πρόθεση να αγοράσω ένα σωρό εξοπλισμό 200-300€ (κράνος, εργαλεία κλπ). Δηλαδή την είχα έτοιμη τη λίστα. Αλλά ξεκίνησα την κουβέντα με ένα πρόβλημα που είχε η ρόδα και ο τύπος μόλις είδε το κινέζικο, ξίνισε. Κρίμα, γιατί απ' ό,τι κατάλαβα έχει την κόρη(;) του στο κατάστημα και φέρνει πολλά brands και την έκοψα για πολύ σωστή και φιλική στο τηλέφωνο.
killer_instinct Δημοσ. Παρασκευή στις 12:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:39 μμ Καλησπέρα! Είχα πάρει το 2018 ένα EMW ποδήλατο, εν γνώση μου πως θα αντιμετωπίσω πρόβλημε με την υποστήριξη after sales. Πλέον μετά από 7 χρόνια και κοντά 9Κ χιλιόμετρα το μοτέρ του τα κακάρωσε. Λίγο το το έψαξα, η υποστήριξή του είναι απογοητευτική. Δεν γνωρίζουν εάν θα βρεθεί μοτέρ και αν αξίζει να το επισκευάσω. Οπότε σκεφτόμουν νέα αγορά αλλά με κάποιον κατασκευαστή με τα παρακάτω κριτήρια: Να υπάρχουν ανταλλακτικά στα μέρη που υποστηρίζουν την ηλεκτροκίνηση, ακόμα και μετά από ~7 χρόνια, όπως μου κράτησε το ποδήλατο. Να μην είναι γυφτοκινεζιά σαν τα EMW που όλα τα άλλα -μη ηλέκτρικά μέρη- ήταν κακό τοποθετημένα. ΠΧ τα τακάκια δεν έπιαναν όλη την δισκόπλακα, αναρτήσεις για τα μπάζα, κτλ. Έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ!
batig0al Δημοσ. Κυριακή στις 06:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:21 μμ Στις 14/2/2025 στις 12:39 ΜΜ, killer_instinct είπε Καλησπέρα! Είχα πάρει το 2018 ένα EMW ποδήλατο, εν γνώση μου πως θα αντιμετωπίσω πρόβλημε με την υποστήριξη after sales. Πλέον μετά από 7 χρόνια και κοντά 9Κ χιλιόμετρα το μοτέρ του τα κακάρωσε. Λίγο το το έψαξα, η υποστήριξή του είναι απογοητευτική. Δεν γνωρίζουν εάν θα βρεθεί μοτέρ και αν αξίζει να το επισκευάσω. Οπότε σκεφτόμουν νέα αγορά αλλά με κάποιον κατασκευαστή με τα παρακάτω κριτήρια: Να υπάρχουν ανταλλακτικά στα μέρη που υποστηρίζουν την ηλεκτροκίνηση, ακόμα και μετά από ~7 χρόνια, όπως μου κράτησε το ποδήλατο. Να μην είναι γυφτοκινεζιά σαν τα EMW που όλα τα άλλα -μη ηλέκτρικά μέρη- ήταν κακό τοποθετημένα. ΠΧ τα τακάκια δεν έπιαναν όλη την δισκόπλακα, αναρτήσεις για τα μπάζα, κτλ. Έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ! Τι budget έχεις; Θες την επιδότηση; Σε ενδιαφέρουν μεταχειρισμένα; Τι ύψος έχεις; Τι χρήση θα του κάνεις (π.χ 95% άσφαλτο commuting); Άλλες προσωπικές προτιμήσεις (π.χ. να είναι με τιμόνι mountain αποκλειστικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα