dancer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, stafaf είπε Και τι μας νοιάζουν όλες αυτές οι κινέζικες μάρκες που δεν έρχονται Ευρώπη; Μεχρι την Ινδία φτάνουν. Κοντεύουμε να μάθουμε την ισοτιμία Ευρώ/Ρουπίας. Να τα χαίρονται. αλλαξε φορουμ αμα δε σου αρεσει, εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ και ενημερωνομαστε για οτιδηποτε καινουριο βγαινει , επισης υπαρχουν και ατομα απο κινα και ινδια που μπαινουν στο Insomnia γτ η ελλαδα ειναι πολυπολιτισμικη πολυ κομψο κινητο παντως και σε καλη τιμη αν ειχε την υποστηριξη της xiaomi ανετα θα επαιρνα 1 1
purespyros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, blueakamah είπε Παμε μωρη πουτάνα Oppo δύναμη! Παιδια φαινεται πολυ ομορφο το κινητο! Η εταιρεία Realme –αποτελούσε sub-brand της Oppo μέχρι που ανεξαρτητοποιήθηκε το 2018. όπως και να έχει όμως είναι αρκετά ωραίο τηλέφωνο με άριστα χαρακτηριστικά.
stafaf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, dancer είπε επισης υπαρχουν και ατομα απο κινα και ινδια που μπαινουν στο Insomnia γτ η ελλαδα ειναι πολυπολιτισμικη 😂🤣😂🤣. Να'σαι καλά κάναμε καινούργιο συκώτι απ'το γέλιο. 1
blueakamah Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, purespyros είπε Η εταιρεία Realme –αποτελούσε sub-brand της Oppo μέχρι που ανεξαρτητοποιήθηκε το 2018. όπως και να έχει όμως είναι αρκετά ωραίο τηλέφωνο με άριστα χαρακτηριστικά. ρε στραβουλιακα το ειδα, γιατι μου μεγαλωνεις τα γραμματα
naka Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 ιδιο redmi note 7 με μια καμερα επιπλεον απο εμφανιση
chios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Τούμπανο είναι έχει τα πάντα και καλή υποστήριξη αλλά χωρίς Β20 επίσης δεν ξέρω αν έχει όλες τις γλώσσες και Google apps .
termitiss Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, stafaf είπε Και τι μας νοιάζουν όλες αυτές οι κινέζικες μάρκες που δεν έρχονται Ευρώπη; Μεχρι την Ινδία φτάνουν. Κοντεύουμε να μάθουμε την ισοτιμία Ευρώ/Ρουπίας. Να τα χαίρονται. έχει σχέδια να μπει και στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρώτη προσπάθεια το Realme 3 pro 1
vbeka9733 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 να αυτο ειναι σχεδιο οχι το iphone με το τουβλακι. Γιατι αυτοι εχουν λεφτα για 64mp και η apple οχι;. (α ναι ξερω σημασια δε εχει το μεγεθος αλλα πως το χρησιμοποιεις)
stafaf Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, termitiss είπε έχει σχέδια να μπει και στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρώτη προσπάθεια το Realme 3 pro Μακάρι και καλώς να'ρθει.
blueakamah Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, basilis_k6 είπε όλα ωραια αλλα βρε παιδια εκει στην κίνα, ενα τηλεφωνάκι 5.8 θα βγάλουμε επιτέλους? τι μανια ειναι αυτη με τα 6+... Οι συσκευές με διαστάσεις 5.8 η 6,4 και πάνω, δεν είναι τηλέφωνα ειναι ιπτάμενοι δίσκοι. Οι νορμαλ συσκευες για να μπορείς να τις χρησιμοποιείς κάθε μέρα εως 5,40 και με μια καλή ανάλυση 1920 x 1080.
svartevarg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, Cell_7 είπε Με λίγα λόγια Dual Camera, οι 2 κάτω είναι παν εντελώς άχρηστες, απλά για τον κόσμο να λεει "έχω 4 κάμερες, καλύτερο απο το δικό σου με 3". Ακριβώς, όπως τα λες.... 3 ώρες πριν, adi32 είπε Redmi note 7 με amoled. Καλό ακούγεται ή Redmi Note 8...
pavlos xiaomi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Πήρα το Realme 3 Pro global Version αφού βαρέθηκα να περιμένω να βγεί το X σε global. Κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερο απο Xiaomi (είχα Note 3 Pro, Mi Max 2, Redmi 5 Plus), το λογισμικό πανάλαφρο,επεξεργαστής SD710, η μπαταρία ίδιας διάρκειας με Xiaomi 4.000mah (σε εμένα 2 μέρες), φόρτιση επιστημονική φαντασία 6%-100% σε 1 ώρα και 15 λεπτά(20W και το τηλέφωνο είναι παγωμένο σε αντίθεση με Xiaomi που με 18W φορτιστή αυξάνεται 10 βαθμούς στο Note 5 της γυναίκας), κάμερα εμένα μου φάνηκε άριστη την ημέρα και αρκετα καλή την νύχτα (χωρίς να χρησιμοποιώ πολύ να πω την αλήθεια) όμως καταπληκτικό slow motion video, όλα αυτά με 170 ευρώ ενώ το Note 7 Pro είναι 200+ με τον SD675 και χωρίς Β20 η απόσταση είναι χαοτική. Η επόμενη συσκευή μου θα είναι πάλι Realme με Amoled. Όσο για τις αντιγραφές παιδιά φυσικά όλοι αντιγράφουν τους πάντες. Επίσης σημαντικό δεν σου ζητάει να κάνεις λογαριασμό σ αυτούς και κάνεις πολύ γρήγορα αντίγραφο απο την παλιά στην νέα συσκευή
adi32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, pavlos xiaomi είπε Πήρα το Realme 3 Pro global Version αφού βαρέθηκα να περιμένω να βγεί το X σε global. Κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερο απο Xiaomi (είχα Note 3 Pro, Mi Max 2, Redmi 5 Plus), το λογισμικό πανάλαφρο,επεξεργαστής SD710, η μπαταρία ίδιας διάρκειας με Xiaomi 4.000mah (σε εμένα 2 μέρες), φόρτιση επιστημονική φαντασία 6%-100% σε 1 ώρα και 15 λεπτά(20W και το τηλέφωνο είναι παγωμένο σε αντίθεση με Xiaomi που με 18W φορτιστή αυξάνεται 10 βαθμούς στο Note 5 της γυναίκας), κάμερα εμένα μου φάνηκε άριστη την ημέρα και αρκετα καλή την νύχτα (χωρίς να χρησιμοποιώ πολύ να πω την αλήθεια) όμως καταπληκτικό slow motion video, όλα αυτά με 170 ευρώ ενώ το Note 7 Pro είναι 200+ με τον SD675 και χωρίς Β20 η απόσταση είναι χαοτική. Η επόμενη συσκευή μου θα είναι πάλι Realme με Amoled. Όσο για τις αντιγραφές παιδιά φυσικά όλοι αντιγράφουν τους πάντες. Επίσης σημαντικό δεν σου ζητάει να κάνεις λογαριασμό σ αυτούς και κάνεις πολύ γρήγορα αντίγραφο απο την παλιά στην νέα συσκευή Παίρνει gcam?
pavlos xiaomi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, adi32 είπε Παίρνει gcam? Να πώ την αλήθεια δεν το δοκίμασα αλλά απο ότι διάβασα παίρνει χωρίς να δουλεύει στο 100% κοίτα εδώ https://c.realme.com/in/post-details/1123877538523774976 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα