callahan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Μπορεί κανείς να μου πει τί ρυθμίσεις να βάλω στα XP όσον αφορά τα page file, virual memory για βέλτιστη απόδοση; Έχω 1024 ΜΒ RAM Thx!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Κατ'αρχήν, μπορείς πάντα να κάνεις ένα search για να δεις όσα αναλυτικά έχουν ειπωθεί (και από τον γράφοντα μεταξύ άλλων), πάνω στο θέμα. Δεύτερον, εξαρτάται από τις εφαρμογές που δουλεύεις. - Αν ενδιαφέρεσαι κυρίως για παιχνίδια, είσαι καλά με Min=Max=512. - Αν ασχολείσαι με προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, βίντεο ή 3D packages, πάς στα Min=Max=1024. Προτιμούμε το πρώτο partition του δίσκου που δεν περιέχει δίσκο (αν έχουμε τέτοιο) για λόγους ταχύτητας...
Melven Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 pezoun polla.paliotera pou to eixa psaksei kai ego eixa dokimasei diafora sizes alla se kamia periptosi den htane kalitera to pc apo oti otan ta afiseis ta xp kai kanoun mona tous tin diaxeirisi tou swap file pou einai kai reccomended alloste. 8a sou proteina na min to allakseis giati sti teliki de pistevo na einai kai poly ais8iti i diafora pou 8a deis.paliotera isos htane alla etsi opos einai ta pc tora... prosopiki mou gnomi vevaia ,peiramatisou an 8es
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Καλημερα, ......Προτιμούμε το πρώτο partition του δίσκου που δεν περιέχει δίσκο[/b'] (αν έχουμε τέτοιο) για λόγους ταχύτητας... Εννοείς φαντάζομαι, το πρώτο partition που ΔΕΝ περιέχει το OS,έτσι?
Jaco Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Ναι... Ή αν έχεις περισσότερους από ένα δίσκους, τότε σε αυτόν που βρίσκεται στο άλλο κανάλι ata ή sata...
georgeadams Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Πάντως, ότι μέγεθος κι αν το αφήσεις, βάλε του το ίδιο και σαν minimum. Δηλαδή αν πχ βάλεις maximum size 768ΜΒ, βάλε και minimum size 768MB. Αυτό, για να μένει το αρχείο του swap σταθερό στο ίδιο σημείο του δίσκου και να μην κατακερματίζεται.
panxris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Εγω εχω 512ΜΒ Ram και το εχω βαλει 300ΜΒ.Δουλευω ετσι πανω απο ένα χρονο normal εφαρμογες,internet ,κανενα παιχνιδακι.Ειμαι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.