Davanelo15 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Πριν 2 βδομάδες έκανα μια παραγγελία από ένα κατάστημα ένα προϊόν το οποίο δεν το παρέλαβα και επιστράφηκε στο κατάστημα.. Με κάλεσαν από το κατάστημα και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω στην εταιρία κουριερ το ποσό των μεταφορικών τα οποία τα ζητάει η κουριερ .. Το φάση ρε παιδιά ξέρει κανείς.? Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο.. Να το πληρώσω η όχι.?
spectaculator Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Να μην δώσεις τίποτα! Με τη προϋπόθεση πως δεν σε ειδοποίησε κανείς να παραλάβεις τίποτα, η ευθύνη είναι όλη δική τους. 1
jgeorgiou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Davanelo15 είπε Πριν 2 βδομάδες έκανα μια παραγγελία από ένα κατάστημα ένα προϊόν το οποίο δεν το παρέλαβα και επιστράφηκε στο κατάστημα.. Με κάλεσαν από το κατάστημα και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω στην εταιρία κουριερ το ποσό των μεταφορικών τα οποία τα ζητάει η κουριερ .. Το φάση ρε παιδιά ξέρει κανείς.? Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο.. Να το πληρώσω η όχι.? Αν δεν το παρέλαβες γιατί έτσι γούσταρες , πρέπει να πληρώσεις τα μεταφορικά έξοδα. 2
Haldol Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Εσύ έκανες την παραγγελία, εσύ άλλαξες γνώμη και δε παρέλαβες, δική σου η ευθύνη για τα μεταφορικά που χρεώθηκε η εταιρεία. Εννοείται πως πρέπει να πληρώσεις. 2
Davanelo15 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Σε λερο 4 λεπτά πριν, Haldol είπε Εσύ έκανες την παραγγελία, εσύ άλλαξες γνώμη και δε παρέλαβες, δική σου η ευθύνη για τα μεταφορικά που χρεώθηκε η εταιρεία. Εννοείται πως πρέπει να πληρώσεις. Σε περίπτωση που δεν πληρώσω θα με κάνουν κάτι.?
Mr_Terror Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν θα σου κανουν κατι αλλα δεν ειναι κριμα να χρεωθει το καταστημα τα εξοδα αποστολης? Δεν νομιζω για 5-6 ευρω θα πεσεις εξω οικονομικα.Το σωστο ειναι να τα πληρωσεις. 1
christakos07 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Davanelo15 είπε Πριν 2 βδομάδες έκανα μια παραγγελία από ένα κατάστημα ένα προϊόν το οποίο δεν το παρέλαβα και επιστράφηκε στο κατάστημα.. Με κάλεσαν από το κατάστημα και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω στην εταιρία κουριερ το ποσό των μεταφορικών τα οποία τα ζητάει η κουριερ .. Το φάση ρε παιδιά ξέρει κανείς.? Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο.. Να το πληρώσω η όχι.? Τίποτα δε θα σου κάνουν. Είναι υπολογισμενο το ρίσκο μη παραλαβής. Τώρα αν ρωτάς λόγω της ηθικής διάστασης του θέματος, θα συνιστούσα εφόσον πρόκειται για μικρό κατάστημα, να καταθέσεις αυτά τα 3-4 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις