Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 βδομάδες έκανα μια παραγγελία από ένα κατάστημα ένα προϊόν το οποίο δεν το παρέλαβα και επιστράφηκε στο κατάστημα.. Με κάλεσαν από το κατάστημα και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω στην εταιρία κουριερ το ποσό των μεταφορικών τα οποία τα ζητάει η κουριερ .. Το φάση ρε παιδιά ξέρει κανείς.? Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο.. Να το πληρώσω η όχι.? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Davanelo15 είπε

Πριν 2 βδομάδες έκανα μια παραγγελία από ένα κατάστημα ένα προϊόν το οποίο δεν το παρέλαβα και επιστράφηκε στο κατάστημα.. Με κάλεσαν από το κατάστημα και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω στην εταιρία κουριερ το ποσό των μεταφορικών τα οποία τα ζητάει η κουριερ .. Το φάση ρε παιδιά ξέρει κανείς.? Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο.. Να το πληρώσω η όχι.? 

Αν δεν το παρέλαβες γιατί έτσι γούσταρες , πρέπει να πληρώσεις τα μεταφορικά έξοδα.

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ έκανες την παραγγελία, εσύ άλλαξες γνώμη και δε παρέλαβες, δική σου η ευθύνη για τα μεταφορικά που χρεώθηκε η εταιρεία. Εννοείται πως πρέπει να πληρώσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Σε λερο

4 λεπτά πριν, Haldol είπε

Εσύ έκανες την παραγγελία, εσύ άλλαξες γνώμη και δε παρέλαβες, δική σου η ευθύνη για τα μεταφορικά που χρεώθηκε η εταιρεία. Εννοείται πως πρέπει να πληρώσεις.

Σε περίπτωση που δεν πληρώσω θα με κάνουν κάτι.? 

Δημοσ.

Δεν θα σου κανουν κατι αλλα δεν ειναι κριμα να χρεωθει το καταστημα τα εξοδα αποστολης? Δεν νομιζω για 5-6 ευρω θα πεσεις εξω οικονομικα.Το σωστο ειναι να τα πληρωσεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Davanelo15 είπε

Τίποτα δε θα σου κάνουν. Είναι υπολογισμενο το ρίσκο μη παραλαβής.

Τώρα αν ρωτάς λόγω της ηθικής διάστασης του θέματος, θα συνιστούσα εφόσον πρόκειται για μικρό κατάστημα, να καταθέσεις αυτά τα 3-4 ευρώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...