One+ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, stafaf είπε Αυτά τα ασημί κομμάτια πάνω κάτω με τις κάθετες γραμμές για τις κεραίες τα βλέπεις; Ε αυτά λέγονται bezels. Τώρα τα είδα που το είπες.τεραστια bezel όντως. 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Πώς το κατάφερες και απάντησες στον εαυτό σου???? 🤣🤣🤣🤣 59 λεπτά πριν, stafaf είπε Καταλαβαίνεις βέβαια ότι άλλο κινητό δείχνει η πρώτη φώτο και άλλη το δεύτερο έτσι; Σαφώς και εχει bezels. Πάντως εμένα αυτά τα κατά συρροή confused faces κάτι μου θυμίζουν. Δεν έχει καμία σχέση η συσκευή που θα παρουσιάσει με τη φωτογραφία του pricebaba
asterios210 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Άσχημο και αδιάφορο εξωτερικά με αρκετά έως πολλά όμορφα εσωτερικά "καλούδια". Δυστυχώς για τον ανταγωνισμό αυτή η εταιρεία χωρίς το πλήρες πακέτο Android δεν θα συνεχίσει όπως πήγαινε (το λέω ευγενικά) και ακόμη πιο δυστυχώς Apple & Samsung θα συνεχίσουν το "βιολί" του σε θέματα innovation. Κρίμα και πάλι κρίμα 3
basilis5 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δλδ τι σας λειπει απο τα τηλεφωνα που δεν το εχουν και θελετε innovation? Εκτος κι αν τα εχετε βαρεθει ολοι, και θελετε να (ξανα)ανακαλυψουν νεες αναγκες για εσας.. 3
Marduk1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 οχι και καλο αυτο..κακασχημο παντως!!! 1
georgerapp Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, basilis5 είπε Δλδ τι σας λειπει απο τα τηλεφωνα που δεν το εχουν και θελετε innovation? Εκτος κι αν τα εχετε βαρεθει ολοι, και θελετε να (ξανα)ανακαλυψουν νεες αναγκες για εσας.. Ναι!!!!!!! Νέες ανάγκες! Αυτό θέλουμε,να χωθουμε οσαν στρουθοκάμηλοι με το κεφάλι στον μικρό μας κόσμο και έξω την π@τ@ρ@ μας να την έχουν δημόσιο ουρητηριο ! 1 1
svartevarg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, JcD είπε Απολύτως κανένα νόημα να είναι έτσι η οθόνη! Μοιάζει σαν πατημένο Gamecube. 1 ώρα πριν, Marduk1 είπε οχι και καλο αυτο..κακασχημο παντως!!! Θα συμβεί ότι συνέβη με τον Arc σχεδιασμό της Sony. 4 ώρες πριν, stafaf είπε Αυτά τα ασημί κομμάτια πάνω κάτω με τις κάθετες γραμμές για τις κεραίες τα βλέπεις; Ε αυτά λέγονται bezels. Πάντως πέρα απο τη πλάκα που κάνουμε, εμένα μου άρεσε. Και αυτά τα bezels που έχει μ'αρέσουν δε με χαλάνε. Και κάτσε να το δούμε, έτσι θα' ναι; Renders είναι όλα αυτά. Χαβαλές να γίνεται, δε βαριέσαι. Προς το παρόν τα bezels χρειάζονται. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον, έχουμε πραγματικά bezelless κινητά. Αυτά τα κινητά ή θα είναι σαν σαντουιτς ή θα είναι απλά ένα γυαλί-πλακέ που θα προβάλλει ολογραφικά σε στυλ Minority Report.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, stafaf είπε Στο κουτί θα διαθέτει και οδηγίες εγκατάστασης των google services/apps? Ήρεμα ρωτάω. Και για Apple App Store, θα διαλέγεις.
One+ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Το mate 30 pro θα έχει κύριο φακό Sony IMX600 f/1.6 με OIS, κάμερα ευρείας κάμερας 40 megapixel, τηλεφακός 8 megapixel με διάφραγμα f/2.4, OIS και οπτικό ζουμ 3x,αισθητήρα ToF και αισθητήρα θερμοκρασίας χρώματος. Προβλέπεται νέο ρεκόρ στο Dxomark
SeXBOX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δάκρυσαν τα μάτια μου από το «waterfall» και για την διάταξη των καμερών πήρα απορρυπαντικό.
apos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, hayatevo9 είπε Παιδιά χαλαρώστε λίγο. Είναι προφανές πως αυτό το γκρι γύρω γύρω δεν είναι το κινητό αλλά ένα είδος προστατευτικού/θήκης!! Τι bezels λέτε; Για όνομα!! Πραγματικά προσπαθούσα να καταλάβω προς τι όλη αυτή η λύσσα στα σχόλια. Δεν μου θα μου πήγαινε ποτέ το μυαλό ότι κάποιοι θα θεωρούσαν το γκρι μέρος της συσκευής...
stefanos_th Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, AtiX είπε Πώς το κατάφερες και απάντησες στον εαυτό σου???? 🙃 καλα , εγω μπορω να στειλω sms στον εαυτο μου .
pseira Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 H Huawei συνιστά calgon κάθε 1000 φωτογραφίες
Miaou7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 13/9/2019 στις 12:00 ΜΜ, billdanos είπε ΚΑΙ bezels ΚΑΙ notch ΚΑΙ κεραμικές εστίες στο πίσω μέρος ΚΑΙ χωρίς google apps! Για να σας δω εδώ τι "πετυχημένα" σχόλια θα κάνετε όσοι επαναστατήσατε στα άλλα topics! Ενα σχολιο μονο, ακομα και ετσι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το χαιφονε...
panathatube Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 13/9/2019 στις 2:01 ΜΜ, Chris_BMW είπε Υπάρχει όμως το Άγιο Android! Γιατί όλες αυτές η συσκευές Android «φοράνε»! Έτσι και για εμάς υπάρχει το iOS και οι συσκευές τις Apple είναι μονόδρομος ... Με τα θετικά τους κ τα αρνητικά τους Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι στο Android υπάρχουν χιλιάδες επιλογές σε hardware και δεκάδες διαφορετικές εκδόσεις/ εκδοχές του Android ή ακόμα και launchers για κάθε γούστο. Επομένως το stock Android και οι συσκευές της Google δεν είναι μονόδρομος, έχεις τη δυνατότητα να έχεις κάτι ολοσδιόλου διαφορετικό. Στις 13/9/2019 στις 12:00 ΜΜ, billdanos είπε ΚΑΙ bezels ΚΑΙ notch ΚΑΙ κεραμικές εστίες στο πίσω μέρος ΚΑΙ χωρίς google apps! Για να σας δω εδώ τι "πετυχημένα" σχόλια θα κάνετε όσοι επαναστατήσατε στα άλλα topics! Συναγωνίζεται σε ασχήμια το iPhone. Η διαφορά είναι ότι οι χρήστες Android έχουν και δυνατότητα επιλογής χιλιάδων άλλων ομορφότερων ή εντελώς διαφορετικού σχεδιασμού κινητών ενώ οι χρήστες iPhone με εγκοπή θα προχωρήσουν θέλουν δε θέλουν μέχρι να αποφασίσει η Apple διαφορετικά. Στις 13/9/2019 στις 1:49 ΜΜ, vagosd είπε Οι περισσότεροι δε ξέρουν τι βλέπουν , οπότε δικαιολογούνται πολλά έτσι. Είναι προφανές ότι οι περισσότεροι δεν μιλάνε για το προστατευτικό αλλά για την οθόνη τύπου καταρράκτη που διπλώνει γύρω από το κινητό η οποία έχει επικριθεί ιδιαίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα