babooniaris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πρόγραμμα για τα ευαίσθητα και χρωματιστά θα το δίνουν με εφαρμογη μέσω play store ???? Ωρε....π.... Ξέχασα δεν έχει ούτε palystore ......άντε με το καλό Huawei του χρόνου πάρε κανένα σχεδιαστή από την boss η την wirpool. Το τηλέφωνο αυτό που θα πωλειται στις μεγάλες αλυσίδες στο τμήμα τεχνολογίας ή των λευκών οικιακών συσκευών; Πλακα πλακα ένα Inox φινίρισμα θα του πηγαινε κούκλα Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από babooniaris
papavales Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δυστυχώς χωρίς google δεν κάνει για Ευρώπη, αν είχε θα ήταν για άλλη μια φορά η κορυφαία συσκευή Android του έτους. 3
AtiX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Φέτος είναι η χρονιά που θα μαλώνουν ποια κινητά θα πάρουν τον τίτλο μις "Γεωργία Βασιλειάδου"...
johncorfas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Who cares, και επειδη ειμαι αντιδραστικος του χρονου μπορει να παω και σε iPhone... Ετσι. Κάνε την επανάστασή σου. Κόντρα στο σύστημα...
ScorpioX777 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, johncorfas είπε Ετσι. Κάνε την επανάστασή σου. Κόντρα στο σύστημα... Μααα Samsung και Apple ειναι το συστημα.
One+ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κινεζικές εταιρείες και βλέπουμε κάτι καινούργιο. Όταν όλοι αντιγράφουν τις 3 κάμερες του mate 20 pro και το σχεδιασμό του η huawei προχωράει ένα βήμα πιο πέρα σχεδιαστικά. Όντως άσχημο το notch και με νέο ρεκόρ στο dxomark 1
stafaf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, One+ είπε Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κινεζικές εταιρείες και βλέπουμε κάτι καινούργιο. Όταν όλοι αντιγράφουν τις 3 κάμερες του mate 20 pro και το σχεδιασμό του η huawei προχωράει ένα βήμα πιο πέρα σχεδιαστικά. Όντως άσχημο το notch και με νέο ρεκόρ στο dxomark Ευτυχώς, μη το συζητάς. Δε πρόλαβαν να βάλουν slofie, θα σου'λεγα εγώ για πρωτοτυπίες. Να μου πεις πρωτοτυπία που δε θα έχει Google services/apps, ναι εκεί να συμφωνήσω. Είναι όντως πολύ πρωτότυπο, θα διαβάζουν όλοι οι αγοραστές όλη μέρα threads στο xda. Α και ο συνδυασμός bezels με notch είναι κάτι που δεν το σκέφτηκε κανείς άλλος. Μπράβο. Οχι μπράβο. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από stafaf 1
basilis5 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, One+ είπε Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κινεζικές εταιρείες και βλέπουμε κάτι καινούργιο. Όταν όλοι αντιγράφουν τις 3 κάμερες του mate 20 pro και το σχεδιασμό του η huawei προχωράει ένα βήμα πιο πέρα σχεδιαστικά. Όντως άσχημο το notch και με νέο ρεκόρ στο dxomark
One+ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, stafaf είπε Ευτυχώς, μη το συζητάς. Δε πρόλαβαν να βάλουν slofie, θα σου'λεγα εγώ για πρωτοτυπίες. Να μου πεις πρωτοτυπία που δε θα έχει Google services/apps, ναι εκεί να συμφωνήσω. Είναι όντως πολύ πρωτότυπο, θα διαβάζουν όλοι οι αγοραστές όλη μέρα threads στο xda. Α και ο συνδυασμός bezels με notch είναι κάτι που δεν το σκέφτηκε κανείς άλλος. Μπράβο. Οχι μπράβο. Το notch είναι η χειρότερη ανακάλυψη ever.Δεν υπάρχουν bezels 1
stafaf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, One+ είπε Το notch είναι η χειρότερη ανακάλυψη ever.Δεν υπάρχουν bezels Καταλαβαίνεις βέβαια ότι άλλο κινητό δείχνει η πρώτη φώτο και άλλη το δεύτερο έτσι; Σαφώς και εχει bezels. Πάντως εμένα αυτά τα κατά συρροή confused faces κάτι μου θυμίζουν. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από stafaf 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Πάντως δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Αλλά η φωτογραφία της είδησης είναι πιο fake και από τα βυζιά της Addams
One+ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, stafaf είπε Καταλαβαίνεις βέβαια ότι άλλο κινητό δείχνει η πρώτη φώτο και άλλη το δεύτερο έτσι; Σαφώς και εχει bezels. Πάντως εμένα αυτά τα κατά συρροή confused faces κάτι μου θυμίζουν. Δηλ σ αυτη τη φωτογραφία που έβαλες έχει bezels? 1
stafaf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, One+ είπε Δηλ σ αυτη τη φωτογραφία που έβαλες έχει bezels? Αυτά τα ασημί κομμάτια πάνω κάτω με τις κάθετες γραμμές για τις κεραίες τα βλέπεις; Ε αυτά λέγονται bezels. 1 λεπτό πριν, stafaf είπε Αυτά τα ασημί κομμάτια πάνω κάτω με τις κάθετες γραμμές για τις κεραίες τα βλέπεις; Ε αυτά λέγονται bezels. Πάντως πέρα απο τη πλάκα που κάνουμε, εμένα μου άρεσε. Και αυτά τα bezels που έχει μ'αρέσουν δε με χαλάνε. Και κάτσε να το δούμε, έτσι θα' ναι; Renders είναι όλα αυτά. Χαβαλές να γίνεται, δε βαριέσαι. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από stafaf 1
AtiX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Πώς το κατάφερες και απάντησες στον εαυτό σου???? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα