Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια με πήραν σε ένα μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ όπου αναγκάστηκα να το σταματήσω, γιατί και δεν μου άρεσε, αλλά και γιατί είχα οικογενειακά προβλήματα. Είχα βγάλει κανονικά την ακαδημαική μου ταυτότητα, και φυσικά όταν διαγράφηκα από το μεταπτυχιακό λόγω ότι ήθελα να το σταματήσω ΟΡΙΣΤΙΚΑ, παρέδωσα το πασο μου στη γραμματεια ετσι ωστε να κανει διαγραφει.

Σήμερα, λοιπον και ενω πλεον ανηκω σε καινουριο μεταπτυχιακο πηγα να κανω δηλωση ακαδημαικης ταυτοτητας. Ελα μου ντε , που όταν συμπληρωσα τα ωραια μου στοιχεία, δεν με άφησε να προχωρήσω, γιατί το συστημα τους έχει δικλείδα και βρήκε ότι πχ τον Αριθμό Ταυτότητας τον είχε βάλει και άλλος πριν 2 χρόνια, που έκανε αίτηση για πάσο και φυσικά αυτός ήμουν εγώ. Αποτέλεσμα? Να μη μπορώ να προχωρήσω στην απόκτηση ακαδημαικής ταυτότητας, να μη μπορώ να έχω τα φοιτητικά προνόμια και να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Και όλα αυτά γιατί? Γιατί ξεκίνησα πριν 2 χρόνια ένα μάστερ, το οποίο το παράτησα μετά από 1 μήνα ( ευτυχως ήταν με υποτροφια , δεν πληρωσα κατι) και ενω η γραμματεια τοτε μου ακυρωσε το πασο, το συστημα σημερα δεν με αφηνει να βγαλω καινουρια, που δεν δικαιουται να το κανει.

Έστειλα μήνυμα στο γραφειο αρωγής, αλλά σιγά μην απαντήσουν ΠΟΤΕ, και σιγά μη σηκώσουν τηλέφωνα.

Θα ήθελα τη βοήθεια των γνωμεών σας.

Δημοσ.

Μήπως παράλληλα να έρθεις σε επικοινωνία με τη γραμματεία και του παλιού σου μεταπτυχιακού μήπως ξέχασαν να κάνουν αυτοί κάτι από την πλευρά τους αλλά και του καινούργιου μπας και επισπεύσουν την κατάσταση;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, m.gial είπε

Πριν 2 χρόνια με πήραν σε ένα μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ όπου αναγκάστηκα να το σταματήσω, γιατί και δεν μου άρεσε, αλλά και γιατί είχα οικογενειακά προβλήματα. Είχα βγάλει κανονικά την ακαδημαική μου ταυτότητα, και φυσικά όταν διαγράφηκα από το μεταπτυχιακό λόγω ότι ήθελα να το σταματήσω ΟΡΙΣΤΙΚΑ, παρέδωσα το πασο μου στη γραμματεια ετσι ωστε να κανει διαγραφει.

Σήμερα, λοιπον και ενω πλεον ανηκω σε καινουριο μεταπτυχιακο πηγα να κανω δηλωση ακαδημαικης ταυτοτητας. Ελα μου ντε , που όταν συμπληρωσα τα ωραια μου στοιχεία, δεν με άφησε να προχωρήσω, γιατί το συστημα τους έχει δικλείδα και βρήκε ότι πχ τον Αριθμό Ταυτότητας τον είχε βάλει και άλλος πριν 2 χρόνια, που έκανε αίτηση για πάσο και φυσικά αυτός ήμουν εγώ. Αποτέλεσμα? Να μη μπορώ να προχωρήσω στην απόκτηση ακαδημαικής ταυτότητας, να μη μπορώ να έχω τα φοιτητικά προνόμια και να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Και όλα αυτά γιατί? Γιατί ξεκίνησα πριν 2 χρόνια ένα μάστερ, το οποίο το παράτησα μετά από 1 μήνα ( ευτυχως ήταν με υποτροφια , δεν πληρωσα κατι) και ενω η γραμματεια τοτε μου ακυρωσε το πασο, το συστημα σημερα δεν με αφηνει να βγαλω καινουρια, που δεν δικαιουται να το κανει.

Έστειλα μήνυμα στο γραφειο αρωγής, αλλά σιγά μην απαντήσουν ΠΟΤΕ, και σιγά μη σηκώσουν τηλέφωνα.

Θα ήθελα τη βοήθεια των γνωμεών σας.

Δεν σε αφήνει να βγάλεις καθόλου ακαδημαϊκή ταυτότητα ή απλά σου λέει ότι δεν θα έχει ισχύ πάσου ,δηλαδή έκπτωση στα ΜΜΜ κτλ ;

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στο γραφειο αρωγης. Το μονο που μου ειπαν να κανω ειναι να αλλαξω Ονομα χρηστη, e-mail και εκει που λεει για τη ταυτοτητα, να βαλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Μονο ετσι θα ειναι ολα καλα. Τι να πω τελος καλο ολα καλα.

Μα το πασο παιδια ειναι μονο για τα φοιτητικα προνομια. Οχι για κατι αλλο. Δηλ δεν θα μου πουν τπτ επειδη ημουν μεταπτυχιακος φοιτητης και δεν ειχα πασο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εννοεις επελεξες Διαβατηριο και απο κατω του αντι για αριθμο διαβατηριου , εγραψες τον αριθμο ταυτοτητας? γιατι οπως τα λες δεν βγαινει νοημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...