NinjACake Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια. Ειμαι 16 ετων και τον Ιανουαριο κλεινω τα 17. Απ' οσο ξερω μπορεις να βγαλεις διπλωμα αυτοκινητου στα 17, και μπορεις να κυκλοφορεις με καποιον διπλα σου π εχει διπλωμα χρονια κλπ κλπ. Το ποιντ μ δεν ειναι εκει, 1ον) ξερετε ενα ισχυει αυτο; 2ον) εγω θελω να παω να δωσω τα σηματα και μολις κλεισω τα 18 να κανω και την οδηγηση. 3ον) αξιζει να το κανω; Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, NinjACake είπε Καλησπερα παιδια. Ειμαι 16 ετων και τον Ιανουαριο κλεινω τα 17. Απ' οσο ξερω μπορεις να βγαλεις διπλωμα αυτοκινητου στα 17, και μπορεις να κυκλοφορεις με καποιον διπλα σου π εχει διπλωμα χρονια κλπ κλπ. Το ποιντ μ δεν ειναι εκει, 1ον) ξερετε ενα ισχυει αυτο; 2ον) εγω θελω να παω να δωσω τα σηματα και μολις κλεισω τα 18 να κανω και την οδηγηση. 3ον) αξιζει να το κανω; Ευχαριστω εκ των προτερων!! Πρέπει να έχεις κλείσει τα 18 για να ξεκινησεις τα μαθηματα και την εξέταση. https://odigisi.gr/σχολη-οδηγων/δίπλωμα-οδήγησης-αυτοκινήτου/ 1 1
kostasgr78 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Αγαπητέ φίλε σου εύχομαι καλές διαδρομές σαν νέο οδηγό. Μια συμβουλή μόνο θα σού δώσω, όπως και σε κάθε καινούριο. Ακολούθησε το οδηγικό σου ένστικτο και μην παρασυρθείς από την οδηγική συμπεριφορά ακόμα και φίλων ή συγγενών. Η ασφάλεια στο δρόμο είναι καθαρά ατομική μας υπόθεση. Σχετικά με το ερώτημα που θέτεις, είναι ένα πολύ εσωτερικό θέμα. Αν εσύ νιώθεις έτοιμος να προχωρήσεις, δεν χρειάζεσαι την έγκριση κανενός, όσο το επιτρέπει ο Νόμος. Από την άλλη, ακόμα κι αν το επιτρέπει ο Νόμος, αν κάποιος δεν νιώθει έτοιμος, καλό είναι να μην προχωρήσει. 1
kalmik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τέλος το δίπλωμα στα 17 με κυβέρνηση ΝΔ. Η προηγούμενη το νομοθέτησε αλλά δεν πρόκαμε να το εφαρμόσει, έτσι προχειρογραμμένο και απροετοίμαστο που ήταν το νομοθέτημα. Οι 17αρηδες ας περιμένουν ένα χρόνο, δεν τρέχει τίποτε, Να προλάβουν να βγάλουν Λύκειο κι έχουν καιρό για οδήγηση μετά.... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από kalmik 1
Thaninho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Ο πατέρας μου λέει το τιμόνι δεν πρέπει να το φοβάσαι αλλά να το σέβεσαι!
alexakos89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Οποίος φοβάται , πέφτει και κοιμάται .
NinjACake Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οκ 3 χρήσιμες απαντήσεις και 2 άσχετες. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ πολύ παίδες. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από NinjACake
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, NinjACake είπε Οκ 3 χρήσιμες ερωτήσεις και 2 άσχετες. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ πολύ παίδες. Aπαντήσεις εννοείς μάλλον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα