voltmod Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Η MSI ανακοίνωσε το PS341WU Prestige Monitor με την εταιρεία να επιλέγει να αποφύγει τις κλασικές μαύρες-γκρι αποχρώσεις επιλέγοντας το εντυπωσιακό λευκό χρώμα σε συνδυασμό με χρυσαφί λεπτομέρειες για τη νέα της high-end οθόνη. Η οθόνη PS341WU Prestige διαθέτει αναλογία πλευρών 21:9 και επιδεικνύει refresh rate 60Hz και χρόνο απόκρισης 5ms ενώ επιπλέον καλύπτει τις προδιαγραφές DisplayHDR600, που σημαίνει 600nits peak brightness και απεικόνιση high-contrast περιεχομένου HDR. Η υποστηριζόμενη ανάλυση είναι 5120 x 2160 pixels και από άποψη απόδοσης χρώματος, το πάνελ που είναι πιστοποιημένο για 1,07 δισ. χρώματα, καλύπτει το 98% της χρωματικής παλέτας DCI-P3 και το 100% του χρωματικού πρότυπου sRGB. Ο λόγος αντίθεσης επίσης είναι 1200:1.Από άποψη συνδεσιμότητας διαθέτει 2 x HDMI2.0, 1 x DisplayPort, 1 x USB3.1 Gen1 Type-A, 1 x USB3.1 Gen1 Type-B ενώ δεν απουσιάζουν υποδοχές για ακουστικά (3.5mm), mic-in και audio. Η οθόνη είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες σε διάφορους retailers του εξωτερικού με τιμή $1199,99. TechPowerUp Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techon1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 To PC μου θα τη σηκώνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takismakeleio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 $1200 κομπλέ μαζί με τη βάση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Εξαιρετικη οθονη ειδικα για επαγγελματιες θα ειναι λουκουμι. Για gamers σε καμια περιπτωση ουτε με 2080ti δεν οδηγας τετοια οθονη. Εχει 3 εκατομμυρια pixels περισσοτερα απο το native 4K. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolo1991 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Εξαιρετικη οθονη ειδικα για επαγγελματιες θα ειναι λουκουμι. Για gamers σε καμια περιπτωση ουτε με 2080ti δεν οδηγας τετοια οθονη. Εχει 3 εκατομμυρια pixels περισσοτερα απο το native 4K. Τώρα γιατί μας στεναχωρεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Γιατί μας το χαλάς ρε MSI με αυτές τις Ultra Wide σε τέτοια ανάλυση πάνω που είχαμε συνηθίσει σε 3840×2160 ? Πάντος δείχνει πολύ καλή και ιδιαίτερα όμορφη οθόνη 👀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, takismakeleio είπε $1200 κομπλέ μαζί με τη βάση; Και δεν παίρνω την βάση της apple που είναι και πιο φτηνή 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Τα νεα ips τις LG εχουν τοσο πολυ ips glow και blb που δεν το βλεπω να την γλυτώνει . Ειχα απο την πρωτη γενια μεχρι και την 4η και 5η γενια τωρα στα 34gk και aw3418 και τα 2 εχουν το ips glow τις αρκούδας. Δεν βγαζουν κανα ultrawide Oled να τελειώνει η ιστορία βαρεθηκα με τα TN VA IPS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Agony είπε Τα νεα ips τις LG εχουν τοσο πολυ ips glow και blb που δεν το βλεπω να την γλυτώνει . Ειχα απο την πρωτη γενια μεχρι και την 4η και 5η γενια τωρα στα 34gk και aw3418 και τα 2 εχουν το ips glow τις αρκούδας. Δεν βγαζουν κανα ultrawide Oled να τελειώνει η ιστορία βαρεθηκα με τα TN VA IPS. Καλά με αυτό το glow τόσα χρόνια ακόμη να το εξαλείψουν ? τι γίνεται κάνουν άραγε προσπάθεια έστω να είναι ανεπαίσθητο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 γιατι αυτή και όχι την Dell alienware που από spec νομίζω είναι καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, ELMastas είπε Καλά με αυτό το glow τόσα χρόνια ακόμη να το εξαλείψουν ? τι γίνεται κάνουν άραγε προσπάθεια έστω να είναι ανεπαίσθητο ? Οχι το αντιθετο συμβαίνει εχω βγαλει φωτος και με κλήση σε ολες τις ips οθονες που ειχα και εχω. Ναι μεν η lg 34gk950g και AW3418dw ειναι γρήγορες καθολου ghost καλυτερη αντιθεση και φωτεινότητα ομως το blb light glow ειναι 30% περισσότερο φαινεται και.με φως. Δυστηχως και gaming και τις προκοπης δεν γινεται. Το καλύτερο IPS panel που εχω δει ειναι το Asus Pro Art PA34VC δεν εχει ουτε το παραμικρο glow , blb , η ασχημο gray uniformity. Ειναι λιγο ποιο σκοτεινό με ζεστα χρωματα οχι τοσο εντυπωσιακά οπως περιμενουν ορισμενοι ερχομενοι απο gaming monitors . Δεν εχει τα μαυρα των VA αλλα ειναι κοντα δεν ειναι γκρι... Εχει χρωματα επιπέδου Oled χωρις το μαυρο εννοείτε. Παντος αυτο που καταλαβα ειναι οτι καθε εταιρεία ακομα και το.ιδιο πανελ να εχει απο την LG κατι διαφορετικο κάνουν με τα φίλτρα τα antiglare και προστασια που αλλαζει.την εικονα. Πχ στην Aw3418dw το πανελ συμπεριφέρεται στο αγγιγμα σαν VA δλδ οταν το χτυπας με το νυχι σου κανει μια ασπριλα που τα προηγουμενα IPS που.ειχα δεν το εκαναν . Το Asus Pro art απο την αλλη ειναι σαν να εχει πολυ σκληρή επίστρωση σαν γυαλί να το πω ? Δεν ξερω και οσο και να το χτυπαω δεν κανει ασπριλα. Βαρέθηκα και τα VA TN IPS εχουν αστοχιες που βλεπω και δεν μπορώ άλλο. Χιλιες φορες Oled με κίνδυνο burn in. Ασχετο αλλα και τα IPS παθαίνουν Image retention και κατα επέκταση Burn in. Εφαγα το.κραξιμο οτι δεν γινεται με τίποτα, τους εστειλα φωτος βιντεος σειριακους για να το πιστεψουν. 4 λεπτά πριν, chek2fire είπε γιατι αυτή και όχι την Dell alienware που από spec νομίζω είναι καλύτερη Για αυτην δεν ξερω ... Για την Alienware και την 34gk950g πες μου τι ακριβος θες να σου βγαλω σε φωτο να ξενερωσεις .Κανα σκοτεινό Shadow of Tomb raider η κανα αλλο παιχνιδι ετσι με πολλά μαυρα ? Οκ.μια χαρα πανελ ειναι για παιχνιδια (και φωτεινές εικονες βιντεο) με ταχυτητα και υπεροχα χρωματα το g sync για μενα που ειμαι ευαίσθητος με tearimg stuttering ειναι μονοδρομος η αν δεν υπάρχει τοτε Vsync ON. Τα πανελ αυτα που ειναι 100HZ over εχουν οταν τα βλεπεις απο αριστερα μπλε glow και απο δεξια κιτρινο. Τα 60hz εχουν gray bluish glow μικροτερο. Αυτοι που κανουν Review παντος το 90% δλδ απο τα Site η τα παιρνουν στεγνα η δεν ασχολούνται καθολου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Agony είπε Οχι το αντιθετο συμβαίνει εχω βγαλει φωτος και με κλήση σε ολες τις ips οθονες που ειχα και εχω. Ναι μεν η lg 34gk950g και AW3418dw ειναι γρήγορες καθολου ghost καλυτερη αντιθεση και φωτεινότητα ομως το blb light glow ειναι 30% περισσότερο φαινεται και.με φως. Δυστηχως και gaming και τις προκοπης δεν γινεται. Το καλύτερο IPS panel που εχω δει ειναι το Asus Pro Art PA34VC δεν εχει ουτε το παραμικρο glow , blb , η ασχημο gray uniformity. Ειναι λιγο ποιο σκοτεινό με ζεστα χρωματα οχι τοσο εντυπωσιακά οπως περιμενουν ορισμενοι ερχομενοι απο gaming monitors . Δεν εχει τα μαυρα των VA αλλα ειναι κοντα δεν ειναι γκρι... Εχει χρωματα επιπέδου Oled χωρις το μαυρο εννοείτε. Παντος αυτο που καταλαβα ειναι οτι καθε εταιρεία ακομα και το.ιδιο πανελ να εχει απο την LG κατι διαφορετικο κάνουν με τα φίλτρα τα antiglare και προστασια που αλλαζει.την εικονα. Πχ στην Aw3418dw το πανελ συμπεριφέρεται στο αγγιγμα σαν VA δλδ οταν το χτυπας με το νυχι σου κανει μια ασπριλα που τα προηγουμενα IPS που.ειχα δεν το εκαναν . Το Asus Pro art απο την αλλη ειναι σαν να εχει πολυ σκληρή επίστρωση σαν γυαλί να το πω ? Δεν ξερω και οσο και να το χτυπαω δεν κανει ασπριλα. Βαρέθηκα και τα VA TN IPS εχουν αστοχιες που βλεπω και δεν μπορώ άλλο. Χιλιες φορες Oled με κίνδυνο burn in. Ασχετο αλλα και τα IPS παθαίνουν Image retention και κατα επέκταση Burn in. Εφαγα το.κραξιμο οτι δεν γινεται με τίποτα, τους εστειλα φωτος βιντεος σειριακους για να το πιστεψουν. Για αυτην δεν ξερω ... Για την Alienware και την 34gk950g πες μου τι ακριβος θες να σου βγαλω σε φωτο να ξενερωσεις .Κανα σκοτεινό Shadow of Tomb raider η κανα αλλο παιχνιδι ετσι με πολλά μαυρα ? Οκ.μια χαρα πανελ ειναι για παιχνιδια (και φωτεινές εικονες βιντεο) με ταχυτητα και υπεροχα χρωματα το g sync για μενα που ειμαι ευαίσθητος με tearimg stuttering ειναι μονοδρομος η αν δεν υπάρχει τοτε Vsync ON. Τα πανελ αυτα που ειναι 100HZ over εχουν οταν τα βλεπεις απο αριστερα μπλε glow και απο δεξια κιτρινο. Τα 60hz εχουν gray bluish glow μικροτερο. Αυτοι που κανουν Review παντος το 90% δλδ απο τα Site η τα παιρνουν στεγνα η δεν ασχολούνται καθολου . δεν θα διαφωνήσω απλά να προσθέσω ότι τόσα χρόνια που ασχολούμε στον χώρο όχι γενικά δλδ στους υπολογιστές να προσθέσω ότι η τελειότητα δεν υπάρχει πουθενά. Ναι όλα κάτι θα έχουν. Απλά μερικά είναι που έχουν κάτι πολύ λιγότερα από τα υπόλοιπα Ας δούμε και πρώτα τα review της για να βγάλουμε και τελικά συμπεράσματα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, chek2fire είπε δεν θα διαφωνήσω απλά να προσθέσω ότι τόσα χρόνια που ασχολούμε στον χώρο όχι γενικά δλδ στους υπολογιστές να προσθέσω ότι η τελειότητα δεν υπάρχει πουθενά. Ναι όλα κάτι θα έχουν. Απλά μερικά είναι που έχουν κάτι πολύ λιγότερα από τα υπόλοιπα Ας δούμε και πρώτα τα review της για να βγάλουμε και τελικά συμπεράσματα βέβαια. Το θέμα ειναι που θα βρουμε Review που λενε τα αρνητικα ? Γιατι μεχρι τωρα μονο αγοραστές απο κριτικές εμπιστεύομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosstatik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 με 60HZ δεν πας πουθενα only for graphic designers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα