Προς το περιεχόμενο

Μπέρδεμα με XP - Linux

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω σε έναν 20άρη τα Mandrake 9.2. Θέλησα να εγκαταστήσω τα WindowsXP. Με το Partition Manager λοιπόν έφτιαξα ένα 2ο partition, όπου έβαλα τα XP. Έλα όμως που υπέθεσα ότι ο boot manager των XP θα πάρει πρέφα ότι παίζει κι άλλο λειτουργικό και θα μου δίνει την κατάλληλη επιλογή στην αρχή. Τώρα, μπαίνει σαν να μην υπάρχει άλλο partition και σαν να είναι το μοναδικό OS στον υπολογιστή.

Προσπάθησα με rescue (boot από το cd του mandrake), αλλά όταν βάζω τον boot manager του mandrake δε μου βγάζει επιλογή να μπω στα windows.

Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης για να μην ανοίγω 2ο τόπικ :

Δε μπορεί σε ένα πρόγραμμα αντιγραφής cd (Κ3b λέγεται) να δει το DVD και μου γράφει :

"The solution is to enable ide-scsi (SCSI emulation) for all writer devices etc..."

Πως το κάνω αυτό; Έψαξα στο Mandrake Control Center αλλά τίποτα...

Ευχαριστώ

Gia to prwto mpes mesw to cd tou mandrake kai spaxe an exei epilogh boot installed system. Aliws meta paixe me mia live ekdosh linux pou trexei apo cd wste na diorthoseis to lilo.

Oso gia to K3b mpes sto lilo.conf kai sto append ektos apo alles egrafes pou mporei na exeis vale kai hdx=ide-scsi (opou x analoga pou einai syndedemeno to dvd sou). Ystera prepei na vlepei kanonika to k3b to recorder sou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...