Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Δεν πληρωνει τελωνειο απο εκει που το φερνουν τα παλικαρια. Η τιμη ειναι τελικη.

3 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Ακριβώς . Δεν αξίζει η διαφορά τιμής για να χάσεις ένα χρόνο . + US charger. 

3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Α οκ μουφα τοτε,μιας και αυτα τα κινητα εχουν μονο 1χρονο εγγυηση αρα σιγα την φοβερη διαφορα τιμης.

Στις 12/9/2019 στις 9:37 ΜΜ, lamargos είπε

Επίσης, δεν είναι και τόσο εύκολο να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ από τα πολύ φθηνά σκρουτζομάγαζα. Διάβασε λίγο τις αρνητικές κριτικές από τα πολύ φθηνά μαγαζιά και θα καταλάβεις. Υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός με το ΦΠΑ, που ουσιαστικά τον ενσωματώνουν στα κέρδη τους. Αν το παραγγείλεις με απόδειξη λιανικής από αυτά θα το πάρεις σε καμία εβδομάδα και εάν ζητήσεις τιμολόγιο θα είσαι κανένα μήνα στο περίμενε και τελικά θα σου ακυρώσουν την παραγγελία. Αξιόπιστα καταστήματα είναι αυτά συνήθως, που το έχουν ετοιμοπαράδοτο, ώστε να γλιτώσεις το ΦΠΑ αλλά και πάλι όχι στην τιμή, που το θες.

Στις 12/9/2019 στις 8:01 ΜΜ, Jeiko_22 είπε

Το 11 έχει χαμηλή ανάλυση και IPS.

Η οθόνη στο 10 είναι καλύτερη, σε κάθε τι άλλο υπερτερεί το 11.

Εγώ θα πήγαινα με 500€ στο 10.

Πόσα πράγματα έμαθα από ένα απλό νήμα στο φόρουμ,σας ευχαριστώ όλους αν σας ενδιαφέρει κατέληξα σε μεταχειρισμένο Χ στα 500 ευρώ(αν και δεν προλαβαίνω για λίγο την άγγελια γιατί έχουν πουληθεί όλα θα γίνω λίγο γρηγορότερος) THANKS

• Like 1
Δημοσ.

Κατι αλλο που εμαθα σημερα παιδια - τιμολογιο ανευ φπα και σκρουτζ δεν παει μαζι. Πηρα drele.com και μου λενε 2 μηνες ελεγχος στα χαρτια. Κοροιδευουν ετσι θα τους κοροιδεψω και εγω στο φορουμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...