Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στις φίλες και τους φίλους του φόρουμ,θα ήθελα την άποψη σας.

Μεταχειρισμένο iphone X στα 500 ευρώ ή να περιμένω για το καινούργιο να πέσουν λίγο οι τιμές και να προσπαθήσω να το βρω με τιμολόγιο ώστε να μην πληρώσω ΦΠΑ και να μου βγει περίπου στα 600?

(Σκέψη=Μεγάλη αλυσίδα το έχει βγάλει ήδη στα 869 οπότε σε σκρουτζ θα παίζει περίπου στα 750 φαντάζομαι οπότε χωρίς ΦΠΑ περίπου 600)

Ευχαριστώ για όποιον ασχοληθεί και βοηθήσει στο τι να κάνω!!

Δημοσ.

Το 11 έχει χαμηλή ανάλυση και IPS.

Η οθόνη στο 10 είναι καλύτερη, σε κάθε τι άλλο υπερτερεί το 11.

Εγώ θα πήγαινα με 500€ στο 10.

Δημοσ.

Οι τιμες στο σκρουτζ για το iphone 11 να ξερεις οτι θα αργησουν πανω απο τριμηνο για να πανε στα επιπεδα που θελεις. Η επιλογη ειναι δικη σου . Στο ενα εχεις καλυτερη οθονη μακραν και σε ολα τα αλλα εισαι υποδεεστερος . Στο 11 ναι μεν πας  σε χειροτερη οθονη αλλα εχεις τρελη αυτονομια καμεραρα πολυ καλυτερο επεξεργαστη and α brand new phone και οχι μεταχειρισμενο διαιτιας γιατι μονο μτχρισμενο χ βρισκεις στα 500. Εγω θα πηγαινα στο 11 . Φυσικα αν υπαρχει η δυνατοτητα 11 για το 11 pro δεν το συζηταμε- ουτως η αλλως μετα για μια 4ετια εισαι πληρως καλυμμενος.

Δημοσ.

Επίσης, δεν είναι και τόσο εύκολο να αγοράσεις χωρίς ΦΠΑ από τα πολύ φθηνά σκρουτζομάγαζα. Διάβασε λίγο τις αρνητικές κριτικές από τα πολύ φθηνά μαγαζιά και θα καταλάβεις. Υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός με το ΦΠΑ, που ουσιαστικά τον ενσωματώνουν στα κέρδη τους. Αν το παραγγείλεις με απόδειξη λιανικής από αυτά θα το πάρεις σε καμία εβδομάδα και εάν ζητήσεις τιμολόγιο θα είσαι κανένα μήνα στο περίμενε και τελικά θα σου ακυρώσουν την παραγγελία. Αξιόπιστα καταστήματα είναι αυτά συνήθως, που το έχουν ετοιμοπαράδοτο, ώστε να γλιτώσεις το ΦΠΑ αλλά και πάλι όχι στην τιμή, που το θες.

Δημοσ.

Δηλαδή η επιλογή εδώ είναι καλύτερη οθόνη vs καινούργιο κινητό (ανώτερο σε όλα τα άλλα),δυστυχώς διαθέτω μέχρι 600 ευρώ οπότε το να πάω σε μία αλυσίδα και να πάρω τιμολόγιο είναι πάλι ασύμφορο.Οπότε με το πρώτο κριτήριο που είναι τα χρήματα που διαθέτω καταλαβαίνω ότι είναι μονόδρομος το 10?Η να περιμένω 2-3 μήνες για αλλάξουν οι τιμές που και πάλι πόσα χρήματα θα έχω χάσει από ένα Χ των 500 ευρώ(με όλα τα παρελκόμενα)

Δύσκολο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πας σε 11. Δεν νομίζω να υπάρχει λογος να πας σε X.

μην το πάρεις day one . Πάρε το σε ένα μήνα αν δεν βγαίνεις . 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα πήγαινε σε XR. Είναι γύρω στα 650. Εσωτερικά είναι καλύτερο από το Χ (το Χ είναι καλύτερο από άποψη οθόνης -που είναι καλύτερο και από το 11- και το οπτικό ζουμ). Το πήρα πρόσφατα και είναι ό,τι καλύτερο.

Δημοσ.
Στις 12/9/2019 στις 7:55 ΜΜ, koze4ever είπε

να προσπαθήσω να το βρω με τιμολόγιο ώστε να μην πληρώσω ΦΠΑ και να μου βγει περίπου στα 600?

Iphone xr 64gb 769ευρω -10% επιστροφη σε ποντους για επομενη αγορα με καρτα Εθνικης=692ευρω

Αν βγαλεις και το 24% του ΦΠΑ πεφτει στα 558ευρω.

Iphone xr 128gb 830ευρω-10% επιστροφη=747ευρω

Αν βγαλεις και το 24% ΦΠΑ πεφτει στα 602ευρω

Εχεις και αυτη την επιλογη.

26 λεπτά πριν, avacan23 είπε

779 ειδα τωρα το 11 σε μαγαζι προσφορων.

Εχουμε καποιο link?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Fulgore είπε

Iphone xr 64gb 769ευρω -10% επιστροφη σε ποντους για επομενη αγορα με καρτα Εθνικης=692ευρω

Αν βγαλεις και το 24% του ΦΠΑ πεφτει στα 558ευρω.

Iphone xr 128gb 830ευρω-10% επιστροφη=747ευρω

Αν βγαλεις και το 24% ΦΠΑ πεφτει στα 602ευρω

Εχεις και αυτη την επιλογη.

Εχουμε καποιο link?

Στο deals365 πρέπει να λέει που έρχεται από USA

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kingjulien11_ είπε

+ ότι άμα έρχεται από Αμερική θα πληρώσει και τελωνίο

Δεν πληρωνει τελωνειο απο εκει που το φερνουν τα παλικαρια. Η τιμη ειναι τελικη.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Δεν πληρωνει τελωνειο απο εκει που το φερνουν τα παλικαρια. Η τιμη ειναι τελικη.

Α δεν το ήξερα αυτό. Δεν το έχω ξανακούσει αυτό το σάιτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...