Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή Θέματος !

Burner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλέον δεν υποστηρίζεται η διαγραφή θέματος, όπως γινόταν παλιά?

Πάντως στο Faq λέει ότι υποστηρίζεται, προς πληροφορίαν :D

Πώς μπορώ να επεξεργασθώ ή να διαγράψω ένα δημοσίευμα;

Μπορείτε να επεξεργασθείτε ή να διαγράψετε μόνο τα δικά σας μηνύματα, εκτός και εάν είσθε διαχειριστής. Μπορείτε να επεξεργασθείτε ένα μήνυμα ( συχνά λίγη μόνο ώρα μετά την δημιουργία του ) πατώντας το εικονίδιο της επεξεργασίας στο σχετικό μήνυμα. Θα βρείτε ένα μικρό κείμενο κάτω από την δημοσίευση όταν επιστρέψετε στο Θέμα, το οποίο αναφέρει πόσες φορές επεξεργασθήκατε το μήνυμα αυτό. Αυτό το κείμενο θα εμφανισθεί μόνο, εφόσον δεν υπάρχει απάντηση σ' αυτό το θέμα, όπως επίσης εάν το μήνυμα αυτό έχει επεξεργασθεί ένας διαχειριστής ή ένας διαμεσολαβητής (οι οποίοι πρέπει να παραθέσουν τους λόγους για τους οποίους έκαναν την επεξεργασία). Να θυμάστε ότι ένα απλό μέλος δεν μπορεί να διαγράψει ένα μήνυμα από την στιγμή που το μήνυμα αυτό έχει απαντηθεί.

Δημοσ.

Νικόλα! :)

Κοίτα στα δεξιά του Post σου αυτό το image: icon_edit.gif

Αν το πατήσεις θα μπορέσεις να επεξεργαστείς το Post σου.

Για την διαγραφή, νομίζω πως μπορείς να διαγράψεις μόνο το δικό σου 1ο Post αλλά το topic να παραμείνει. :)

Δεν είμαι απολύτως βέβαιη όμως... :)

Δημοσ.

Για την διαγραφή' date=' νομίζω πως μπορείς να διαγράψεις μόνο το δικό σου 1ο Post αλλά το topic να παραμείνει. :)

Δεν είμαι απολύτως βέβαιη όμως... :)[/quote']

Μπορεις και ...πιο κατω αν δεν εχει απαντησει αλλος ενδιαμεσα!!! :D :D :D Καλημερα Χριστινα!!!!! :D :D :D

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφoρία, τελικά δεν μπορώ να το διαγράψω, δεν έχω το δικαίωμα. Περιμένω τους mods να το κάνουν ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφoρία, τελικά δεν μπορώ να το διαγράψω, δεν έχω το δικαίωμα. Περιμένω τους mods να το κάνουν ;)

Θα βοηθούσε ιδιαίτερα αν έλεγες για ποιό θέμα/μήνυμα πρόκειται... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...