Telumetar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Διαθέτω το RM750x τροφοδοτικό της Corsair το οποίο είναι full modular και θέλω να αλλάξω τα μαύρα καλώδια σε λευκά. Δυστυχώς τα επίσημα της Corsair είναι αρκετά ακριβά, περίπου 40 ευρώ με τα μεταφορικά για Κρήτη. Βρήκα λοιπόν αυτά εδώ από eshop https://www.e-shop.gr/phanteks-24-pin-atx-extension-50cm-sleeved-white-p-PER.816191 και θα ήθελα να ρωτήσω αν τίθεται το οποιοδήποτε ζήτημα στην εύρυθμη λειτουργία του τροφοδοτικου με καλώδια τα οποία δεν είναι της ίδιας εταιρίας. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Οχι νομίζω δεν θα έχεις3 κανένα θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν έχουν όλα τα τροφοδοτικά το ίδιο pinout . Αν δεν έχεις πολύμετρο να βεβαιωθείς ποιο πάει πού τότε για κανένα λόγο δεν κουμπώνεις καλώδια από άλλη μάρκα. Όποτε ναι η απάντηση είναι μπορεί να έχεις θέμα, μπορεί και όχι. Πάντως εγώ στην θέση σου χωρίς πολύμετρο να δοκιμάσω τα καλώδια δεν θα το συνιστούσα να το δοκιμάσεις. Εκτός και αν θες να κάψεις τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, mixalis95320 είπε Δεν έχουν όλα τα τροφοδοτικά το ίδιο pinout . Αν δεν έχεις πολύμετρο να βεβαιωθείς ποιο πάει πού τότε για κανένα λόγο δεν κουμπώνεις καλώδια από άλλη μάρκα. Όποτε ναι η απάντηση είναι μπορεί να έχεις θέμα, μπορεί και όχι. Πάντως εγώ στην θέση σου χωρίς πολύμετρο να δοκιμάσω τα καλώδια δεν θα το συνιστούσα να το δοκιμάσεις. Εκτός και αν θες να κάψεις τα πάντα. Ευχαριστώ πολύ Μιχαλη. Αλλά πώς μπορώ να το δοκιμάσω αν δε το αγοράσω πρώτα; Θα ψάξω το συνδιασμό λίγο ονλαιν πρώτα και βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Telumetar είπε Καλησπέρα, Διαθέτω το RM750x τροφοδοτικό της Corsair το οποίο είναι full modular και θέλω να αλλάξω τα μαύρα καλώδια σε λευκά. Δυστυχώς τα επίσημα της Corsair είναι αρκετά ακριβά, περίπου 40 ευρώ με τα μεταφορικά για Κρήτη. Βρήκα λοιπόν αυτά εδώ από eshop https://www.e-shop.gr/phanteks-24-pin-atx-extension-50cm-sleeved-white-p-PER.816191 και θα ήθελα να ρωτήσω αν τίθεται το οποιοδήποτε ζήτημα στην εύρυθμη λειτουργία του τροφοδοτικου με καλώδια τα οποία δεν είναι της ίδιας εταιρίας. Ευχαριστώ Έχω τα ίδια extensions (σε μαύρο) στο rm850x. Προχώρα, εννοείται δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης... το πρόβλημα με τα sleeved της corsair (επειδή τα είχα πάρει) είναι οτι είναι κοντά! Δεν έφτανε ούτε του mb ούτε της gpu τα καλώδια το μάκρος!! Έλεος δηλαδή, και είναι και ακριβά όπως λες. Γι'αυτό κατέληξα στα phanteks extensions που είναι και κορυφαία μάρκα έτσι κι αλλιώς Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Stamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Stamer είπε Έχω τα ίδια extensions (σε μαύρο) στο rm850x. Προχώρα, εννοείται δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης... το πρόβλημα με τα sleeved της corsair (επειδή τα είχα πάρει) είναι οτι είναι κοντά! Δεν έφτανε ούτε του mb ούτε της gpu τα καλώδια το μάκρος!! Έλεος δηλαδή, και είναι και ακριβά όπως λες. Γι'αυτό κατέληξα στα phanteks extensions που είναι και κορυφαία μάρκα έτσι κι αλλιώς Κι άλλος φίλος σε Corsair έβαλε τα phantecs από ότι φαίνεται δίχως κάποιο ζήτημα. Νομίζω θα προβώ σε αγορά, αρχικά για το καλώδιο τροφοδοσίας της μητρικής και τηςgpu και έπειτα ίσως τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, Telumetar είπε Κι άλλος φίλος σε Corsair έβαλε τα phantecs από ότι φαίνεται δίχως κάποιο ζήτημα. Οπα εκανα λαθος! Το διαβασα βιαστικα και μου εμεινε στο μυαλο οτι θελεις να παρεις αλλα sleeve καλωδια που κουμπωνουν κατευθειαν πανω στο τροφοδοτικο! Με extrentions δεν εχεις κανενα προβλημα οπως ειπαν και οι αλλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mixalis95320 είπε Οπα εκανα λαθος! Το διαβασα βιαστικα και μου εμεινε στο μυαλο οτι θελεις να παρεις αλλα sleeve καλωδια που κουμπωνουν κατευθειαν πανω στο τροφοδοτικο! Με extrentions δεν εχεις κανενα προβλημα οπως ειπαν και οι αλλοι! Αναφέρομαι σε καλώδια τα οποία κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν στο εκάστοτε τροφοδοτικό κατά το δοκούν ! Έχω ελαφρώς μπερδευτεί. Δεν ειναι εφικτό; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από Telumetar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Telumetar είπε Αναφέρομαι σε καλώδια τα οποία κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν στο εκάστοτε τροφοδοτικό κατά το δοκούν ! Έχω ελαφρώς μπερδευτεί. Δεν ειναι εφικτό; Κατευθειαν πανω στο τροφοδοτικο? αντικατασταση δηλαδη του παλιου καλωδιου με αλλο? Θες δηλαδη να αντικαταστησεις το παλιο καλωδιο η απλα να βαλεις μια προεκταση? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από mixalis95320 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Κατευθειαν πανω στο τροφοδοτικο? αντικατασταση δηλαδη του παλιου καλωδιου με αλλο? Θες δηλαδη να αντικαταστησεις το παλιο καλωδιο η απλα να βαλεις μια προεκταση? Να ξεκουμπώσω το υπάρχον και να βάλω αυτό δεν γίνεται; Το λεω διότι το καλώδιο του τροφοδοτικού είναι ήδη μεγάλο και θα γινει νομιζω ενας χαμος στο management των καλωδίων αμα τα βαλω μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Telumetar είπε Να ξεκουμπώσω το υπάρχον και να βάλω αυτό δεν γίνεται; Το λεω διότι το καλώδιο του τροφοδοτικού είναι ήδη μεγάλο και θα γινει νομιζω ενας χαμος στο management των καλωδίων αμα τα βαλω μαζι. αν ειναι extention και να θες δεν μπαινει κατευθειαν πανω γιατι απο την μια ειναι θυληκο και απο την αλλη αρσενικο. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από mixalis95320 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Άρα συνεπώς κουμπώνω προέκταση στο υπάρχον καλώδιο ναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Τα συγκεκριμενα καλωδια τα εχω και εγω περιπου ενα χρονο και δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα. Απλα ΔΕΝ κουμπωνουν στο τροφοδοτικο.Ειναι προεκτασεις και κουμπωνουν στην συνεχεια των καλωδιων του τροφοδοτικου. (αρα κανουν και για ολα τα τροφοδοτικα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 13/9/2019 στις 8:11 ΜΜ, Telumetar είπε Άρα συνεπώς κουμπώνω προέκταση στο υπάρχον καλώδιο ναι; Ναι. Και επίσης, αν έβρισκες καλώδιο που να κουμπώνει πάνω στο τροφοδοτικό, στο corsair σου είναι "σπασμένο" σε 2 μέρη το καλώδιο για την μητρική. Δεν είναι 24pin κατευθείαν δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 16/9/2019 στις 11:12 ΠΜ, Stamer είπε Ναι. Και επίσης, αν έβρισκες καλώδιο που να κουμπώνει πάνω στο τροφοδοτικό, στο corsair σου είναι "σπασμένο" σε 2 μέρη το καλώδιο για την μητρική. Δεν είναι 24pin κατευθείαν δηλαδή. Σας ευχαριστώ πολύ. Τα αγόρασα. Ελπίζω να βρω αρκετό χώρο για τα καλώδια καθώς είδα πως είναι 50εκατοστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα