ultraxmode Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Φίλος αμέλησε να πληρώσει τη συνδρομή του host για 3 μήνες και έχασε τα δεδομένα του (διέγραψαν με το πέρας του χρόνου τα backups). Εγώ εντελώς τυχαία, στην αρχή όταν το είχε φτιάξει, του είχα πάρει ένα backup (δεν ξέρω από Wordpress πολλά πράγματα) νομίζω μέσω ενός plugin που λεγόταν BackupWordpress. Οπότε έχω όλα τα αρχεία που είχε στον server του αλλά έχω και ένα zip το οποίο περιέχει μέσα ένα .sql αρχείο (το οποίο νομίζω πως πρέπει να είναι η database σωστά?) Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε και να μου πείτε 1. αν γίνεται να κάνω restore με αυτά που σας είπα ότι έχω 2. ποιός είνια ο καλύτερος τρόπος να κάνω restore? σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
lionheart82 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Κανεις unzip όλα τα αρχεια στον ftp. Φτιαχνεις μια νεα βαση δεδομενων και μεσω πχ phpmyadmin τρεχεις το sql αρχειο (αυτο θα σου φτιαξει όλα τα tables) Πας στο config του WordPress και βαζεις την νέα βαση δεδομένων. Για ότι άλλο προκύψει είμαστε εδω
theo93 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Αν περιέχει μόνο το sql αρχείο τότε πήρες backup μόνο την βάση.
ultraxmode Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 12/9/2019 στις 4:01 ΜΜ, lionheart82 είπε Καλησπέρα, Κανεις unzip όλα τα αρχεια στον ftp. Φτιαχνεις μια νεα βαση δεδομενων και μεσω πχ phpmyadmin τρεχεις το sql αρχειο (αυτο θα σου φτιαξει όλα τα tables) Πας στο config του WordPress και βαζεις την νέα βαση δεδομένων. Για ότι άλλο προκύψει είμαστε εδω Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Λοιπόν : Έχω στήσει σε έναν server μου (τοπικά) XAMPP και έχω φτιάξει ένα φάκελο μέσα στο htdocs όπου έβαλα όλα τα αρχεία του Wordpress (από το Backup) Στη συνέχεια μέσω myphpadmin έφτιαξα μια νέα database όπου έκανα import το .sql αρχείο επιτυχώς (βέβαια δεν ξέρω αν τίκαρα τις σωστές επιλογές κατά το import). Με αυτά που έκανα, δυστυχώς όταν χτυπάω τη διεύθυνση του site, μου βγάζει "Error establishing a database connection".. Στις 12/9/2019 στις 5:14 ΜΜ, theo93 είπε Αν περιέχει μόνο το sql αρχείο τότε πήρες backup μόνο την βάση. σε ευχαριστώ φίλε μου. όχι απο ότι φαίνεται είχα πάρει κ το wordpress γιατί έχει όλο το tree (wp-content, wp-admin κτλ κτλ). Σε ένα .zip υπήρχε και η database (.sql) 1
lionheart82 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Στο αρχείο wp-config.php θα πρέπει να δωσεις τις νεες παραμέτρους στα ακολουθα: define('DB_NAME', ''); // λογικα το ιδιο /** MySQL database username */ //εδω ο νεως χρήστης define('DB_USER', ''); /** MySQL database password */ // εδω ο νεος κωδικος του user... define('DB_PASSWORD', '');
theo93 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ultraxmode είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Λοιπόν : Έχω στήσει σε έναν server μου (τοπικά) XAMPP και έχω φτιάξει ένα φάκελο μέσα στο htdocs όπου έβαλα όλα τα αρχεία του Wordpress (από το Backup) Στη συνέχεια μέσω myphpadmin έφτιαξα μια νέα database όπου έκανα import το .sql αρχείο επιτυχώς (βέβαια δεν ξέρω αν τίκαρα τις σωστές επιλογές κατά το import). Με αυτά που έκανα, δυστυχώς όταν χτυπάω τη διεύθυνση του site, μου βγάζει "Error establishing a database connection".. σε ευχαριστώ φίλε μου. όχι απο ότι φαίνεται είχα πάρει κ το wordpress γιατί έχει όλο το tree (wp-content, wp-admin κτλ κτλ). Σε ένα .zip υπήρχε και η database (.sql) Μπορείς να δεις αυτό τον οδηγό και να φτιάξεις ένα κενό WP. Στην συνέχεια να βάλεις το plugin που είχες πάρει το backup και να κάνεις restore. Όσο για την διεύθυνση πρέπει να είναι localhost/to_onoma_tou_fakelou_me_ta_arxeia
ultraxmode Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, theo93 είπε Μπορείς να δεις αυτό τον οδηγό και να φτιάξεις ένα κενό WP. Στην συνέχεια να βάλεις το plugin που είχες πάρει το backup και να κάνεις restore. Όσο για την διεύθυνση πρέπει να είναι localhost/to_onoma_tou_fakelou_me_ta_arxeia Δυστυχώς το plugin δεν κάνει restore μέσα από το interface του...
theo93 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, ultraxmode είπε Δυστυχώς το plugin δεν κάνει restore μέσα από το interface του... Δοκίμασες τις αλλαγές στο config?
ultraxmode Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, theo93 είπε Δοκίμασες τις αλλαγές στο config? Nαι τις δοκίμασα. Τώρα γυρνάει το κυκλάκι φόρτωσης στο tab του browser και δεν βγάζει τίποτα.. Σαν να ψάχνει συνέχεια..
theo93 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, ultraxmode είπε Nαι τις δοκίμασα. Τώρα γυρνάει το κυκλάκι φόρτωσης στο tab του browser και δεν βγάζει τίποτα.. Σαν να ψάχνει συνέχεια.. Πριν δεν έβαλα τον οδηγό. Τσέκαρε τα στοιχεία αν είναι σωστά αν και δεν πρέπει να κάνει πάρα πολύ ώρα . Στο xampp έχεις ανοίξει Apache και MySQL?
ultraxmode Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, theo93 είπε Πριν δεν έβαλα τον οδηγό. Τσέκαρε τα στοιχεία αν είναι σωστά αν και δεν πρέπει να κάνει πάρα πολύ ώρα . Στο xampp έχεις ανοίξει Apache και MySQL? Ναι τα έχω ανοιχτά. Το dashboard λειτουργεί κανονικά. Σε έναν άλλο φάκελο έστησα Wordpress και λειτουργεί κανονικά το test site. Ακριβώς αυτόν τον οδηγό διάβασα και έφτασα ως εδώ. Τώρα βρήκα άλλο ένα backup αρχείων Wordpress. Το έβαλα, έφτιαξα κ το wp-config.php και μου βγάζει (όταν το φορτώνω στον browser) το παρακάτω : Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in C:\xampp\htdocs\wptestsite\wp-includes\pomo\plural-forms.php on line 210 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από ultraxmode
theo93 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, ultraxmode είπε Ναι τα έχω ανοιχτά. Το dashboard λειτουργεί κανονικά. Σε έναν άλλο φάκελο έστησα Wordpress και λειτουργεί κανονικά το test site. Ακριβώς αυτόν τον οδηγό διάβασα και έφτασα ως εδώ. Τώρα βρήκα άλλο ένα backup αρχείων Wordpress. Το έβαλα, έφτιαξα κ το wp-config.php και μου βγάζει (όταν το φορτώνω στον browser) το παρακάτω : Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in C:\xampp\htdocs\wptestsite\wp-includes\pomo\plural-forms.php on line 210 Και δεν ου φορτώνει καθόλου την σελίδα; Δοκίμασε να δεις το log.
ultraxmode Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, theo93 είπε Και δεν ου φορτώνει καθόλου την σελίδα; Δοκίμασε να δεις το log. Δυστυχώς ακολουθώ τις οδηγίες σου, αλλά πλέον το site δεν βγαίνει καν.. ούτε error message.. Πραγματικά λέω να τα παρατήσω..
theo93 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, ultraxmode είπε Δυστυχώς ακολουθώ τις οδηγίες σου, αλλά πλέον το site δεν βγαίνει καν.. ούτε error message.. Πραγματικά λέω να τα παρατήσω.. Το error log δημιουργεί ένα αρχείο στο /wp-content/
ultraxmode Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, theo93 είπε Το error log δημιουργεί ένα αρχείο στο /wp-content/ ναι κοίταξα στο wp-content αλλά δεν βλέπω κάποιο log. Συν της άλλης, δείχνει πλέον ότι δεν λειτουργεί καν. Φορτώνει κ φορτώνει κ φορτώνει... χωρίς να κάνει κάτι.. ούτε error ούτε τίποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα