Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να μάθω τι κόστος περίπου θα υπολογίζατε για το στήσιμο/υλικό/υπηρεσία για ένα νέο τηλεφωνικό κέντρο VOIP με 4-5 τηλέφωνα, 1 σταθερό, 2 αριθμούς να μπορούν να μιλαν ταυτόχρονα και μία γραμμή φαξ.

Δημοσ.

Αμφιβάλλω αν για τόσο μικρή εγκατάσταση αξίζει τον κόπο να αγοράσεις τον απαραίτητο εξοπλισμό και παράλληλα να έχεις υποστήριξη και συντήρηση από εταιρεία. Προσωπικά θα σου πρότεινα να πας στην λύση OneNet της Vodafone που σου παρέχει όσες συσκευές και γραμμές χρειάζεσαι ανάλογα με τις ανάγκες σου και πληρώνεις το μήνα υπό μορφή leasing για τα VoIP τηλέφωνα. Ρίξε μια ματιά: https://www.vodafone.gr/business/eshop/programmata-statheris-internet/c-100113/

Δημοσ.
On 12/09/2019 at 13:08, koutisark said:

Καλησπέρα, θέλω να μάθω τι κόστος περίπου θα υπολογίζατε για το στήσιμο/υλικό/υπηρεσία για ένα νέο τηλεφωνικό κέντρο VOIP με 4-5 τηλέφωνα, 1 σταθερό, 2 αριθμούς να μπορούν να μιλαν ταυτόχρονα και μία γραμμή φαξ.

παιζει να τα στηνα πανω σε ενα fritz 7530 για τοσα λιγα πραγματα.

Δημοσ.

Το μόνο κακό με το Fritz σαν τηλεφωνικό είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει ηχητικό μήνυμα υποδοχής (καλέσατε την εταιρεία ταδε, ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει).

Κατά τα άλλα το έχω χρησιμοποιήσει σε πολύ μικρές επιχειρήσεις κι είναι βολικότατο...

Δημοσ.
On 15/09/2019 at 07:25, elio_1 said:

Το μόνο κακό με το Fritz σαν τηλεφωνικό είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχει ηχητικό μήνυμα υποδοχής (καλέσατε την εταιρεία ταδε, ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει).

Κατά τα άλλα το έχω χρησιμοποιήσει σε πολύ μικρές επιχειρήσεις κι είναι βολικότατο...

θυμαμαι οτι εχει τηλεφωνητη αλλα δεν θυμαμαι πραγματι να ειχε ηχητικο μυνημα υποδοχης.απλα το καλο ειναι οτι βολευει και το κοστος ειναι πολυ μικρο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πραγματικά για τις απαντήσεις. Θεωρώ πως η λύση με το Fritz πρέπει να είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικα. Ξεκινάω διάβασμα και θα επανέλθω μόλις βρω χρόνο με ερωτήσεις 😂

Δημοσ.
6 minutes ago, koutisark said:

Ευχαριστώ πραγματικά για τις απαντήσεις. Θεωρώ πως η λύση με το Fritz πρέπει να είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικα. Ξεκινάω διάβασμα και θα επανέλθω μόλις βρω χρόνο με ερωτήσεις 😂

ειναι μια ωραια και σχετικα φτηνη λυση που μπορεις να κανεις πολλα.εχω αναφερει πολλα απο αυτα στο Link που εβαλα πιο πανω.και το fritz ειναι και super vectoring ειναι και Wan οποτε μπορει να χρησιμοποιηθει με διαφορους τυπους γραμμων.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, koutisark είπε

Συμφωνώ απόλυτα για το Ftitz! Προσοχή στην επιλογή μοντέλου. τα 7x90 έχουν δύο αναλογικές εξόδους οι οποίες είναι ανεξάρτητες.

Δημοσ.
12 hours ago, elio_1 said:

Συμφωνώ απόλυτα για το Ftitz! Προσοχή στην επιλογή μοντέλου. τα 7x90 έχουν δύο αναλογικές εξόδους οι οποίες είναι ανεξάρτητες.

το καλο ειναι οτι εχουν και το Dect που υποστηριζει μεχρι 6 ασυρματα και το καλο ειναι οτι στην βαση μπορεις να συνδεσεις και third party ασυρματα οπως ειχα κανει και εγω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...