Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζει κάποιος έχω ένα laptop dell inspiron 15 5559 μολις συνδέσω τον φορτιστή μου βγάζει το εξής μήνυμα: alert the ac power adapter wattage and type cannot be determined the battery may not charge. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι;

15682795229506818629238232886780.jpg

Επεξ/σία από 07psycho
Δημοσ.

Καποιο καλωδιο εσωτερικα  που ειναι κοντα στο ακροφυσιο του φορτιστη ισως εχει κοπει η ειναι ετοιμο να κοπει και δεν δινει ρευμα σωστα. Προσφατα εφτιαξα μιας γνωστης μου σε DELL INSPIRON που εβγαζε το ιδιο μηνημα και τελικα ειχε ενα κομμενο καλωδιο κοντα στο σημειο που μπαινει ο ανταπτορας στο λαπτοπ και επρεπε να λυγιζεις το καλωδιο σε συγκεκριμενο σημειο να κανει επαφη να φορτισει. Βεβαια δεν ξερω μηπως το προβλημα το εχεις στη θυρα φορτισης της μητρικης αλλα το πιο πιθανο αυτο που σου λεω.

Δημοσ.

εχει επικοινωνία μεταξύ τροφοδοτικού και λαπτοπ για να ξέρει πως είναι γνήσιος φορτιστής... αν διακοπεί η επικοινωνία το θεωρεί ιμιτασιόν και μειώνει το ρυθμό φόρτισης.

Και συνήθως είναι το ποιο ψιλό καλώδιο και αν ακουμπήσει με το + τότε πας για αντικατάσταση τροφοδοτικού στην καλύτερη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...