Προς το περιεχόμενο

GIGABYTE RADEON 9600PRO ή MSI FX5600XT

tidol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιά από τις δύο θα προτείνατε; Oι τιμές τους είναι πολύ κοντα ~150euro

Σε αυτά τα χρήματα ποιά άλλη κάρτα κυκλοφορεί και έχει αντίστοιχες η και καλύτερες επιδόσεις; Ποιά παίρνει πιο ασφαλή και αποτελεσματικά overclocking;

GIGABYTE RADEON 9600PRO - 128MB - R96P128

Chipset: RADEON 9600PRO / 400MHz.

Μνήμη: 128MB DDR - 600MHz - 128bit

Τοποθέτηση: AGP 8x.

Συμβατότητα: Windows XP, 2000, Me.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Έξοδος TV-OUT για απεικόνιση στην τηλεόραση. Έξοδος ψηφιακού σήματος DVI για σύνδεση με TFT Monitor, δυνατότητα ταυτόχρονης απεικόνισης σε δύο οθόνες.

Συνοδευτικό Λογισμικό: Power DVD 5.0, 3 παιχνίδια.

Εγγύηση: 2 χρόνια.

MSI VGA FX5600XT TD 256MB TVOUT, DVI

Chipset: NVidia GeForce FX5600.

Μνήμη: 256MB DDR SDRAM.

RAMDAC: Dual 400MHz.

Μέγιστη Ανάλυση: 2048x1536@85Hz.

Memory Bandwidth: 11.2GB/sec.

Τοποθέτηση: AGP 8x/4x.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Πλήρης υποστήριξη DirectXR 9.0 pixel/vertex shader 2.0+ και OpenGL 1.4, TV-out (S-Video connector), DVI Connector για οθόνη LCD, CineFX Shading Architecture, Intellisample Technology.

Συνοδευτικό Λογισμικό:MSI Utilities.

Περιεχόμενα συσκευασίας: DVI-I/VGA adapter, καλώδιο S to C TV Out.

Συμβατότητα: Windows 98SE, Me, 2000, XP.

Εγγύηση: 3 χρόνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

privateer an exeis xrono exsigise mou giati omws? den sto lew thimwmena apla epeidi den exw tis kataliles gnoseis oute exw kanei kapio test stin karta apla tha ithela na xserw me pia karta tha mporouses na tin sigkrineis wste na katalavw se pio epipedo einai i karta afti...filika

Να στο πω εγώ... Έχω FX 5600 και δεν πιάνει χαρτοσιά μπροστά στην ATI 9600 Pro. (Αν τρέξεις Benchmarks των δύο καρτών θα καταλάβεις γιατί...) Έχω δει και σε έναν φίλο μου 9600 Pro, και όντως καμμία σχέση με την δικια μου την 5600!

Και κάτι άλλο.

Η 5600 είναι ΧΤ που σημαίνει πιο αργή από την απλή 5600. Που η απλή 5600 είναι με τη σειρά της πολύ πιο αργή από την απλή 9600. Που η απλή 9600 είναι πιο αργή από την 9600 Pro... Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ...

H 5600XT den leei ka8olou giati einai xeiroterh apo thn 5600 h opoia apo monh ths einai epishs mayro xali.H XT einai sta epipeda ths 5200 ante ligo kalyterh.H 5700 pou bghke san antikatastats ths an kai kalh sta shmerina games den leei gia markopro8esmh epensysh logo xalia pixel shaders.H katastash enai akomh xeiroterh sthn seira 5600.Opote 9600 monodromos metaxy aytwn twn 2.

Des kai edw kai na exeis sto nou sou oti h 5600 ultra einai anwterh apo thn xt

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/fx5700ultra-9600xt.html

Για ένα συγκριτικό όλων των καρτών γραφικών που τρέχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά με 13 test σε παιχνίδια που όλοι λατρεύουμε.

http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/index.html

Toms Hardware????

Στον άπιστο θωμά θα στηριχτούμε???

Χε χε.

Γιατί δεν κάνει rename τα executables των benchmarks/games , να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα???

ΦΙΛΕ , ΠΆΡΕ ΤΗΝ 9600PRO. ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ FX.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...