Comic maniak Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Εχω ερθει Γερμανια και 5 λεπτα απο εκει που μενω υπαρχει ενα μαγαζι με consoles, games, περιφεριακα και πολλα ακομα. Εχει απο Nes εως PS4. Βρηκα κατι παιχνιδια PS2 και GB/GBC τα οποια θελω να αγορασω γιατι τα εχει παμφθηνα. Το ερωτημα μου ειναι, θα παιζουν στο PS2 και το GBC μου? Δεν με πειραζει αν ειναι στα Γερμανικα γιατι μιλαω απλα θελω να ξερω αν ειναι locked.
theoritikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν πρόκειται να συναντήσεις κανένα κλείδωμα και για τις δυο κονσόλες. Κοίτα μόνο αν τα παιχνίδια του ps2 είναι pal. Το μόνο κλείδωμα που μπορεί να πετύχεις είναι σε κανένα first person shooter που μπορεί να έχει λογοκριθεί. Το έκαναν σε αρκετά παιχνίδια αυτού του είδους στην Γερμανία. 1
Comic maniak Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, theoritikos είπε Δεν πρόκειται να συναντήσεις κανένα κλείδωμα και για τις δυο κονσόλες. Κοίτα μόνο αν τα παιχνίδια του ps2 είναι pal. Το μόνο κλείδωμα που μπορεί να πετύχεις είναι σε κανένα first person shooter που μπορεί να έχει λογοκριθεί. Το έκαναν σε αρκετά παιχνίδια αυτού του είδους στην Γερμανία. Εγινε καταλαβα. Ευχαριστω πολυ :D .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα