i love rock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 παιδιά καλησπέρα εδώ και καιρό ψαχνω να βρω ενα καλό , λειτουργικό usb hub για το macbook pro 2018 . Είχα πάρει ένα απ το amazon και έχω κουμπώσει επάνω 3 σκληρούς και ενα με υπερυθρες και βλέπω ότι ανα τακτα χρονικά διαστήματα αποσυνδέει τους δίσκους απο μόνο του ( ελπίζω να είναι θέμα του hub που έχω ....Έχετε να προτείνεται κάποιο; Οι δίσκοι που είναι επάνω οι 2 είναι με εξωτερική τροφοδοσία ...Το hub δεν εχει εξωτερική τροφοδοσία
Jiakometi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, i love rock είπε παιδιά καλησπέρα εδώ και καιρό ψαχνω να βρω ενα καλό , λειτουργικό usb hub για το macbook pro 2018 . Είχα πάρει ένα απ το amazon και έχω κουμπώσει επάνω 3 σκληρούς και ενα με υπερυθρες και βλέπω ότι ανα τακτα χρονικά διαστήματα αποσυνδέει τους δίσκους απο μόνο του ( ελπίζω να είναι θέμα του hub που έχω ....Έχετε να προτείνεται κάποιο; Οι δίσκοι που είναι επάνω οι 2 είναι με εξωτερική τροφοδοσία ...Το hub δεν εχει εξωτερική τροφοδοσία Δες εδώ Αν και δεν θα βιαζόμουν. Θα εξέταζα πρώτα την συμπεριφορά των δίσκων και χωρίς το hub για να αποκλειστεί το γεγονός αστοχίας του controller, ή της τροφοδοσίας του δίσκου.
i love rock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 με το που ακουμπας το hub όλοι οι δίσκοι βγαίνουν εκτός λειτουργίας και μετα ξαναεπανέρχονται ....καταλαβαίνεις οτι αυτό είναι εκνευριστικό .
Jiakometi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι οντως. Δοκίμασε τους όμως έναν - έναν (χωρίς το hub προφανώς) απευθείας στον υπολογιστή και δούλεψε τους μερικές ώρες.... Οπως το λες (για το «άγγιγμα» ) σαν ελλατωματικ’ο καλ.ωδιο ή θύρα hub μου φαίνεται . Δοκίμασε και με ένα άλλο USB καλώδιο και τα ξαναλέμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα