Deadsell Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 καλησπέρα. Μου έδωσαν ένα cd με τεστακια για το unicert exams που ειναι πιστοποίηση πληροφορικής word, excel, internet Κλπ Όταν τρέχω το τεστ για το ιντερνετ και μου έχει ερώτηση για το outlook μου βγάζει αυτό το error. Μπορείτε να μου πείτε πως να το διορθώσω και γενικά τι εννοει το σφάλμα?
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκίμασες να το τρέξεις με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής;
Deadsell Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 12/9/2019 στις 9:43 ΠΜ, micos000 είπε Δοκίμασες να το τρέξεις με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής; ναι το δοκίμασα.. πάλι τα ίδια
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό το σφάλμα στο βγάζει πριν εμφανιστεί η ερώτηση ή δίνεις την απάντηση και μετά σου βγάζει το σφάλμα; Επειδή όμως αυτό το σφάλμα είναι πολύ συγκεκριμένο και αφορά μόνο το εξεταστικό πρόγραμμα καλά είναι να ρωτήσεις εκεί που το πήρες.
Deadsell Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό το σφάλμα στο βγάζει πριν εμφανιστεί η ερώτηση ή δίνεις την απάντηση και μετά σου βγάζει το σφάλμα; Επειδή όμως αυτό το σφάλμα είναι πολύ συγκεκριμένο και αφορά μόνο το εξεταστικό πρόγραμμα καλά είναι να ρωτήσεις εκεί που το πήρες. μου το βγαζει με το που ξεκιναει η ερωτηση αυτο το σφάλμα και το βγάζει σε κάθε ερώτηση που αφορά συγκεκριμένα το outlook. Στις ερωτήσεις με το internet explorer στο ιδιο τεστ δεν μου βγαζει σφαλματα
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτά τα τεστ προσαρμόζουν τα πραγματικά προγράμματα για να σου δώσουν την ερώτηση. Αυτό σημαίνει ότι το τεστ προσπαθεί μάλλον να σβήσει τον εικονικό φάκελο trash του outlook και για κάποιον λόγο δεν τα καταφέρνει. Ποιο office έχεις; Είναι το ίδιο με αυτό του τεστ; Μήπως είναι ανοιχτό το outlook και τρέχει στο tray και δεν επιτρέπει στο τεστ να κάνει τις αλλαγές που θέλει;
Deadsell Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 14/9/2019 στις 1:22 ΜΜ, micos000 είπε Αυτά τα τεστ προσαρμόζουν τα πραγματικά προγράμματα για να σου δώσουν την ερώτηση. Αυτό σημαίνει ότι το τεστ προσπαθεί μάλλον να σβήσει τον εικονικό φάκελο trash του outlook και για κάποιον λόγο δεν τα καταφέρνει. Ποιο office έχεις; Είναι το ίδιο με αυτό του τεστ; Μήπως είναι ανοιχτό το outlook και τρέχει στο tray και δεν επιτρέπει στο τεστ να κάνει τις αλλαγές που θέλει; εγω εχω τα 2013... αυτο χρησιμοποιεί αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα