ThanosR92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον μετρητή ρεύματος? Είμαστε 2 σπίτια (οικογενειακά) αλλά έχουμε κοινή γραμμή και έρχεται ένας λογαριασμός. Πως μπορώ να ξέρω πόσο ρεύμα καίω εγώ και πόσο το από πάνω σπίτι? Μετρητής ρεύματος κάνει αυτή την δουλειά? Ευχαριστώ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καλησπέρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον μετρητή ρεύματος? Είμαστε 2 σπίτια (οικογενειακά) αλλά έχουμε κοινή γραμμή και έρχεται ένας λογαριασμός. Πως μπορώ να ξέρω πόσο ρεύμα καίω εγώ και πόσο το από πάνω σπίτι? Μετρητής ρεύματος κάνει αυτή την δουλειά? Ευχαριστώ. Καλείς ηλεκτρολόγο τόσο εσύ όσο και το άλλο διαμέρισμα, τοποθετείτε έναν μετρητή ενέργειας ράγας στον πίνακα του καθενός και με βάση τι γράφει θα κάνετε τον διαμοιρασμό μεταξύ σας. Υπάρχει η λύση να βάλει μόνο ο ένας από τους δύο και θα βρείτε το ποσό που έκαψε ο άλλος από την αφαίρεση της ενέργειας του κεντρικού μετρητή και της ενέργειας αυτού που είναι στο ένα διαμέρισμα.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Βαλε ενδιάμεσους μετρητές αλλα οχι στα διαμερίσματα, σε κοινόχρηστο σημείο, αν θελεις να μην πας από καρδιακό επεισόδιο
greengr21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καλησπέρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον μετρητή ρεύματος? Είμαστε 2 σπίτια (οικογενειακά) αλλά έχουμε κοινή γραμμή και έρχεται ένας λογαριασμός. Πως μπορώ να ξέρω πόσο ρεύμα καίω εγώ και πόσο το από πάνω σπίτι? Μετρητής ρεύματος κάνει αυτή την δουλειά? Ευχαριστώ. Ρώτα τη ΔΕΔΔΗΕ να σου πούνε τι να κανεις... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από greengr21 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα