Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vagabonds είπε

Και δεν είχες θέματα με lag κτλπ που ακούω; Με το smooth που είχες στο iPhone το είχες και στα galaxy ;

Moλις επιασα το s8 πραγματικα επαθα σοκ απο την οθονη, δεν εχει καμια σχεση με το 7. Το s8 1 χρονο+ δε μου κολλησε πουθενα, αν και δε λιωνω ιδιαιτερα σε social media για να σου πω γ αυτα. Γενικα εμεινα υπερ-ευχαριστημενος γ αυτο πηρα και το 9. Εχει μερικα καλουδια σαν το samsung pay που ειναι επικο, η καμερα ειναι οκ αν κ δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα κ με αυτο 😛

Eγω θα προτεινα να τσεκαρεις το 10 σιγουρα, και εχουν δικιο τα παιδια που σου λενε οτι απο το smoothness του iphone καλυτερα να πας σε premium μοντελο παρα σε κατι που κοστιζει 200 ευρω. Η διαφορα ειναι σιγουρα τεραστια, ειδικα στα μεγαλα τερατακια. Δες και προς τα one plus, που με το oxygen os ειναι πραγματικα τερατα, και ειναι καλυτερα και απο της Samsung

Επεξ/σία από najinblue3
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αποφασίσεις και επιλέξεις OnePlus εγώ θα σου έλεγα να το πάρεις από την επίσημη ιστοσελίδα για να έχεις και τα καλύτερα προνόμια μιας και έχει το καλύτερο Service/Support .

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
16 ώρες πριν, vagabonds είπε

το ερώτημα είναι με το s10 θα είμαι ικανοποιημένος σε θέμα εμπειρίας οθόνης , πλοήγηση κτλπ; Μην πάω τώρα και σκάσω ενώ σωρό λεφτά και μετά να βρίζω τον εαυτό μου που δεν πήρα πάλι iPhone. Με όλα τα προβλήματα που έχουν αυτά τα τηλέφωνα.

Το skin πλέον των Samsung φέρνει προς το stock android.

Πρόσεξε....." φέρνει" όχι είναι.

Αυτοί που είχαν ή έχουν Samsung τώρα βλεπουν πως είναι περίπου το stock που έχουν πάρει τις καινούργιες πλέον αναβαθμίσεις/ενημερώσεις.

Πριν δεν ήταν έτσι τα Samsung.

Οπότε λογικό είναι να σου πούνε και κάποιο αξιόλογο Samsung.

Δημοσ.
Στις 17/9/2019 στις 9:51 ΜΜ, vagabonds είπε

Είχες ποτε iPhone στην κατοχή σου; Δλδ θέλω να πω έχεις δοκιμάσει και τα δυο αυτά λειτουργικά για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη . Γιατί και μένα να με ρώταγες πριν 5 χρόνια που είχα το LGG2 θα σου έλεγα οτι το κινητό φυσάει τι iPhone και πράσινα άλογα. Μέχρι που απέκτησα το 6s και την ειδα αλλιώς.

το ερώτημα είναι με το s10 θα είμαι ικανοποιημένος σε θέμα εμπειρίας οθόνης , πλοήγηση κτλπ; Μην πάω τώρα και σκάσω ενώ σωρό λεφτά και μετά να βρίζω τον εαυτό μου που δεν πήρα πάλι iPhone. Με όλα τα προβλήματα που έχουν αυτά τα τηλέφωνα.

ειχα και iphone 7 plus και samsung s7 edge και τωρα s10.  η αληθεια ειναι τι βολευει τον καθενα. εγω προτιμω τις λειτουργιες του android απο του ios. επίσης το s10 ειναι τηλεφωναρα. εκπληκτικη οθονη,εκπληκτικη καμερα,πολυ γρηγορο response time etc. ξαναλεω οι φωτος του ειναι σοκαριστικες!!!

Δημοσ.
Στις 20/9/2019 στις 9:58 ΠΜ, Djzan είπε

ειχα και iphone 7 plus και samsung s7 edge και τωρα s10.  η αληθεια ειναι τι βολευει τον καθενα. εγω προτιμω τις λειτουργιες του android απο του ios. επίσης το s10 ειναι τηλεφωναρα. εκπληκτικη οθονη,εκπληκτικη καμερα,πολυ γρηγορο response time etc. ξαναλεω οι φωτος του ειναι σοκαριστικες!!!

Φίλε δεν είναι θέμα βουλεύματος είναι να γίνετε η δουλειά χωρίς να είναι η εμπειρία χρήσης χειρότερη  από το παλιότερο κινητό. Όταν παίρνεις καινούργιο τηλέφωνο περιμένεις να είναι τουλάχιστον το ίδιο καλό με το παλιό σου. Εγω εκεί την πάτησα, τωρα κοιτάω μόνο ναυαρχίδες ακόμα και του 2018. Δεν ειχα ποτε samsung οποτε ναι τα κοιτάω και αυτα κυριως το galaxy S10e.

Δημοσ.
Στις 21/9/2019 στις 7:08 ΜΜ, vagabonds είπε

Φίλε δεν είναι θέμα βουλεύματος είναι να γίνετε η δουλειά χωρίς να είναι η εμπειρία χρήσης χειρότερη  από το παλιότερο κινητό. Όταν παίρνεις καινούργιο τηλέφωνο περιμένεις να είναι τουλάχιστον το ίδιο καλό με το παλιό σου. Εγω εκεί την πάτησα, τωρα κοιτάω μόνο ναυαρχίδες ακόμα και του 2018. Δεν ειχα ποτε samsung οποτε ναι τα κοιτάω και αυτα κυριως το galaxy S10e.

μην πας στο e. πηγαινε στο S10. το e ειναι η απλη σειρα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Djzan είπε

μην πας στο e. πηγαινε στο S10. το e ειναι η απλη σειρα

Δηλαδη είναι υποδεέστερο απο το S10?  Εγω το ανέφερα λόγο μέγεθος που δεν ειναι τεραστιο. 

Τελος πάντων εγω ειμαι μεταξύ του S10 του P30 Pro και του νεο iphone 11 το φθηνο μοντελο (παλι λόγου μεγέθους). Περιμένω να κυκλοφορήσει λιγάκι και μετα θα τα δω απο κοντα ολα και θα αποφασίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...